το λολ είναι απο το αγγλικό lol που είναι τα αρχικά των λέξεων: laugh out loud.
και το xD ή XD είναι απλά ένα ημότικον όπως και το
συγκεκριμένα αυτό...
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελενίτσα την 18 Ιούλ 2010 8:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
ΙΩΑΝΝΑ έγραψε:To πιστέυεις ότι έχω την ίδια απορία
Ιωάννα μου, ξέρεις πόσους μήνες θέλω να ρωτήσω και δεν τολμώ φοβούμενη τις ... ντομάτες? ’ντε, καλό μας ξύπνημα...
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Χαχαχαχαχα! Πωπω, δεν είχα διευκρινήσει ποτέ την χρήση τους (όμως από συνήθεια τα χρησιμοποιώ και τα 2 πάρα πολύ!)
Δεν έχουμε ντομάτες εδώ, μόνο για σαλάτα... Κανείς δεν γεννήθηκε να ξέρει, ούτε είναι υποχρεωμένος να μαζεύει όλες τις πληροφορίες του κόσμου! [Όποιος πει το αντίθετο... Ε, έχει κάτι θεματάκια...]
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Wisdom έγραψε:Δεν έχουμε ντομάτες εδώ, μόνο για σαλάτα... Κανείς δεν γεννήθηκε να ξέρει, ούτε είναι υποχρεωμένος να μαζεύει όλες τις πληροφορίες του κόσμου!
Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Vaso είπε
"βρε παιδάκι μου!!! εδώ μέσα έχετε ρωτήσει τα πάντα, μέχρι τι χαρτί χρησιμοποιεί ο αρχάγγελος Γαβριήλ, το lol ντρεπόσουνα να ρωτήσεις?"