Μια και το αναφέρεις, Αλεξιάκι, να πω ότι γι' αυτήν την Αγάπη, έχουμε κριθεί όλοι εδώ στο φόρουμ, από διάφορους αναγνώστες του...
Είναι κάτι ξένο προς την πραγματικότητα, να υπάρχει κάτι που ενώνει τόσο τους ανθρώπους, σε μια βαθύτερη σχέση...
Το θεωρούν "αγαπούλες", κάτι πλασματικό και υποκριτικο, γιατί έτσι έχουν μάθει οι άνθρωποι...
Να επικοινωνούν με την διανόηση και όχι με την καρδιά τους...
Νομίζω ότι χρειάζεται πολύ μεγάλο Θάρρος για να μπορέσει ένας άνθρωπος να ερευνήσει τι γίνεται εδώ μέσα, μπαίνοντας βαθύτερα στις σχέσεις μεταξύ μας. Μεγάλο Θάρρος για να παραμείνει...
΄Ετσι κι αλλιώς η Φιλια χρειάζεται Θάρρος, δεν με ξαφνιάζει αυτό...
φίλοι υπάρχουν παντού γύρω μας...πολλοί, πάρα πολλοί...
Το θέμα είναι τι είδους σχέση Θέλεις να αναπτύξεις πρώτα με τον Εαυτό΄σου και μετά με τους άλλους...
Μέχρι τότε, μας κρίνουν, όχι με θετικό τρόπο...
Ναι ναι ναι.. . Αυτος ηταν και ο λογος που σταματησα να επισκεπτομαι το forum καποτε... Το εβλεπα κι εγω σαν "αγαπουλες"... Και αυτο γιατι ακομα δεν ειχα ανοιξει την καρδια μου στην Αγαπη, γιατι ακομα ολα τα εβλεπα διανοητικα και αυτα μου φαινοντουσαν "χαζα"... Τωρα ομως γνωριζω και εχω βιωσει την Αγαπη και ξερω οτι υπαρχει εδω μεσα...
κι ακομα πιο σημαντικο ειναι να αποκαλεις <αγαπουλες μου>ανθρωπους που ποτε δε συναντησες ,ποτε δεν αγκαλιασες, ποτε δεν ακουσες τον ηχο της φωνης τους ..και να νιωθεις τοσο δυνατα, τοσο αληθινα τοσο βαθια μες το πετσι σου την αγαπη σου γι αυτους....σας αγαπω ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ μου
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
________________ Πολέμα και Οραματίσου!
Πίστη και εμπιστοσύνη στο ότι όλα γεννήθηκαν για εσένα και εσύ γεννήθηκες για όλα, χωρίς να είσαι το κέντρο του Σύμπαντος, αλλά να νιώθεις σαν κέντρο σου το Σύμπαν...