ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Ειλικρινά Μαρία(ξανθούλα) τα πράγματα είναι τόσο απλά και απορώ γιατί τα βλέπεις τόσο καταθλιπτικά
Αγκύλωση = Πλήξη
Χασμουρητό = Έλλειψη ενδιαφέροντος ίσως μόνο Τv
Έλλειψη άσκησης/περπατήματος = Πόνοι διαφόρων ειδών

Αλήθεια με τι ασχολείσαι στον ελεύθερο χρόνο σου από τις δουλειές του σπιτιού??? Έχεις κάποιο χόμπυ που να σου αρέσει εκτός από μπιρίμπα???? Έχεις σκεφθεί να μάθεις μια ξένη γλώσσα ή να βελτιώσεις κάποια που ξέρεις??? Μη πεις ότι δεν μπορώ στην ηλικία μου και άλλες τέτοιες αηδίες γιατί η εκμάθηση θα κάνει τον Νου σου να κινηθεί και να σταματήσει να σου πιπιλάει τα αυτιά με όλη αυτή την μιζέρια όπως είπε και ο Γιαννάκης...
Ο καναπές είναι πολύ βολικός αλλά πλαδαρεύει το σώμα και όπως είπες πλαδαρεύει και τη σκέψη την οδηγεί σε μαρασμό.....
Αν ο μαρασμός σε εκφράζει όπως και τα φάρμακα για πίεση, χοληστερίνη και τα συναφή τότε έχεις πλέον επιλέξει την κατάληξη του δρόμου της Μαρίας..... και σέβομαι αυτή σου την απόφαση!!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Δε σας πειθω το ξερω ,ποτε δεν ηθελα να πεισω κανενα για το αντιθετο κι αυτο ηταν το λαθος μου.....παντα με το χαμογελο ,και ολα στην τριχα.......κρυφτουλι απο τον ιδιο μου τον εαυτο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksan8oula την 28 Ιαν 2009 11:01 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μαράκι, μάλλον δεν γνωρίζεις τι θα πει πραγματικός φόβος...

Και για να έχεις κουράγιο να είσαι στην τρίχα, μάλλον δεν κρύβεσαι από τον εαυτό σου, αλλά από τους άλλους...

΄Οταν δεν μπορείς πια να χαμογελάσεις, ούτε για τους άλλους, τότε να αρχίσεις πραγματικά να φοβάσαι...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Χρυσουλα μου ,μιλαω 2 γλωσσες,διαβαζω,ζωγραφιζω,διακρισεις στον στιβο και στην κολυμβηση....και μπιριμπα.

Αλλα τα παρατησα ολααααααα.............ξαναγραψε μου σε παρακαλω την διαγνωση σου με κεφαλαια μπας και ξεστραβοθωωω >:d< >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

΄
Οταν δεν μπορείς πια να χαμογελάσεις, ούτε για τους άλλους, τότε να αρχίσεις πραγματικά να φοβάσαι...
Το περασα αυτο το σταδιο Βασω!!!Και το ξεπερασα σιγα σιγα μονη μου χωρις βοηθεια φαρμακων και γιατρων...ενα σταδιο ζωντανης -νεκρης.
Δε συγκρινετε η σοβαροτητα του με αυτο που βιωνω τωρα ,κι αν τα καταφερα τοτε μονη μου ,τοτε σιγουρα θα τα καταφερω και τωρα.

Πειραζει ομως να μοιραστω μαζι σας αυτη μου την διαδρομη??
Αγκαλιτσες θελω ποτε ποτε να παρω δυναμη :-( :-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Πειραζει ομως να μοιραστω μαζι σας αυτη μου την διαδρομη??

όχι βέβαια, στο είπα άλλωστε... ;)

εδώ μέσα "χωράνε" όλα... :x :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

να κανω μια τελευταια ερωτηση αν και ισως πρεπει να μπει σε αλλο τοπικ..

εχω κοψει το τσιγαρο 10 μερες...

ξερει καποιος αν καποια σωματικα οφειλοντε στην στερηση νικοτινης??
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Το μόνο που μπορεί να σου δημιουργήσει αυτό είναι λίγα νεύρα.. άλλα σωματικά δεν νομίζω...

Μην χρησιμοποιείς το γεγονός ότι έκοψες το τσιγάρο για να δικαιολογήσεις αυτά που σουσυμβαίνουν.. αλλού πρέπει να ψάξεις...
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Εγω που το εκοψα για λιγες μερες μονο, ειχα φοβερη υπνηλια....
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Ευχαριστω Ηλια μου .Δεν ειδα καπου να γραφει για το τσιγαρο στο φορουμ .Αν υπαρχει κατι πες' μου @};-

Σας ευχαριστω και παλι ...ολουςςς >:d<

gilda νυσταζω συνεχεια αυτες τις μερες σαν χαπακομενη :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksan8oula την 28 Ιαν 2009 12:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rainmaker

Απ' όσο ξέρω δεν υπάρχει κάτι για το τσιγάρο στο φόρουμ...
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αν είναι αλήθεια όλα όσα έγραψες (και άλλωστε γιατί όχι???) τότε η διάγνωση είναι Μαρία : ΦΟΒΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
Φοβήθηκες κάποια στιγμή της ζωής σου, ότι όλα είναι μάταια και η τελική κατάληξη είναι ο θάνατος επομένως γιατί να το παλέψω?? παραιτούμαι μια και καλή και βυθίζομαι αργά αργά στην ανυπαρξία αφου αυτός είναι ο προορισμός μας......
Παραιτήθηκες λοιπόν από την χαρά και την προσπάθεια να αντιληφθείς ότι η ζωή είναι αγώνας όχι για το έπαθλο, τους τίτλους και τις διακρίσεις αλλά για την εμπειρία που μας ολοκληρώνει σαν Υπαρξη. Ο Καβάφης λέει να εύχεσαι να είναι μακρινό το ταξείδι της επιστροφής στην Ιθάκη......γιατί το ταξίδι σε μαθαίνει.....!!!
Συνήγορος σε αυτή σου την απόφαση ίσως έπαιξε και κάποιο πρόσωπο που έφυγε ξαφνικά από την ζωή συγγενής ή φίλος....
Βυθίστηκες μέσα στην απραξία σου εξορκίζοντας τους δαίμονες σου μήπως και σε ξεχάσουν και σε αφήσουν ήσυχη......
Όμως Μαρία ο Φόβος είναι ο χερότερος θάνατος.... γιατί σου τρώει την ενέργεια και σε καταντά άψυχο σώμα... Τι χερότερο λοιπόν μπορεί να συμβεί αν τον αγνοήσεις και κάνεις αυτό που θέλει η καρδιά σου????? Ίσως ξυπνήσεις από την νάρκη σου.... Εσύ και μόνο εσύ επιλέγεις κανείς άλλος............!!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ηλια παιζει καποιο ρολο κι αυτο... εγω αν δεν πιω καφε το πρωι (δηλαδη δεν παρω την καφεινη μου) ποναει ο κεφαλι μου και νυσταζω ολη μερα.
Γενικα νικοτινη ή καφεινη ειναι κι αυτα ναρκωτικες ουσιες οπως και η κοκαινη και η ηρωινη αλλα φυσικα πιο ηπιες.
Αν εχεις ακουσει για να αποτοξινωθει καποιος απο ενα ναρκωτικο το δυσκολο ειναι να απεξαρτηθει απο την σωματικη εξαρτηση γιατι εχει αφορητους πονους και οχι απο την πνευματικη!
Rainmaker

Είχα κόψει το κάπνισμα δυόμισι χρόνια.. ούτε πόνεσα ούτε τίποτα... λίγα νεύρα είχα παραπάνω...

Αλλα φυσικά ο οργανισμός του καθενος αντιδρά διαφορετικά...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

αυτο ειναι Χρυσουλα!!! Ακριβως οπως το εγραψες < ΦΟΒΟΣ ΘΑΝΑΤΟΥ> ...

τις πεντε αρχες του Ρεικι αν ποτε με δεις να της λεω θα ειναι σαν να βλεπεις ενα παπαγαλο να μιλαει.Τρεμω το αγνωστο του επομενου λεπτου......δε ζω για το τωρα...

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”