δεν έχω κάτι εναντίον του μώβ!! ίσα ίσα, το αγαπώ!! αλλά γιατί συνέχεια μωβ?? που θα πάει η βαλίτσα??? θέλω ποικιλία και άλλα χρωματάκια
Απο όταν σε γνώσρισα Βάσω, βλέπω μώβ απο τη μύηση του πρώτου βαθμού μωβ, μωβ, μωβ παντού
[quote="Valia"]σήμερα το πρωί έκανα ρέικι και ένιωσα πολύ έντονη ενέργεια και γαργαλητό στο τρίτο μάτι!! πολύ μου άρεσε!! κούτσα κούτσα, μπορεί και να "ανοίξει" τελικά!!
Με καταδιώκει αυτό το μωβ χρώμα όμως... [/quot
Αυτό είναι υπέροχο!!! Είναι ένα χρώμα που θα ήθελα να καταδιώκει και εμένα γιατί το διαλέγω πολύ συχνά να με συντροφεύει....Ομως βασικά με καταδιώκει το πράσινο και το σμαραγδί.....Είναι κι αυτά υπέροχα όμως!!
θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου, εάν μου επιτρέπετε.
Σε διάφορα σημεία του forum έχω δει να γίνεται αναφορά στο κάρμα και στην μετενσάρκωση.
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω το εξής: Το ρέικι απαιτεί αποδοχή αυτής της δοξασίας; Ο έχων μυηθεί στο ρέικι οφείλει υποχρεωτικώς να πιστεύει σ' αυτά; Ή υπάρχει ελευθερία στο θέμα τούτο;
Ευχαριστώ προκαταβολικώς...
Δημήτριος
Ορμητική, σαν τον παράφορο βοριά· πύρινη, σαν τη φωτιά της Αίτνας· επίμονη, σαν την κίνηση των άστρων: έτσι οφείλει να είναι η προσευχή του ανθρώπου.
θα ήθελα να εκφράσω μία απορία μου, εάν μου επιτρέπετε.
Σε διάφορα σημεία του forum έχω δει να γίνεται αναφορά στο κάρμα και στην μετενσάρκωση.
Θέλω λοιπόν να ρωτήσω το εξής: Το ρέικι απαιτεί αποδοχή αυτής της δοξασίας; Ο έχων μυηθεί στο ρέικι οφείλει υποχρεωτικώς να πιστεύει σ' αυτά; Ή υπάρχει ελευθερία στο θέμα τούτο;
Ευχαριστώ προκαταβολικώς...
Δημήτριος
Το φόρουμ μας αγγίζει τομείς αυτογνωσίας, ψυχολογίας και εσωτερισμού...
Το ρέικι δεν αφορά σε καποιον συγκεκριμένα, αλλά απλώνεται και ανιχνεύει όλους!
Αν μπορείς να πεις τι είναι το ρέικι συγκεκριμένα, τότε οι άλλοι τομείς δεν χρειάζονται από εσένα εξερεύνηση, Δημήτρη...
Αν δεν μπορεις όμως, τότε από κάπου πρέπει να ξεκινήσεις, να αναζητήσεις και να πάρεις τις απαντήσεις σου...
Ίσως για τους παλαιοτέρους εξ υμών κάποια θέματα να είναι αυτονόητα...
Για μένα το ρέικι είναι καινούργια ανακάλυψη και προσπαθώ να διακρίνω προκαταβολικώς τις διάφορες διαστάσεις του όσο μπορώ καλύτερα, μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές και να έχω πλέον ιδίαν εμπειρία...
Δημήτριος
Ορμητική, σαν τον παράφορο βοριά· πύρινη, σαν τη φωτιά της Αίτνας· επίμονη, σαν την κίνηση των άστρων: έτσι οφείλει να είναι η προσευχή του ανθρώπου.
Δημητριε την ιδια απορια και την ιδια αμφισβητιση επι του θεματος ειχα κι εγω στο σεμιναριο του α βαθμου.. και φυσικα η δασκαλα μου σεβαστηκε την αποψη μου.
Δημήτριε, κατά τον πρώτο βαθμό, αν και δεν με ξένισε να ακούσω για κάρμα και μετεμψύχωση ήξερα πως βαθειά μέσα μου τα πίστευα, αλλά δεν είχα το κουράγιο να το δείξω γιατί τα θρησκετικά μου πρότυπα μιλούσαν για άλλα πράγματα και θα ερχόμουν σε αντίφαση με ότι έλεγα ώς τότε πως πιστεύω. Με τον καιρό είδα όμως ότι ουσιαστικά τίποτα δεν αντιφάσκει με αυτό που ήδη γνωρίζουμε βαθειά μέσα μας! Πιστεύω πως αργά ή γρήγορα το αντιλαμβανόμαστε όλοι μας αυτό!!
Δημήτριε, κατά τον πρώτο βαθμό, αν και δεν με ξένισε να ακούσω για κάρμα και μετεμψύχωση
εεε το καλώδιο...!!! :mrgreen:
δεν μιλάμε στο ρέικι για κάρμα και μετενσάρκωση!!
Στο ρέικι λέμε για την ενέργεια και πως εμποδίζεται η ροή της!
΄ Βρε Βασούλα εμάς πρώτο-πρώτο μας το ξεφούρνισαν το κάρμα και την μετενσάρκωση!! Ασε που δύο κοπέλες φρικάρανε γιατί ήταν ενάντιο στην χριστιανική πίστη λέει, και σηκωθήκαν και φύγανε αμέσως!! Εγω από μέσα μου γελούσα γιατί έλεγα: Κοίτα να δείς που το χει η μοίρα μου τελικά!!! Από το δοκίμιο με εκείνο το γ@@@@@νο καθαρτήριο που μου τα είχαν πρήξει περνάω στο ρέικι που θα μου γάνώνει το μυαλό με την μετενσάρκωση!! Δεν ξέρω, αλλά στον πρώτο βαθμό συζητήθηκε πάρα πολύ το θέμα της μετενσάρκωσης, και τώρα που το σκέφτομαι απορώ κι εγώ για την σχετικότητα του πέραν του ότι μπορεί το ρέικι να ξεμπλοκάρει καρμικές καταστάσης ή ότι κάποιες ασθένειες μπορεί να ειναι και καρμικές!! Εμφανίστηκε σαν ένα είδος τιμωρίας για όσους κάνανε κακο σε προηγούμενες ζωές τους σε άλλους ανθρώπους και μου γέννησε το ερώτημα τότε του κατά πόσο κάποιος που δεν θυμάται τίποτα μπορεί να πάρει συνειδητά κάποια μαθήματα στην τωρινή ενσάρκωση. Γενικά όμως τότε είχα σκεφτεί πως καλύτερα να μην μπλέξω γιατί μάλλον δεν κατέχω αυτόν τον χώρο.