ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!
Σφαιρούλα με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο..
Ο λόγος που με έχει κάνει να μην έχω ούτε καν να έχω δοκιμάσει το ρείκι, είναι μια γνωριμία παλαιότερα με ένα άτομο που ασχολιόταν πολύ με το ρείκι κι ότι έχει σχέση με αυτό (συστημικες αναπαραστάσεις κλπ)
Όμως ο τρόπος ζωής του, οι επιλογές του και οι πράξεις του, δεν συμφωνούσαν με τις θεωρίες που προσπαθούσε να μου εξηγήσει σχετικά με το ρείκι και τον ανώτερο εαυτό.
Φυσικά δεν καταλάβαινα και τίποτα γιατί αυτά που έλεγε ήταν σαν τα παπαγάλιζε σε μια ξύλινη γλώσσα.
Είχε κοτσάρει κι ένα σήμα γιατρού στο αυτοκίνητο κι έψαχνε δουλειά στα γυμναστήρια με εφόδιο το πτυχίο του ρείκι!!
Όταν γνώρισα εσάς μπαίνοντας στο θέμα με τις νεράιδες είδα κάτι διαφορετικό.
’τομα με συγκροτημένη σκέψη , με αγάπη για τη ζωή , αγάπη για τον συνάνθρωπο, με ευαισθησίες και συνείδηση.
Έτσι έχουν καμφθεί οι επιφυλάξεις μου, έμεινα και θα μείνω στην παρειτσα σας (όσο με θέλετε) αλλά πρέπει να νιώσω πραγματικά έτοιμος για να προχωρήσω σε κάτι παραπάνω, γιατί δεν θέλω να κάνω επιπόλαιες κινήσεις χωρίς να ξερώ 100% συνειδητά τι ακριβώς κάνω.
Ο λόγος που με έχει κάνει να μην έχω ούτε καν να έχω δοκιμάσει το ρείκι, είναι μια γνωριμία παλαιότερα με ένα άτομο που ασχολιόταν πολύ με το ρείκι κι ότι έχει σχέση με αυτό (συστημικες αναπαραστάσεις κλπ)
Όμως ο τρόπος ζωής του, οι επιλογές του και οι πράξεις του, δεν συμφωνούσαν με τις θεωρίες που προσπαθούσε να μου εξηγήσει σχετικά με το ρείκι και τον ανώτερο εαυτό.
Φυσικά δεν καταλάβαινα και τίποτα γιατί αυτά που έλεγε ήταν σαν τα παπαγάλιζε σε μια ξύλινη γλώσσα.
Είχε κοτσάρει κι ένα σήμα γιατρού στο αυτοκίνητο κι έψαχνε δουλειά στα γυμναστήρια με εφόδιο το πτυχίο του ρείκι!!
Όταν γνώρισα εσάς μπαίνοντας στο θέμα με τις νεράιδες είδα κάτι διαφορετικό.
’τομα με συγκροτημένη σκέψη , με αγάπη για τη ζωή , αγάπη για τον συνάνθρωπο, με ευαισθησίες και συνείδηση.
Έτσι έχουν καμφθεί οι επιφυλάξεις μου, έμεινα και θα μείνω στην παρειτσα σας (όσο με θέλετε) αλλά πρέπει να νιώσω πραγματικά έτοιμος για να προχωρήσω σε κάτι παραπάνω, γιατί δεν θέλω να κάνω επιπόλαιες κινήσεις χωρίς να ξερώ 100% συνειδητά τι ακριβώς κάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Επισκέπτης την 11 Αύγ 2008 3:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- galazia_sfaira
Γιάννη μου πίστεψε με αυτο ηταν γι αμενα το μεγαλυτερο θέμα να αποδεχθω τους ανθρωπους.Μπερδευα γιατι δενηξερα τα ορια μου και παραβιαζόμουν.Εμαθα τα όρια μου αλλα θύμωνα γιατι.....δεν άντεχα αυτο το δηθεν και δενάντεχα και να κανω ότι δεν το βλεπω.Όμως ο τρόπος ζωής της, οι επιλογές τους και οι πράξεις του, δεν συμφωνούσαν με τις θεωρίες που προσπαθούσε να μου εξηγήσει σχετικά με το ρείκι και τον ανώτερο εαυτό.
Ενα όμως έιμαι σιγουρη για ολα τα θεματα αυτου του site γιατι απλά ειναι το σπιτι συγκεκριμενων ανθρωπων,(όσοι δεν αντεχουν ερχονται μας συμβουλευουν και φεύγουν) ότι ΟΛΑ στο τέλος είναι γα μοίρασμα.Ας φαίνεται οτι κατι θα συζητηθεί Κεκλεισμενων των θυρων,στο τελος θα ειναι για ολους μας.Το πιστεύω γιατι αυτος ειναι ο δρομος εδω.ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Γιάννη μου, θέλουμε πολύ να σε έχουμε στην παρέα μας!!!!όπως είσαι!!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπέρα σας και απο μέναααααα
Ηρθα για να πω δυο πράγματα... πάνω σε αυτά που ζητάει ο σκαπανέας.....
Τον διαχωρισμό που γίνεται με βάση το πόσες δημοσιεύσεις έχει κάνει κάποιος στο φόρουμ δεν τον δέχομαι..
Σε άλλα φόρουμ με βάση το πόσες δημοσιεύσεις έχει κάνει κάποιος διαχωρίζεται απο τους υπόλοιπους αποκτώντας αστεράκια ή κάποιους "τίτλους" ... αυτό το θεωρώ απαράδεκτο να γίνει εδώ και για αυτό οι χρήστες στο reiki center forum δεν διαχωρίζονται παρα μόνο σε administrators και Συντονιστες και αυτό γιατι δεν γίνεται διαφορετικά... και για να υπάρχει μια ομαλή λειτουργία του φόρουμ...
Σκαπανέα να έχεις υπόψην σου ότι ολοι εδω είναι ίσοι ανεξαρτήτως δημοσιεύσεων..
οπότε όριο δημοσιεύσεων ΔΕΝ τιθεται καν σαν θέμα..... το ξεχνάς όπως το σκέφτηκες......
όσο για το διαχωρισμό που κάνεις για τον βαθμό.... δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμοτητά του...
Τι είναι αυτό το οποίο θες να συζητηθεί και "απαιτεί" τέτοιον διαχωρισμό;;;
Και αν αυτό που θες να ρωτήσεις αφορά κάτι σε σχέση με τον τρίτο βαθμό γιατι δεν το βάζεις στο θέμα του τρίτου βαθμού στην ενότητα "ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΙΚΙ" εδω....
viewtopic.php?t=516
?????????????????

Ηρθα για να πω δυο πράγματα... πάνω σε αυτά που ζητάει ο σκαπανέας.....
Τον διαχωρισμό που γίνεται με βάση το πόσες δημοσιεύσεις έχει κάνει κάποιος στο φόρουμ δεν τον δέχομαι..
Σε άλλα φόρουμ με βάση το πόσες δημοσιεύσεις έχει κάνει κάποιος διαχωρίζεται απο τους υπόλοιπους αποκτώντας αστεράκια ή κάποιους "τίτλους" ... αυτό το θεωρώ απαράδεκτο να γίνει εδώ και για αυτό οι χρήστες στο reiki center forum δεν διαχωρίζονται παρα μόνο σε administrators και Συντονιστες και αυτό γιατι δεν γίνεται διαφορετικά... και για να υπάρχει μια ομαλή λειτουργία του φόρουμ...
Σκαπανέα να έχεις υπόψην σου ότι ολοι εδω είναι ίσοι ανεξαρτήτως δημοσιεύσεων..
οπότε όριο δημοσιεύσεων ΔΕΝ τιθεται καν σαν θέμα..... το ξεχνάς όπως το σκέφτηκες......
όσο για το διαχωρισμό που κάνεις για τον βαθμό.... δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμοτητά του...
Και αν αυτό που θες να ρωτήσεις αφορά κάτι σε σχέση με τον τρίτο βαθμό γιατι δεν το βάζεις στο θέμα του τρίτου βαθμού στην ενότητα "ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΙΚΙ" εδω....
viewtopic.php?t=516
?????????????????

- galazia_sfaira
Ηλια μου πολυ καλα κανεις και τοποθετείσαι ετσι,δεν θα γινοταν διαφοερτικά αλλα θα ου πω εγω πως ενοιωσα την τοποθέτηση του Σκαπανεα ως προς αυτο το σκελος.όσο για το διαχωρισμό που κάνεις για τον βαθμό.... δεν μπορώ να καταλάβω την χρησιμοτητά του...
Οχι οτι θελει κατι να ρωτήσει αλλα μεσα απο οσα διδαχτηκαμε,κυριως σε σχεση με την θεραπεια μεσω της ψυχικής επέμβασης να θεσει τους προβληματισμους τους και ίσως διαπιστωσεςι δικες του(αυτο το συμπεραινω σε σχεση με κατι που ειχαμε συζητήσει προ εξαφάνισης του)Οποτε ισως κρινει οτι καποια πραγματα συζητιουνται μεταξύ των οσων εχουν βιωσει την διαδικασία και μόνο γι 'αυτο μιλαει για 3Α.Εγω θ αελεγα ας πουμε και 3Β γιατι κι εκεινοι ξερουν,εχουν βιωσει ,εχουν πειραματιστεί.
Ετσι εγω το ενοιωσα και γι'αυτο δεν βιωσα διαχωρισμο.Μαλιστα θα σου πω και την σκεψη μου στο πισω μερος του εγκεφαλου μου.....επιεδη αυτα που το τελευταιο διαστημα εχω ακουσει οσον αφορα την χρηση της ενεργειας όχι με λιγωτερη εξάρτηση απο ενα "ναρκωτικό"(εννοω ότι πολλοί αν δεν ειναθ στην ομαδα που τους ανεβαζει.....κι όχι μεσα στον εαυτο τους, νοιωθουν αδυναμοι,ελλειπείς)με κανουν μερικά πραγματα να τα συζητω με την ομαδα μου,με ατομα που εχουν Ρεικι απο την Βασω γαιτι απλα εχουμε κοινό δρόμο,κοινή πορεία,κοινή αντιληψη του Ρέικι.
Εχω παθει ενα ψιλοταρακουλο ομολογω τωρα τελευταια με το τι πεφτει μπροστα μου(περα απο το ποσα βλεπω το δικο μου κομματι δεν παυει να ειναι κατι που αντικειμενιά δενμπορω να αγνοήσω).
Ολα τ απαραπανω με εκαναν να κατανοησω το γιατι το θετει ετσι ο Σκαπανεας και όχι για να διαχωρισει κανέναν.
Εξ'ου και η απάντηση μου στον Γιάννη ότι τιποτα δεν μενει οπου να μην μοιράζεται.
ΑΝτρέα οτανδεν διευκρινίζουμε το γιατι,οταν ο αλλος δεν μπρει να καταλαβει ,ειναι λογικό να δημιουργούνται διαχωρισμοι και φυσικά αυτο ειναι εξω απο το Ρεικι.
Επειτα μια ομαδα παραπανω δεν νομιζω ότι διαχωριζει.
Η θα ηταν πιο ευκολο για τον ΑΝτρεα αν το εβλεπε τοσο διαχωριστικά να το εθετε ισως μονο στην δικη του ομαδα.
Κάτι αλλο θελει ν απει ο ποιητης αλλα δεν το διευκρινίζει......

Βάσωωωωωωωωωωωωωω που εισαι παιδι μου ηθελε δεν ηθελε αναψε φωτιες παλι......(εμενα να δεις τι μου κανε.. :idea: :idea: :roll:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος galazia_sfaira την 12 Αύγ 2008 9:15 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Μιά και έχω 3Α και πάνω από 100 δημοσιεύσεις να πω και γω;;; :lol: :lol:
Η συλλογική συνειδητότητα δεν ανήκει μόνο στους Ρεικι Μάστερς...
Αν πάλι είναι προβληματισμός που δεν εκφράζει ένα μέλος,η είναι δυσνόητο , απλά δεν θα συμμετέχει...
Αν πάλι έχει κανείς κάτι να πεί , που μπορεί να δώσει μιά φρέσκια ιδέα στον διάλογο,,, είναι ευπρόσδεκτος..
:lol:
Η συλλογική συνειδητότητα δεν ανήκει μόνο στους Ρεικι Μάστερς...
Αν πάλι είναι προβληματισμός που δεν εκφράζει ένα μέλος,η είναι δυσνόητο , απλά δεν θα συμμετέχει...
Αν πάλι έχει κανείς κάτι να πεί , που μπορεί να δώσει μιά φρέσκια ιδέα στον διάλογο,,, είναι ευπρόσδεκτος..
:lol:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
- galazia_sfaira
Δεν νομιζω οτι θελει να κανει διαλογο αλλα να πει κατι.
Και μετα να το κανει συλλογική συνειδητότητα......καλα να παθει με τους τιτλους του.
Ρε Σκαπανεα βγες επιτελους και κανε διευκρινίσεις!
Τον δικηγορο του διαβολου φαινεται να κανω ρε παιδια αλλα αυτα που νοιωθω λεω....κι οσα κατάλαβα απο τους πειραματισμους του.
Χημικός ειναι ο άνθρωπος....αλχημείες κανει
:roll:
Και μετα να το κανει συλλογική συνειδητότητα......καλα να παθει με τους τιτλους του.

Ρε Σκαπανεα βγες επιτελους και κανε διευκρινίσεις!
Τον δικηγορο του διαβολου φαινεται να κανω ρε παιδια αλλα αυτα που νοιωθω λεω....κι οσα κατάλαβα απο τους πειραματισμους του.
Χημικός ειναι ο άνθρωπος....αλχημείες κανει
:roll:
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
- galazia_sfaira
Εμ ελα ντε!
Μπηκε μεσα μετα απο τοσο καιρο βαζει ενα "τσιτατο" και αντε
τριχατι γτον' κι δεν γλυτων'
Ολοι αμεσως νοιωθουν καπως.........
Πες Χρυσοστομε τον προβληματισμο σου και τα περαιτερω θα τα δουμε.Μπορει να ειναι και για ολους ξερω εγω.....ολο προτασεις εισαι,μια τα ρολογια (εσεις δεν ξερετε αποαυτα
)μια τα κορδελακια....ολο ιδεες εισαι.
Ρε παιδια τον αγαπω τον Σκαπανεα και εδω που τα λεμε οτι και να πει εγω το βλεπω καλο τετοιο.
ΑΛΛΑ αληθεια τα παραπανω ειναι σκεψεις αντικειμενικές.Ολοι εχουμε διαθεση να καλυτερεψουμε το τρόπο που βιώνουμε την ενεργεια.Το Ρεικι μας ενωνει.
Μπηκε μεσα μετα απο τοσο καιρο βαζει ενα "τσιτατο" και αντε
τριχατι γτον' κι δεν γλυτων'

Ολοι αμεσως νοιωθουν καπως.........
Πες Χρυσοστομε τον προβληματισμο σου και τα περαιτερω θα τα δουμε.Μπορει να ειναι και για ολους ξερω εγω.....ολο προτασεις εισαι,μια τα ρολογια (εσεις δεν ξερετε αποαυτα
Ρε παιδια τον αγαπω τον Σκαπανεα και εδω που τα λεμε οτι και να πει εγω το βλεπω καλο τετοιο.
ΑΛΛΑ αληθεια τα παραπανω ειναι σκεψεις αντικειμενικές.Ολοι εχουμε διαθεση να καλυτερεψουμε το τρόπο που βιώνουμε την ενεργεια.Το Ρεικι μας ενωνει.
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Παιδιά ας μην πονοκεφαλιάζουμε!όταν θα εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί τότε τα ξαναλέμε!λέω εγώ τώρα!!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Εδω που τα λεμε Ηλια, ειχα αρχισει να ανησυχω με τη σιωπη σου...
Αλλά τωρα ολα τακτοποιηθηκαν...
Λοιπον θα σου μιλησω ως μεγαλος ( λεμε τωρα ), παραβλεποντας το επιθετικο σου υφος, κατι που το εχω συνηθισει και θα μου λειψει αν το σταματησεις οταν απευθυνεσαι σε μενα... 8)
Μαθε κατ΄αρχας οτι δεν θελω να ρωτησω τιποτα απολυτως γιατι οι ερωτησεις για μενα ειναι πλεον απαγορευμενες εδω !
Και εννοεις τι εννοω, οπως και ολοι φυσικα οσοι μετεχουν ενεργα στο forum !
Μαθε εν συνεχεια οτι οι διαχωρισμοi προσωπων δεν ειναι κατι αρμοζει σε μενα και βαλε το καλά στο μυαλο σου οριστικα.
Τελος καλά θα ηταν να διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα τα οσα εχουν γραφει σχετικα...
Και τοτε θα καταλαβαινες οτι ειναι απολυτο δικαιωμα μου να κρινω με ποιους θελω να συζητησω αρχικα ενα συγκεκριμενο θεμα το οποιο θεωρω πολυ σοβαρο για το reiki και για το forum.
Επαναλαμβανω λοιπον οτι, αρχικη μου σκεψη ηταν να γινει συζητηση ζωντανη στο σεμιναριο...
Αλλά αναγνωριζοντας τις δυσκολιες που υπαρχουν λογω αποστασεων ( τουλαχιστον ), ειπα να ανοιξει στη Συλλογικη Συνειδητοτητα, που ειναι μονο για τα εδω μελη, ενα topic για τους 3Α του forum αρχικα, ωστε να μπορεσει να ξεκινησει αυτη η συζητηση.
Τωρα, σχετικα με το γιατι θελω τη συζητηση αρχικα μονο με τους 3Α...
Γιατι εχουν την καταλληλη εμπειρια ( πιστευω και θελω να ελπιζω ), ωστε να αντιληφτουν καλυτερα το ολο ζητημα και να παρουν θεση...
Δεν εχει να κανει αυτο με κανενα διαχωρισμο και δεν παιζουν διαχωριστικο ρολο οι 100 δημοσιευσεις που αναφερω σε σχετικο ερωτημα της Καλλιοπης...
Αυτο ο αριθμος 100 αφορα πιθανους εξωforumικους ( και εξωΒασικους Καλλιοπη ετσι ; 8) ) επισκεπτες 3Α, που θα θελησουν να παρεμβουν στη συζητηση, με το να γινουν απλα μελη, χωρις επαφη πραγματικη με το forum.
Αποτελει δηλαδη μια ασφαλιστικη δικλειδα προστασιας της συζητησης !
Το ολο ζητημα ειναι εξαιρετικα "ανατρεπτικο" και θελω να το συζητησω αρχικα με καποιους ανθρωπους με τον ιδιο τροπο οπως κανουμε με τις ομαδες !
Οι οποιες αντιρρησεις σου ειναι σεβαστες και για αυτο το συζηταμε, αλλά δεν εχουν να κανουν στο παραμικρο με το θεμα που με ενδιαφερει και θελω να εισηγηθω !
Αλλά τωρα ολα τακτοποιηθηκαν...

Λοιπον θα σου μιλησω ως μεγαλος ( λεμε τωρα ), παραβλεποντας το επιθετικο σου υφος, κατι που το εχω συνηθισει και θα μου λειψει αν το σταματησεις οταν απευθυνεσαι σε μενα... 8)
Μαθε κατ΄αρχας οτι δεν θελω να ρωτησω τιποτα απολυτως γιατι οι ερωτησεις για μενα ειναι πλεον απαγορευμενες εδω !
Και εννοεις τι εννοω, οπως και ολοι φυσικα οσοι μετεχουν ενεργα στο forum !
Μαθε εν συνεχεια οτι οι διαχωρισμοi προσωπων δεν ειναι κατι αρμοζει σε μενα και βαλε το καλά στο μυαλο σου οριστικα.
Τελος καλά θα ηταν να διαβαζες λιγο πιο προσεκτικα τα οσα εχουν γραφει σχετικα...
Και τοτε θα καταλαβαινες οτι ειναι απολυτο δικαιωμα μου να κρινω με ποιους θελω να συζητησω αρχικα ενα συγκεκριμενο θεμα το οποιο θεωρω πολυ σοβαρο για το reiki και για το forum.
Επαναλαμβανω λοιπον οτι, αρχικη μου σκεψη ηταν να γινει συζητηση ζωντανη στο σεμιναριο...
Αλλά αναγνωριζοντας τις δυσκολιες που υπαρχουν λογω αποστασεων ( τουλαχιστον ), ειπα να ανοιξει στη Συλλογικη Συνειδητοτητα, που ειναι μονο για τα εδω μελη, ενα topic για τους 3Α του forum αρχικα, ωστε να μπορεσει να ξεκινησει αυτη η συζητηση.
Τωρα, σχετικα με το γιατι θελω τη συζητηση αρχικα μονο με τους 3Α...
Γιατι εχουν την καταλληλη εμπειρια ( πιστευω και θελω να ελπιζω ), ωστε να αντιληφτουν καλυτερα το ολο ζητημα και να παρουν θεση...
Δεν εχει να κανει αυτο με κανενα διαχωρισμο και δεν παιζουν διαχωριστικο ρολο οι 100 δημοσιευσεις που αναφερω σε σχετικο ερωτημα της Καλλιοπης...
Αυτο ο αριθμος 100 αφορα πιθανους εξωforumικους ( και εξωΒασικους Καλλιοπη ετσι ; 8) ) επισκεπτες 3Α, που θα θελησουν να παρεμβουν στη συζητηση, με το να γινουν απλα μελη, χωρις επαφη πραγματικη με το forum.
Αποτελει δηλαδη μια ασφαλιστικη δικλειδα προστασιας της συζητησης !
Το ολο ζητημα ειναι εξαιρετικα "ανατρεπτικο" και θελω να το συζητησω αρχικα με καποιους ανθρωπους με τον ιδιο τροπο οπως κανουμε με τις ομαδες !
Οι οποιες αντιρρησεις σου ειναι σεβαστες και για αυτο το συζηταμε, αλλά δεν εχουν να κανουν στο παραμικρο με το θεμα που με ενδιαφερει και θελω να εισηγηθω !
Λυπάμαι που βρίσκομαι σε αδυναμία να διαβάσω τις παρατηρήσεις όλων σας.
Βρίσκομαι σε διακοπές και η πρόσβαση στο ιντερνετ είναι δύσκολη...
Παρ' όλα αυτά θα ήθελα Σκαπανέα να σου πω την γνώμη μου και αν θέλεις την κρατάς, αν θέλεις την πετάς...
Αυτός ο χώρος εκφράζει για μένα όλα τα ιδανικά της ψυχής και του πνεύματος και τον δημιούργησα μαζί με εσάς για να μπορεί να τα εκδηλώνει με συνέπεια και ελευθερία.
Οι προσωπικότητες της ψυχής μας αντιπροσωπεύουν ένα συνοθύλευμα συνειδησιακών ενεργειών που ενώ έχουν έναν εσωτερικά ενωτικό χαρακτήρα, διαχωρίζονται στην επιφάνεια, αποτελώντας το σύνολο μιας ανθρώπινης λογικής.
Το ξέρεις πως δεν συμφωνώ με καμία πράξη διαχωρισμού, που κατατάσσει τους ανθρώπους σε επίπεδα και συστήματα.
Το ρέικι είναι για μένα ίδιο για όλες τις ψυχές, παρ' όλο που η εσωτερική κατανόησή του μπορεί να διαφέρει από νου σε νου...
Το 3α είναι μια βαθμίδα, που η παραδοσιακή διδασκαλία του ρέικι στην δύση, επεξεργάζεται το σύμβολο μάστερ και κάποιες τεχνικές...
Εγώ, σαν Βάσω, διάνθισα αυτήν την βαθμίδα με όσα γνώριζα για το πνεύμα μας και τα μεταφέρω με όση αυθεντικότητα μπορώ...
Η γνώσή και η αναζήτηση για τον ανώτερο εαυτό δεν σταματάει, κατά την προσωπική μου εμπειρία, στην βαθμίδα κανενός συστήματος και έτσι δεν μπορώ να αποδεχτώ καμία συζήτηση για το 3α, σαν μυστική και ειδική...σαν κάτι που δεν μπορούν και οι απλοί αναγνώστές του φόρουμ, να συμμετέχουν...
Πίστεψέ με ότι το 3α δεν χρειάζεται καμία εξειδίκευση...
Εκτός κι αν θέλεις να αναφερθείς στο σύμβολο, που πάλι δεν είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί στο φόρουμ...
Σου προτείνω λοιπόν να θέσεις ανοιχτά τα ερωτήματά σου ή τις διαπιστώσεις σου, ή έστω και απλά τις απόψεις σου, και να αφήσεις ελεύθερα να έρθουν προς εσένα και όσες και όποιες απόψεις από τα μέλη μας...είτε είναι ενεργά, είτε είναι απλοί αναγνώστες...
Εμένα καθόλου δεν με απασχολεί πόσο γράφει ο καθένας μας!
Με απασχολεί περισσότερο ο σεβασμός (και το ξέρεις), γι' αυτό σταμάτησε, σε παρακαλώ, να λες λόγια που δεν έχουν προηγουμένως περάσει από την καρδιά σου και είναι αποκυήματα του νου σου...
Ούτε εγώ, χρειάζομαι, πίστεψέ με, ύποστήριξη από κανέναν, γιατί δεν έχω "υπηκόους" και δεν στηρίζομαι στα καλά λόγια κανενός, που δεν χρειάζονται να είναι φιλικά προς εμένα...γιατί κανείς δεν έχει από μένα προσωπικό όφελος!!!
Μένεις στατικά στην επιφάνεια των πραγμάτων και μάλλον φοβάσαι να πας σε βαθύτερο επίπεδο...κάτι που κατανοώ απόλυτα!
Επειδή όμως εμένα με ενδιαφέρει το βάθος των αξιών...σκέψου λίγο και ξαναδιάβασε, γιατί άνοιξε αυτό το συγκεκριμένο τόπικ και είμαι στην διάθεσή σου να σου απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση...
Το αν την κατανοήσεις΄όμως, αφορά εσένα και μόνο...
΄Οσες διευκρινήσεις κι αν ζητήσεις θα στις δώσω, το αν τις κατανοήσεις όμως, αυτό αφορά και πάλι εσένα και μόνο!!!
Και να ξέρεις, ότι δεν κάνω την έξυπνη...αλλά ΕΙΜΑ!!!!
Βρίσκομαι σε διακοπές και η πρόσβαση στο ιντερνετ είναι δύσκολη...
Παρ' όλα αυτά θα ήθελα Σκαπανέα να σου πω την γνώμη μου και αν θέλεις την κρατάς, αν θέλεις την πετάς...
Αυτός ο χώρος εκφράζει για μένα όλα τα ιδανικά της ψυχής και του πνεύματος και τον δημιούργησα μαζί με εσάς για να μπορεί να τα εκδηλώνει με συνέπεια και ελευθερία.
Οι προσωπικότητες της ψυχής μας αντιπροσωπεύουν ένα συνοθύλευμα συνειδησιακών ενεργειών που ενώ έχουν έναν εσωτερικά ενωτικό χαρακτήρα, διαχωρίζονται στην επιφάνεια, αποτελώντας το σύνολο μιας ανθρώπινης λογικής.
Το ξέρεις πως δεν συμφωνώ με καμία πράξη διαχωρισμού, που κατατάσσει τους ανθρώπους σε επίπεδα και συστήματα.
Το ρέικι είναι για μένα ίδιο για όλες τις ψυχές, παρ' όλο που η εσωτερική κατανόησή του μπορεί να διαφέρει από νου σε νου...
Το 3α είναι μια βαθμίδα, που η παραδοσιακή διδασκαλία του ρέικι στην δύση, επεξεργάζεται το σύμβολο μάστερ και κάποιες τεχνικές...
Εγώ, σαν Βάσω, διάνθισα αυτήν την βαθμίδα με όσα γνώριζα για το πνεύμα μας και τα μεταφέρω με όση αυθεντικότητα μπορώ...
Η γνώσή και η αναζήτηση για τον ανώτερο εαυτό δεν σταματάει, κατά την προσωπική μου εμπειρία, στην βαθμίδα κανενός συστήματος και έτσι δεν μπορώ να αποδεχτώ καμία συζήτηση για το 3α, σαν μυστική και ειδική...σαν κάτι που δεν μπορούν και οι απλοί αναγνώστές του φόρουμ, να συμμετέχουν...
Πίστεψέ με ότι το 3α δεν χρειάζεται καμία εξειδίκευση...
Εκτός κι αν θέλεις να αναφερθείς στο σύμβολο, που πάλι δεν είναι κάτι που μπορεί να συζητηθεί στο φόρουμ...
Σου προτείνω λοιπόν να θέσεις ανοιχτά τα ερωτήματά σου ή τις διαπιστώσεις σου, ή έστω και απλά τις απόψεις σου, και να αφήσεις ελεύθερα να έρθουν προς εσένα και όσες και όποιες απόψεις από τα μέλη μας...είτε είναι ενεργά, είτε είναι απλοί αναγνώστες...
Εμένα καθόλου δεν με απασχολεί πόσο γράφει ο καθένας μας!
Με απασχολεί περισσότερο ο σεβασμός (και το ξέρεις), γι' αυτό σταμάτησε, σε παρακαλώ, να λες λόγια που δεν έχουν προηγουμένως περάσει από την καρδιά σου και είναι αποκυήματα του νου σου...
Ούτε εγώ, χρειάζομαι, πίστεψέ με, ύποστήριξη από κανέναν, γιατί δεν έχω "υπηκόους" και δεν στηρίζομαι στα καλά λόγια κανενός, που δεν χρειάζονται να είναι φιλικά προς εμένα...γιατί κανείς δεν έχει από μένα προσωπικό όφελος!!!
Μένεις στατικά στην επιφάνεια των πραγμάτων και μάλλον φοβάσαι να πας σε βαθύτερο επίπεδο...κάτι που κατανοώ απόλυτα!
Επειδή όμως εμένα με ενδιαφέρει το βάθος των αξιών...σκέψου λίγο και ξαναδιάβασε, γιατί άνοιξε αυτό το συγκεκριμένο τόπικ και είμαι στην διάθεσή σου να σου απαντήσω σε οποιαδήποτε ερώτηση...
Το αν την κατανοήσεις΄όμως, αφορά εσένα και μόνο...
΄Οσες διευκρινήσεις κι αν ζητήσεις θα στις δώσω, το αν τις κατανοήσεις όμως, αυτό αφορά και πάλι εσένα και μόνο!!!
Και να ξέρεις, ότι δεν κάνω την έξυπνη...αλλά ΕΙΜΑ!!!!

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Re: ΣΩΤΗΡΑΣ & ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΖΩΗΣ!
galazia_sfaira έγραψε:Δεν προσπαθει να πείσει τον οποινδήποτεSkapaneas έγραψε:Λυπαμαι κι εγω καλη μου που ξεχνας τους λογους σου![]()
- Δεν Χρειαζομαστε Σωτηρες Αλλά Ακτινοβολα Παραδειγματα Ζωης !
:!:
Δεν δημιουργεί οπαδους
Δεν εκφράζεται ως αυθεντία και αφηνει οσους την διαβαζουν στο ελεος των αναζητήσεων ΜΕ ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ, αλλά διευκρινίζει,σου πιανει το χερι και σε ενδυναμωνει μεχρι να βρεις την δυναμη σου.
Δεν ειναι δασκάλα και εχει πληθος μαθητές,δημιουργεί δασκαλους όπως εκεινη.
Δεν κομπαζει αλλά εκπεμπει.
Δεν την ακολουθεί κανείς απλά ολοι ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ απο κείνη μεχρι να τους δωσει να καταλαβουν οτι ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ κι ότιΟΤΙ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ!
Δεν γινεται ανάγκη!
Δεν γίνεται εξάρτηση!
Δεν πληρώνεται!
ΑΠΕΞΑΡΤΟΠΟΙΕΙ !
ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙ!
ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ!
ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΊ!
ΓΑΛΗΝΕΥΕΙ!
ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ!
ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΙ!
ΦΩΤΙΖΕΙ!
Στις 11 Αυγουστου θα ζητησω κατι απο 'δω
Μεχρι τοτε θα τηρησω σιγη
Ανδρεας
Αντε απο την αρχη να δουμε τι θα γίνει :idea:
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Σκαπανέα.. αν θες να συζητήσεις τον προβληματισμό σου ή ότι άλλο είναι αυτό που θες σε ένα ανοιχτό τόπικ έχει καλώς... απλά πές μου τον τίτλο του για να μπεί στην καταληλη θεματική ενότητα για να μην το μετακινώ μετά...
Δεν θα γινει κλειστό θέμα για συζήτηση Δεν έχει σημασία αν κάποιος έχει τον 3α ή όχι σκαπανέα για να μπορέσει να εκφέρει γνωμη πάνω σε ένα θέμα του ρέικι.. υπάρχουν άνθρωποι που ξέρω που είναι στον 2 βαθμό και η απόψεις τους πάνω σε θέματα του ρέικι είναι πολύ αξιόλογες δεν έχει σημασία τι βαθμό έχεις για να μιλήσεις για το ρέικι.... σε αυτο το φόρουμ γράφουν φίλοι που δεν έχουν κανένα βαθμό... αλλα οι απόψεις τους όχι μόνο βοηθάνε στις διάφορες συζητήσεις αλλα και προβληματίζουν..
Η συμμετοχή ανθρωπων που θα γραφτουν στο φόρουμ για αυτό το θέμα είναι ευπρόσδεκτη... Θυμήσου ότι όλοι μας κάποτε ήμασταν "νέοι" στο φόρουμ... κι όμως κανένας δεν μας περιόρισε σε ποιά θέματα θα γράφουμε και σε ποια όχι....
οι συζητήσεις για το ρέικι και οι προβληματισμοί που εκφράζονται μέσα στο φόρουμ και μέσα απο τις απόψεις όλων μας βοηθάνε τους αναγνώστες να κατανοήσουν νέα πράγματα για το ρέικι και να προβληματιστουν και αυτοί για τα θέματα τα οποία συζητάμε.....
Τέλος θα ήθελα να σου πώ ότι ο τόνος μου δεν ήταν επιθετικός αλλα ήταν ο τόνος που θα έπαιρνα για να απαντήσω σε όποιονδίποτε πρότεινε κάτι τέτοιο...
Δεν θα γινει κλειστό θέμα για συζήτηση Δεν έχει σημασία αν κάποιος έχει τον 3α ή όχι σκαπανέα για να μπορέσει να εκφέρει γνωμη πάνω σε ένα θέμα του ρέικι.. υπάρχουν άνθρωποι που ξέρω που είναι στον 2 βαθμό και η απόψεις τους πάνω σε θέματα του ρέικι είναι πολύ αξιόλογες δεν έχει σημασία τι βαθμό έχεις για να μιλήσεις για το ρέικι.... σε αυτο το φόρουμ γράφουν φίλοι που δεν έχουν κανένα βαθμό... αλλα οι απόψεις τους όχι μόνο βοηθάνε στις διάφορες συζητήσεις αλλα και προβληματίζουν..
Η συμμετοχή ανθρωπων που θα γραφτουν στο φόρουμ για αυτό το θέμα είναι ευπρόσδεκτη... Θυμήσου ότι όλοι μας κάποτε ήμασταν "νέοι" στο φόρουμ... κι όμως κανένας δεν μας περιόρισε σε ποιά θέματα θα γράφουμε και σε ποια όχι....
οι συζητήσεις για το ρέικι και οι προβληματισμοί που εκφράζονται μέσα στο φόρουμ και μέσα απο τις απόψεις όλων μας βοηθάνε τους αναγνώστες να κατανοήσουν νέα πράγματα για το ρέικι και να προβληματιστουν και αυτοί για τα θέματα τα οποία συζητάμε.....
Τέλος θα ήθελα να σου πώ ότι ο τόνος μου δεν ήταν επιθετικός αλλα ήταν ο τόνος που θα έπαιρνα για να απαντήσω σε όποιονδίποτε πρότεινε κάτι τέτοιο...