ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

WonderBoy έγραψε: ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Η επίκληση είναι: "Νιώθω ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ...."

Ξέρεις τι σου φταίει...
Ο καθένας από εμας που δεν βιώνει την πληρότητα, κατά βαθος ξέρει τι του φταίει!
Δες το με αλήθεια. Πιάσε εκείνη τη στιγμή τον εαυτό σου να θυμώνει και ρώτα τον γιατί... και κάνε το αντίθετο από αυτό που θα έκανες θυμωμένος...
Μιά νέα απόφαση, ένας καινούριος τρόπος αντιμετώπισης και αρχίζουν να καταρέουν τα τοίχη...
κάνε κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνεις συνήθως, πάρε άλλο δρόμο από τον συνηθισμένο, αλλαξε συνήθειες που δεν σου χρειάζονται...
Η ζωή είναι κάθε μέρα... Σκέψου τις 5 αρχές του Ρεικι... βοηθάνε το μέρα-μέρα.
Ακου τον Τάσο.
Ξέρει καλύτερα από όλους @};-
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Tασούλη....οταν "ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ" ολα σιγά σιγά αλλαζουν....Ανησυχία υπάρχει οταν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη, λέει μια από τις κάρτες της Ρώρ.... Δοκίμασε τις ...Θα εκπλαγεις με τις απαντήσεις που ΄παιρνεις την κάθε στιγμη... @};-
ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Vaso έγραψε:
΄Ενας άνθρωπος που δεν έχει κανενός είδους αφύπνιση, που δεν αναγνωρίζει ούτε το πνεύμα του, ούτε την ψυχή του, παρά ζει μόνο με τα υλικά πρότυπα, δεν ειναι σε ισορροπία.
Πάντα του φταίνε οι άλλοι για την ταραχή και τον εκνευρισμό, πάντα βρίσκει τα λάθη των άλλων, και το μόνο που δέχεται για τον εαυτό του είναι ότι δεν έχει εσωτερική αρμονία. Αυτή η ανισορροπία είναι το μόνο που μπορεί να αισθανθεί αυτός ο άνθρωπος. ΄Οταν λοιπόν νιώσει αρμονία και γαλήνη από κάποιον άλλον, τότε οι αντιδράσεις έρχονται αυτόματα και υποσυνείδητα, κάνοντάς τον επιθετικό, γιατί αποζητά αυτό που αναγνωρίζει ενεργειακά στον άλλον.
Να ξέρεις ότι ενεργειακά όλοι συνδεόμαστε μεταξύ μας. Τα ενεργειακά μας σώματα επηρεάζονται από το συναισθηματικό μας σώμα κυρίως. Δονητικά συλλαμβάνουμε τα συναισθήματα των άλλων και αντιδρούμε ανάλογα.
Ανάλογα λοιπόν με την εργασία μας, το συναισθηματικό μας πεδίο "καθαρίζει" και η ενέργεια μπορεί να ρέει ελεύθερα, κάνοντας και το ενεργειακό μας σώμα, να δονείται σε υψηλότερη συχνότητα.
Με αυτόν τον τρόπο οι δονήσεις μας αυξάνονται διαρκώς και δεν μπορούν να "ταυτιστούν" με τις δονήσεις ενός ανθρώπου που δεν έχει "καθαρό" συναισθηματικό πεδίο...
Σ΄ αυτήν την περίπτωση σίγουρα θα υπάρξει "επίθεση" από την μεριά του μη αφυπνισμένου ανθρώπου και είναι στο χέρι όσων έχουν επιτύχει υψηλότερη δόνηση, να αφήσουν την "επίθεση" να πέσει στο κενό.
Επειδή κάθε εργασία έχει στάδια εξέλιξης, μπορώ να τα σηματοδοτήσω ως εξής, για έναν άνθρωπο που εργάζεται με τον εαυτό του και δέχεται "επίθεση"
στο πρώτο στάδιο, τάράσσεται και ο ίδιος, γιατί δεν έχει σταθεροποιήσει την υψηλότερη δόνηση
στο δεύτερο στάδιο, θα παραμείνει ήρεμος, παρ' όλη την επίθεση, γιατι εργάζεται συστηματικά και με αφοσίωση και έχει σταθεροποιήσει την υψηλότερη δόνηση
στο τρίτο στάδιο, θα έχει την δυναμική ακόμα και να μετασχηματίσει την επίθεση μέσα από την ύψιστη δόνηση της αγάπης
Βάσω σ'ευχαριστώ πολύ πολύ @};-
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ
Όταν ζητάμε κάτι εκτός από το να λέμε ότι το έχω
Πρέπει να λέμε επιλέγω να έχω αυτό, όχι θέλω αυτό γιατί όταν λες θέλω είναι αυτό που ζεις, να θέλεις.
Θα είσαι σε μια κατάσταση που πάντα θα θέλεις.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ειμαι γαληνια !
Είμαι ήρεμη!
Εμπιστεύομαι!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Θα είσαι σε μια κατάσταση που πάντα θα θέλεις.
Δεν νομίζω ότι είναι κακό να θέλουμε... :x :x :x

Για μένα είναι μια ανανέωση να θέλω να βάζω στόχους και να τους πετυχαίνω >:d< >:d< >:d<
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δεν με κατάλαβες. Λέγοντας ΘΕΛΩ το σύμπαν σου δίνει την εμπειρία του να το θέλεις και μόνο.
Δηλαδή δεν υλοποιείτε αυτό που θέλεις αλλά η κατάσταση να το θέλεις.

Οπότε λες επιλέγω αυτό ή λες το έχω αυτό...
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Λειτουργείς σαν να το έχεις :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Ακριβός απλά δεν μπορούν όλοι να (υποκρίνονται) ότι το έχουν για αυτό μπορείς να πεις επιλέγω αυτό ή το άλλο.
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Αυτο που λειτουργεί είναι η προθεση Ευδαιμονία.
Με τον να υποκρίνεσαι δηλαδη αλλα πιστυεουμε αλλα λεμε στον ενεστωτα το καθε τι ....ετσι για ναχουμε....δεν εχει αποτελεσμα.
Αλλο Ειμαι κι αλλο λέλω οτι ειμαι. >:d<
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Το σύμπαν γαλάζια σφαίρα σου δίνει αυτό που ζητάς, όταν λες θέλω σου δίνει να θέλεις, όταν λες επιλέγω σου δίνει αυτό που επιλέγεις.

Για κάποιους δεν είναι εύκολο να πει έχω καινούριο αμάξι ενώ δεν έχει, η έχω σχέση ενώ δεν έχει, οπότε επιλέγει να έχει.

Το να υλοποίησης δεν είναι και ότι ευκολότερο, δεν φτάνει η πρόθεση, πρέπει να το ζεις αυτό που επιλέγεις να είσαι αυτό που επιλέγεις, όχι απλά να θες να είσαι.

Το υποκρισία το έβαλα σε παρένθεση, πες το όπως θες...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

πρέπει να το ζεις αυτό που επιλέγεις να είσαι αυτό που επιλέγεις, όχι απλά να θες να είσαι.
Αλλο Ειμαι κι αλλο λέω οτι ειμαι.
Άβαταρ μέλους
eudemonia

Γι αυτό η άνθρωποι υλοποιούν συνήθως τους φόβους τους, δεν σκέπτονται τι επιλέγουν να τους συμβεί αλλά τι δεν επιλέγουν.

Αυτό είναι ένα από τα πρώτα που πρέπει ο καθένας να συνειδητοποίηση για να προχωρήσει στο μονοπάτι του.
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

eudemonia έγραψε:Το σύμπαν γαλάζια σφαίρα σου δίνει αυτό που ζητάς, όταν λες θέλω σου δίνει να θέλεις, όταν λες επιλέγω σου δίνει αυτό που επιλέγεις.
Καλα..παιζουμε με τις λεξεις τωρα ε?

κι εγω σου λεω...
''οταν λες επιλεγω σου δινει να επιλεγεις'' ;)

αρα
η προθεση μετραει οπως ειπε και η galazia
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
eudemonia

’ρα επιλέγεις και παίρνεις....

Έχει πολύ μεγάλη σημασία η λέξη όταν απευθύνεσαι στο σύμπαν. Δεν έχει τον δικό μας
Τρόπο σκέψεις και όταν λες θέλω να κάνω αυτό σου δίνει ακριβός αυτό που του ζητάς, να θέλεις.

Δεν είναι έτσι απλή η υλοποίηση και είναι πολύ μεγάλη κουβέντα

Το να έχεις πρόθεση να κάνεις κάτι στο σύμπαν δεν λέει κάτι αν δεν το ζεις αυτό δεν είσαι αυτό.

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”