Επικοινωνία με το "ορατό" αόρατο!

΄Ενας ιδιαίτερος κόσμος στον φυσικό κόσμο! Γιατί δεν υπάρχει τίποτα ανεξήγητο στην ζωή μας!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα το κάνω από το σπίτι Ελισάβετ...

δύσκολο από εδώ! Το έχω όμως υπόψη μου! :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

φιλάκι
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Να Ελίσάβετ...!!! :D

ντροπαλή σαν και σένα!
και με απεριόριστη αγάπη... :D
μια αγκαλιά!!!

Εικόνα

Εικόνα

Δημοσίευση από ANDROMEDA »

Μοργκαν είσαι Γαλλία ή απο Γαλλία;
Γενικώς τι σχέση έχεις με Γαλλία;
Φιλικά Ανδρομέδα~!

Μέσα στο σκοτάδι μου βρήκα το φώς
Christina

Δημοσίευση από Christina »

Καλημέρα ξωτικοπαρέα και νεραιδοπαρέα!

Καλημέρα και ζεστά φιλάκια σε όλους!

Βασούλα δεν θα σου πολλά απαντήσω στα ερωτήματα σου γιατί δεν έχω γίνει αντιληπτή καθόλου και φοβάμαι μην σπαταλήσω τον χρόνο σας άδικα.

Θα μεταβώ στο τόπικ έκφραση κάποια στιγμή και θα το συζητήσουμε κι από κει εκτενέστερα αν υπάρχει ακόμη η διάθεση... γιατί υπάρχει και η περίπτωση να την ξεχάσουμε σωστά?

Λυπάμαι αλλά διαφωνώ μαζί σου καθώς δεν είναι κατανοητό μάλλον αυτό που έγραψα και έχω δώσει λάθος εντύπωση.

Παρόλα αυτά κανείς δεν μίλησε για επιφάνεια και αντίθετα μάλιστα υπερασπίστηκα την ανύψωση... και ξεκαρδίστηκα στα γέλια με τις απαντήσεις!!!!!!

Μα καλά? Τι ακριβώς συζητάμε εδω πέρα?
Το μονο που ήθελα να πω είναι να δαμάζουμε την αυτοπροβολή με στόχο την αίσθηση, συναίσθηση και ανάταση.
Λιγότερη επικριτικότητα, λιγότερη ε π ι φ α ν ε ι α γιατί οι δονήσεις δεν είναι αντιληπτές σε όλους με τον ίδιο τρόπο?

Εσύ η ίδια το έχεις πει Βάσω πόσες φορές.

Επιπλέον διαφωνώ πως εξέφρασα τον άνθρωπο σαν επίκεντρο και δεν μου άρεσε η έκφραση εγωιστικό.
Λυπήθηκα δε περισσότερο από την βιασυνη σου να εκλάβεις αυτήν την εντύπωση ως δεδομένη δίχως καν διάλογο.... (Η μαγεία της έκφρασης που λέγαμε???)

Και τέλος διαφωνώ παντελώς με την έκφρση και όχι μαζί σου στο ότι οι άνθρωποι δεν προσπαθούν η δεν θέλουν. Αυτό κι αν είναι εγωιστικό!!!! Ποιοί είμαστε εμείς για να το κρίνουμε αυτό λοιπόν?
Μήπως βγάζει λίγο πίκρα αυτό?

Και πάλι λυπαμαι αν σας μπέρδεψα αλλά καθώς είναι το αγαπημένο μου τοπικ θεώρησα άνετα να ανοίξω μια πόρτα της καρδιάς και να εκφραστώ δίχως να θέλω αναγνώριση (το επαναλαμβάνω και υπογραμμίζω) καθώς αυτή είναι η (σωστή ή λάθος) άποψη μου.
Γι'αυτό μην γίνει επ'ουδενί αντιληπτή αυτή η ανταλλαγή απόψεων ως διαξιφισμός γιατί αυτό απλά και όμορφα ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Μην σπεύσετε να υπερασπίσετε τις αρχες του αόρατου και του ορατού γιατί ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Σας αγαπώ αλλά σας αφήνω για μια πτήση χορευτική προς τον νεραιδόκοσμο και να παλέψω με την ημικρανία μου που με έχει τσακίσει από εχθές.!

θα ήθελα να μείνω κοντά σας γιατί με έλκει απίστευτα η ενέργεια σας αλλά θέλω να διαλογιστώ και να αυτοθεραπευτώ!

Με απέραντη αγάπη!

:D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Γιατί Χριστινάκι δεν χρειάζεται κανείς να υπερασπιστεί?
όλα χρειάζονται τελικά...και περισσότερο ο διάλογος που οδηγεί στην κατανόηση...
Το μονο που ήθελα να πω είναι να δαμάζουμε την αυτοπροβολή
αυτό δεν κατάλαβα, που αντιληφθηκες...

Ποιά είναι η αυτοπροβολή, που την εξέλαβες σαν επιφανειακή δόνήσή...????

Που την είδες, που την ένιωσες...Εκεί χρειάζομαι περισσότερο την έκφρασή σου...

Ακόμα και αν εσύ δεν τον αντιλήφθηκες, εγώ ένιωσα μια "ενόχληση"...και δεν καταλαβαίνω από που προήρθε...

Αν δεν θέλεις να συνεχίσουμε, το σέβομαι...

Απλά, δεν θα ήθελα να μεινει μια παρανόηση, που δεν υπάρχει λόγος να ονομάζεται ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ...

Γιατί αυτό περιέχει "διεκδικήσεις" και είναι κάτι έξω από τον δρόμο μου!!! Απλά, αυτό! :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και τέλος διαφωνώ παντελώς με την έκφρση και όχι μαζί σου στο ότι οι άνθρωποι δεν προσπαθούν η δεν θέλουν. Αυτό κι αν είναι εγωιστικό!!!! Ποιοί είμαστε εμείς για να το κρίνουμε αυτό λοιπόν?
Μήπως βγάζει λίγο πίκρα αυτό?

Φυσικά και δεν βγάζει πίκρα αυτό...τουλάχιστον από εμένά...

Η αλήθεια που μπορώ πια να αντιληφθώ, έχει να κάνει απλά με την παρατήρηση...

Παρατηρώ και νιώθω...

Δεν κρίνω, γιατί δεν με ενδιαφέρει...Και δεν νομίζω ότι εδώ μέσα ενδιαφέρει και κανέναν!

Αλλά να νιώσω μπορώ...Για την πορεία της εργασίας μας, μπορώ να έχω προσωπική άποψη, γι' αυτό άλλωστε υπάρχει το "εγώ"

γι' αυτό άλλωστε υπάρχει το ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ....

γιατί χωρίς τον χαρακτήρα μας, εδώ στην υλική διάσταση, θα είμασταν χαμένο πνευμα! Χρειάζονται όλα, και μέσα σ' αυτά είναι και οι αξίες μας, που έχουν ρόλο μόνο εδώ στον κόσμο αυτόν!

Μην ξεχνάς, τα "συμπαρομαρτούντα" της υλικής διάστασης, που είναι σημαντικά και πολύτιμα, γιατί έτσι μετά μπορείς να πεις ΕΙΜΑΙ ΟΛΑ!!! Αλλιώς θα πεις ΕΙΜΑΙ ΠΝΕΥΜΑ, και αυτό δεν λέει...

Νιώθω λοιπόν τι θέλουν οι άνθρωποι... Και αυτό είναι χαρακτηριστικό της εργασίας μου!
΄Ομως άλλο "νιώθω", και άλλο "αξιολογώ αυτό που νιώθω", και άλλο "κρίνω αυτό που βλέπω...."
Εχουν τεράστια διαφορά μεταξύ τους...Δεν νομίζεις? :D

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

Χριστινάκι χαίρομαι πολύ που άνοιξες μια πόρτα της καρδιάς σου.

Σ' αγαπώ και είμαι δίπλα σου στον καθαρισμό που περνάς. :wink:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Τι όμορφα που την βλέπω στο φόρουμ.
Ευχαριστώ :oops:

Είναι η νεράιδα που προσπάθησα να κρύψω, ευτυχώς χωρίς επιτυχία.
Χαίρομαι που είμαι πάλι μαζί της.
Άβαταρ μέλους
Katrin

Δημοσίευση από Katrin »

Elissavet έγραψε:Τι όμορφα που την βλέπω στο φόρουμ.
Ευχαριστώ :oops:

Είναι η νεράιδα που προσπάθησα να κρύψω, ευτυχώς χωρίς επιτυχία.
Χαίρομαι που είμαι πάλι μαζί της.
Τι καλά που δεν την έκρυψες...τι καλά που δεν τη στερήθηκες...Είναι τόσο όμορφη, τόσο γεμάτη φως και ζεστασιά!
Μάκια
nirava

Δημοσίευση από nirava »

Ax παιδιά! Όταν είδα αυτόν τον τίτλο "μια νεράιδα είναι κοντά μας", έπαθα τράκ! :D
Χρειάστηκε να δεχτώ ενθάρρυνση για να σας γράψω.
Λοιπόν..Να τα πάρω από την αρχή:
Εγώ, δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη "τρέλλα" με τις νεράιδες. Παρ' όλα αυτά, πρόσφατα διαπίστωσα πως εκείνα που νόμιζα για αγγελάκια και έχω κρεμασμένα στο σπίτι, είναι στην πραγματικότητα, νεράιδες. Μα, είναι εντελώς νεράιδες, πώς δεν το είχα καταλάβει ως τώρα? Επίσης, τα "κοριτσάκια με τα φτερά" που ζωγράφιζα πάντα και έχω συλλογή, είναι νεράιδες, πώς δεν το είχα δεί ως τώρα?
Έπίσης, πάντα πίστευα στον κόσμο των νεράιδων, των ξωτικών κλπ.

Εγώ, γεννήθηκα πολύ μικροκαμωμένο παιδάκι. Ετσι ασφαλώς συνεχίζω να είμαι και παρ' ό,τι μεγαλώνω, αυτό το σουλουπάκι δεν ξεφεύγει από το παιδικό σχήμα και αέρα. Είμαι πάντα ένα κοριτσάκι με μεγάλα μάτια. Κατα καιρούς δε, διάφοροι άνθρωποι με αποκαλούν ξωτικό.
Οταν ήμουν μικρή, ήμουν αρκετά μικρότερη οπτικά από τα συνομίληκα παιδάκια, και αυτό το βίωσα δύσκολα, γιατί η διαφορετικότητα αυτή με κρατούσε κάπως μακριά.
Σήμερα, δείχνω μικρότερη από 10 έως 30χρόνια θα έλεγε κανείς!! :D

Πριν από 2 μήνες, συνάντησα μια Αμερικανίδα, η οποία είναι αξιόπιστο διάμεσο και επικοινωνεί με τους Δελφίνους, ενέργεια η οποία σχετίζεται και με τους Δελφούς.
Γενικώς δεν εμπιστεύομαι, όμως αυτή την συγκεκριμένη κυρία θέλησα να την συναντήσω. Είναι γεγονός, πώς οι πληροφορίες της ήταν συγκλονιστικές, με την έννοια ότι περιέγραφαν εμένα σε όλο το βάθος.
Είχα όμως και εκπλήξεις!

Μια από τις ερωτήσεις που έκανα, ήταν, ποιά αναγκαιότητα εκφράζει το μικρό μου σουλουπάκι και το γεγονός ότι παραμένω παιδάκι, επιτρέποντας στον χρόνο να μη με αγγίζει?
Η απάντηση ήταν, πως προέρχομαι από τον κόσμο των Νεράϊδων!

Πώς σε αυτή τη ζωή, ήρθα για να κάνω κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Σημειωτέον, ότι ήδη σχετιζόμουν με αυτή τη δραστηριότητα ερασιτεχνικά από μικρό παιδί, πάντα δειλά και άτονα γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.

Λοιπόν, αυτή η πληροφορία ήρθε σαν βάλσαμο μέσα μου. Αγάπησα βαθύτερα το σουλουπάκι μου, την νεράιδα που είμαι...Αρχισα να οργανώνω αυτή τη δραστηριότητά μου με άλλη αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σας ενημερώσω για την ταχύτατη εξέλιξη που σημειώνει!

Οταν είδα τον τίτλο, "μια νεράιδα είναι κοντά μας", με πήραν τα κλάματα από τη συγκίνηση!
Δεν ξέρω πώς θα λάβετε αυτά τα λόγια και την νέα προσωπική μου ιστορία...Πάντως, έχω να σας πώ πως μου λείπουν τα φτερά μου! :D

Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει αυτός ο χώρος, να μιλήσω ελεύθερα για ό,τι υπάρχει στην άλλη πλευρά της "πραγματικότητας".

σσ. σόρρυ για την φλυαρία..είχα ανάγκη τους προλόγους!
η τέλεια ανικανότητά μου για αφομοίωση, η εξαιρετική μου λήθη είναι δύο πραγματάκια που τους έχουν διαφύγει....
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Νομίζω αγαπημένη Nirava ότι βρέθηκες στον "χώρο" σου!!!

:D :D :D :D

σ' ευχαριστώ για το μοίρασμα!

Δεν θα πω πόσο σημαντικό είναι για όλους μας!!! :D :D :D

γιατί ότι ελευθερώνει την ψυχή μας, είναι τελικά το σημαντικοτερο!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από Katrin »

Καλώς μας ήρθες, νεραιδούλα Nirava! Χαίρομαι που είσαι εδώ και ανυπομονώ να μάθω περισσότερα για τη δραστηριότητά σου!
Μάκια
Άβαταρ μέλους
ANDROMEDA

Δημοσίευση από ANDROMEDA »

Kαλησπέρα Nirava χαίρομαι που το φόρουμ μας σε έκανε να βγάλεις κάτι απο την ψυχούλα σου και να δείς αυτή την ΄ταμπέλα΄ που κατα καιρούς μας βρίσκεται μπροστά μας για να μας δείξει τον δρόμο που πρέπει να βαδίσουμε.Πιστεύω βρίσκεσαι σε έναν καλό δρόμο εφόσον βγήκε απο την ψυχούλα σου αυτό που χρόνια κρυβόταν.
Και όχι μόνο το βρήκες αλλά το ...ένιωσες κιόλας. :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ANDROMEDA την 27 Μάιος 2008 3:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φιλικά Ανδρομέδα~!

Μέσα στο σκοτάδι μου βρήκα το φώς
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Καλή επιτυχία Nirava

Επιστροφή στο “ΜΙΑ ΝΕΡΑΪΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ”