Ax παιδιά! Όταν είδα αυτόν τον τίτλο "μια νεράιδα είναι κοντά μας", έπαθα τράκ!
Χρειάστηκε να δεχτώ ενθάρρυνση για να σας γράψω.
Λοιπόν..Να τα πάρω από την αρχή:
Εγώ, δεν είχα ποτέ κάποια ιδιαίτερη "τρέλλα" με τις νεράιδες. Παρ' όλα αυτά, πρόσφατα διαπίστωσα πως εκείνα που νόμιζα για αγγελάκια και έχω κρεμασμένα στο σπίτι, είναι στην πραγματικότητα, νεράιδες. Μα, είναι εντελώς νεράιδες, πώς δεν το είχα καταλάβει ως τώρα? Επίσης, τα "κοριτσάκια με τα φτερά" που ζωγράφιζα πάντα και έχω συλλογή, είναι νεράιδες, πώς δεν το είχα δεί ως τώρα?
Έπίσης, πάντα πίστευα στον κόσμο των νεράιδων, των ξωτικών κλπ.
Εγώ, γεννήθηκα πολύ μικροκαμωμένο παιδάκι. Ετσι ασφαλώς συνεχίζω να είμαι και παρ' ό,τι μεγαλώνω, αυτό το σουλουπάκι δεν ξεφεύγει από το παιδικό σχήμα και αέρα. Είμαι πάντα ένα κοριτσάκι με μεγάλα μάτια. Κατα καιρούς δε, διάφοροι άνθρωποι με αποκαλούν ξωτικό.
Οταν ήμουν μικρή, ήμουν αρκετά μικρότερη οπτικά από τα συνομίληκα παιδάκια, και αυτό το βίωσα δύσκολα, γιατί η διαφορετικότητα αυτή με κρατούσε κάπως μακριά.
Σήμερα, δείχνω μικρότερη από 10 έως 30χρόνια θα έλεγε κανείς!!
Πριν από 2 μήνες, συνάντησα μια Αμερικανίδα, η οποία είναι αξιόπιστο διάμεσο και επικοινωνεί με τους Δελφίνους, ενέργεια η οποία σχετίζεται και με τους Δελφούς.
Γενικώς δεν εμπιστεύομαι, όμως αυτή την συγκεκριμένη κυρία θέλησα να την συναντήσω. Είναι γεγονός, πώς οι πληροφορίες της ήταν συγκλονιστικές, με την έννοια ότι περιέγραφαν εμένα σε όλο το βάθος.
Είχα όμως και εκπλήξεις!
Μια από τις ερωτήσεις που έκανα, ήταν, ποιά αναγκαιότητα εκφράζει το μικρό μου σουλουπάκι και το γεγονός ότι παραμένω παιδάκι, επιτρέποντας στον χρόνο να μη με αγγίζει?
Η απάντηση ήταν, πως προέρχομαι από τον κόσμο των Νεράϊδων!
Πώς σε αυτή τη ζωή, ήρθα για να κάνω κάποια συγκεκριμένη δραστηριότητα. Σημειωτέον, ότι ήδη σχετιζόμουν με αυτή τη δραστηριότητα ερασιτεχνικά από μικρό παιδί, πάντα δειλά και άτονα γιατί δεν είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου.
Λοιπόν, αυτή η πληροφορία ήρθε σαν βάλσαμο μέσα μου. Αγάπησα βαθύτερα το σουλουπάκι μου, την νεράιδα που είμαι...Αρχισα να οργανώνω αυτή τη δραστηριότητά μου με άλλη αυτοπεποίθηση και σύντομα θα σας ενημερώσω για την ταχύτατη εξέλιξη που σημειώνει!
Οταν είδα τον τίτλο, "μια νεράιδα είναι κοντά μας", με πήραν τα κλάματα από τη συγκίνηση!
Δεν ξέρω πώς θα λάβετε αυτά τα λόγια και την νέα προσωπική μου ιστορία...Πάντως, έχω να σας πώ πως μου λείπουν τα φτερά μου!
Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία που μου δίνει αυτός ο χώρος, να μιλήσω ελεύθερα για ό,τι υπάρχει στην άλλη πλευρά της "πραγματικότητας".
σσ. σόρρυ για την φλυαρία..είχα ανάγκη τους προλόγους!
η τέλεια ανικανότητά μου για αφομοίωση, η εξαιρετική μου λήθη είναι δύο πραγματάκια που τους έχουν διαφύγει....