celestial έγραψε:
Εγώ πάλι γιατί ,ενώ συμφωνώ με το τί ψήφισαν,έχω την εντύπωση πως η εντός συνόρων κομματική γραμμή είναι εκ διαμέτρου αντίθετη;;;
![]()
Αληθεια είναι αυτό celestial. Τον Βαρβιτσιώτη για παράδειγμα τον ειχαν κράξει αγρια και από το κόμμα του, όταν το ειχε πει αυτό. Η Εκκλησία είναι η όμαδα που έχει το πιο συμπαγες "ποιμνίο". Βλεπουμε ποσοι μαζευονται κάθε Κυριακή. Και αυτό το γνωρίζει η κρατική εξουσία και αποφευγει τις συγκρούσεις. Ελπίζω να αλλάξει συντομα αυτό. Για να δούμε.
Κι όμως στις προηγούμενες Δημοτικές εκλογές οι μετανάστες είχαν ψηφίσει, χωρις να φανει κάποια ιδιαιτερη διαφορα. Το κριτήριο ήταν να εχουν νομιμα χαρτια και φανταζομαι μονιμη κατοικία στον αντιστοιχο Δημο. Ειχαν δικαιωμα μόνο στις Δημοτικές και όχι στις εθνικές εκλογές. Αναιρεθηκε από την παρούσα κυβέρνηση.
Για τον χρηματισμό κι εγω εχω μεινει με αυτά που άκουσα. Στην αρχή δεν το πίστευα αλλα το εχω διασταυρωσεί πλέον από απειρες μεριες. Η ταρίφα ξεκινούσε από 20 και εφτανε στα 50 όπως λέει η Ευη. Πηγαιναν να ζητησουν δουλεια ανεργοι κλπ και τους εδιναν 20ευρα. Στις δημοτικές εκλογές εγινε αυτό που οι κοινωνίες είναι πιο μικρές. Κριση-καταντια.