ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
- galazia_sfaira

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Πράσινους??????
Τι πράσινους??
Πράσινους κομματικούς, βαζελικούς, κήπους, τοίχους....???
???
Κάμπους, βάτραχους.....???? :shock:
Τι πράσινους??
Πράσινους κομματικούς, βαζελικούς, κήπους, τοίχους....???
???

Κάμπους, βάτραχους.....???? :shock:
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
:shock: :shock: Πράσινος και ο Σκαπανέας???????
Βρε ουστ! :shock: :shock: :shock:
Μας πνίξατε πια!!! ΟΧΙ
Βρε ουστ! :shock: :shock: :shock:
Μας πνίξατε πια!!! ΟΧΙ
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Με το καλό να μας έρθεις!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira
Οπως με πήγε λοιπον το ταξί στο αεροδρόμιο έτσι με γυρισε και πίσω...
Απεργία λοιπόν για ακόμη μια φορά οι υπάλληλοι της ολυμπιακής και οι ελεγκτες εναέριας κυκλοφορίας...
ετσι λοιπόν όλες οι πτήσεις που θα πετουσαν στις 12 δεκεμβρίου καθως και η δική μου επειδη θα προσγειωνόταν μετά τις 12 το βράδυ ακυρωθηκαν....
Η απεργια ανακοινωθηκε μολις λίγες ώρες πρίν...
και δεν ήμουν απο τους τυχερούς που πρόλαβαν και εκκλεισαν πτήση στις 13 δεκέμβρη.. ετσι λοιπόν το ταξίδι μου θα εχει ως εξής...
φευγω απο εδω το βράδυ στις 13 κατα τις 7 μέχρι τις 9 που φτάνω λονδίνο... διανυκτερευω με (δικά μου εξοδα...) στο λονδίνο... και πετάω το πρωί στις 14 για ελλάδα...
Αλλα δεν θα τους αφήσω ετσι.. θα τους κάνω μυνηση.. γιατι δεν μπορεί να μην ενημερωνουν 48 ωρες πριν.. και κανεις να μην αναλαμβανει την ευθύνη για την ταλεπωρία...
Ελεος πιαααααα

Απεργία λοιπόν για ακόμη μια φορά οι υπάλληλοι της ολυμπιακής και οι ελεγκτες εναέριας κυκλοφορίας...
ετσι λοιπόν όλες οι πτήσεις που θα πετουσαν στις 12 δεκεμβρίου καθως και η δική μου επειδη θα προσγειωνόταν μετά τις 12 το βράδυ ακυρωθηκαν....
Η απεργια ανακοινωθηκε μολις λίγες ώρες πρίν...
και δεν ήμουν απο τους τυχερούς που πρόλαβαν και εκκλεισαν πτήση στις 13 δεκέμβρη.. ετσι λοιπόν το ταξίδι μου θα εχει ως εξής...
φευγω απο εδω το βράδυ στις 13 κατα τις 7 μέχρι τις 9 που φτάνω λονδίνο... διανυκτερευω με (δικά μου εξοδα...) στο λονδίνο... και πετάω το πρωί στις 14 για ελλάδα...
Αλλα δεν θα τους αφήσω ετσι.. θα τους κάνω μυνηση.. γιατι δεν μπορεί να μην ενημερωνουν 48 ωρες πριν.. και κανεις να μην αναλαμβανει την ευθύνη για την ταλεπωρία...
Ελεος πιαααααα

όμως θα έρθεις...Και αυτό είναι το σημαντικό της υπόθεσης!!!

Να βγάλεις εισητήριο με άλλη εταιρία...Εγώ δεν πετάω πια με ολυμπιακή!!!