Ακόμα και αν δεν το πιστεύετε ή δεν το νιώθετε, να ξέρετε ότι είμαστε δυνατές ψυχές, που επιλέξαμε για αυτήν την Ζωή μας την Ελλάδα...
Και μάλιστα σ' αυτήν την τόσο σημαντική χρονική περίοδο του φυσικού μας Κόσμου...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Vaso έγραψε:Ακόμα και αν δεν το πιστεύετε ή δεν το νιώθετε, να ξέρετε ότι είμαστε δυνατές ψυχές, που επιλέξαμε για αυτήν την Ζωή μας την Ελλάδα...
Και μάλιστα σ' αυτήν την τόσο σημαντική χρονική περίοδο του φυσικού μας Κόσμου...
Σκεφτομουν κατι που το εχω ξανασκεφτει και στο παρελθον..
Μολις εμεινε η μαμα μου εγκυος σε εμενα, παροτι ειχε αποφασιστει και θα μεταναστευαν στην Αμερικη, εμεινε πισω με γεννησε εδω και μετα ακολουθησε τον πατερα μου που ηδη ειχε φυγει οταν εκλεισα σαραντα ημερων.
Μειναμε μονο δυο χρονια παντα κατι γινοταν και γυριζαμε πισω.
Το ιδιο εγινε και οταν πηγαμε Γερμανια..
Σαν να μην μας σηκωνε το κλιμα εμας και κραταγε μονο τον μπαμπα!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Σωστή μεν στο συγκεκριμένο βιντεάκι αλλά η κυρία Τζάνη σε αρκετά,
δείχνει πόσο ρατσίστρια είναι ...και βγάζει μια κακία γενικά.
Αλλά και κάτι μπουρδίτσες που λέει σε άλλα βίντεο απο εκπομπές.
Ναι μεν είναι σωστή στα περισσότερα...αλλά αυτό το πράγμα που κάνει
με το στόμα της αυτό το μέσα έξω της γλώσσας της...είναι κάπως
μπλιάχ χααχχαχαχαχααχχααχ