Ο έρωτας στη ζωή μας
Συντονιστής: Emmaki
δεν είναι δύσκολη η αγάπη μωρέ Τάσο μου...Εμείς είμαστε δύσκολοι!! Εμείς τα έχουμε κάνει έτσι δύσκολα τα πράγματα...
έλα χαμογέλα...

έλα χαμογέλα...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

ΕΣΥ...?ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ...?
ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...?
ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ....!!
ΤΟ ΑΚΟΥΣ...???????
ΚΑΙ ΛΕΝΕ΄΄ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ .
ΑΛΗΘΕΙΑ..?ΠΟΝΑΕΙ..?
ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ?
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ..ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ .ΕΙΝΑΙ
ΧΑΡΑ ,ΓΙΟΡΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ,ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ,ΜΥΡΩΔΙΑ..
ΚΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ..
ΓΕΜΙΖΕΙΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ
ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ-ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ..
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΗ!
Η ΑΓΑΠΗ ΒΛΕΠΕΙ ΑΓΑΠΗ!ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ..
ΟΧΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..
ΠΑΝΤΟΥ !!ΣΕ ΟΛΑ!!
ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ
ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ?ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .
ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ..
ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ .
ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..<<ΣΕ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ!!!>>
ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗΚΑΙ ΠΕΣ..<<ΣΑΓΑΠΩΩΩΩ!!!!>>
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ <<ΣΑΓΑΠΩ !!!>>
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΠΕΣ..ΦΩΝΑΞΕ,,,<<ΣΑΓΑΠΩ!!!!!>>
ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ .ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ..
ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ..
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ..
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ .!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..... ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑ ....... ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ !!!!!!!!!!
[/b]
ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΝΑΣ....
ΕΣΥ...?ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ...?
ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΣΕΝΑ...?
ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ....!!
ΤΟ ΑΚΟΥΣ...???????
ΚΑΙ ΛΕΝΕ΄΄ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ .
ΑΛΗΘΕΙΑ..?ΠΟΝΑΕΙ..?
ΤΟΤΕ ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ?
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ..ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ .ΕΙΝΑΙ
ΧΑΡΑ ,ΓΙΟΡΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΑ,ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΟΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΗΡΕΜΗ,ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ,ΜΥΡΩΔΙΑ..
ΚΥΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ..
ΓΕΜΙΖΕΙΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ
Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΛΗ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ
ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ-ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ..
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΡΟΣ
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΗ!
Η ΑΓΑΠΗ ΒΛΕΠΕΙ ΑΓΑΠΗ!ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΟΥ ΓΥΡΩ ΤΗΣ..
ΟΧΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ
ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ..
ΠΑΝΤΟΥ !!ΣΕ ΟΛΑ!!
ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ
ΟΠΩΣ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ,
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗ?ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΛΟΙΠΟΝ
ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ .
ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥ ..
ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ .
ΦΩΝΑΞΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..<<ΣΕ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩ!!!>>
ΚΟΙΤΑΞΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗΚΑΙ ΠΕΣ..<<ΣΑΓΑΠΩΩΩΩ!!!!>>
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ <<ΣΑΓΑΠΩ !!!>>
ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΠΕΣ..ΦΩΝΑΞΕ,,,<<ΣΑΓΑΠΩ!!!!!>>
ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ .ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ..
ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ, ΑΛΗΘΙΝΑ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ..
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΓΑΠΗ ..
ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ .!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ..... ΤΟΤΕ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑ ....... ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ !!!!!!!!!!

[/b]
και το χειροτερο ειναι οτι τα ριχνουμε ολα στη ζωη....ακουω πολλες φορες την φραση <η ζωη ειναι δυσκολη > και εμεις που ειμαστε σε ολο αυτο,απ" εξω?Vaso έγραψε:δεν είναι δύσκολη η αγάπη μωρέ Τάσο μου...Εμείς είμαστε δύσκολοι!! Εμείς τα έχουμε κάνει έτσι δύσκολα τα πράγματα...
έλα χαμογέλα...![]()

Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Πολέμα και Οραματίσου !!!
Πολέμα και Οραματίσου !!!
άντε πάλι...
έχεις ξαναρωτήσει σε άλλη ενότητα Τασούλη γι' αυτό΄το θέμα!!
αν το βρω θα στο παραθέσω!

έχεις ξαναρωτήσει σε άλλη ενότητα Τασούλη γι' αυτό΄το θέμα!!
αν το βρω θα στο παραθέσω!

Και παραπέρα, η έννοια αυτή σου διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα από όσα θέλεις, γιατί αυτόματα θα τα θέλει κι ο άλλος άνθρωπος!
Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι υπάρχει αυτή η αδερφή ψυχή...Είναι φυσικά αδύνατον για έναν άνθρωπο, να μην έχει "χτίσει" την προσωπικότητά του με έναν χαρακτήρα, όπως κι εσύ το έχεις κάνει... Το στάδιο που αυτός ο χαρακτήρας θα αποδομείται, για να μπορέσετε οι δυό σας να επικοινωνήσετε σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, είναι ένα επίπονο στάδιο και χρειάζεται να γκρεμίσετε πολλές πεποιθήσεις και μάλιστα σε πολύ λίγο διάστημα.
"έτοιμος" στο πιάτο, δεν είναι κανένας άνθρωπος για να συμβιώσει με έναν άλλον με ειρήνη και αγάπη, όσο και αν τον αγαπάει...
Πάντα υπάρχουν οι προσωπικές προτιμήσεις μας, που είναι μέρος των συνηθειών και των βιωμάτων μας και χρειάζεται η αμοιβαία υποχωρητικότητα που θα εξουδετερώσει αυτές τις προσωπικές προτιμήσεις του "εγώ" και θα τις φέρει με αρμονία στο "εμείς"...
Η "αδερφή ψυχή", το άλλο μας μισό όπως λέγεται, είναι ένας άνθρωπος που κουβαλάει μαζί του και ένα παρελθόν, όπως όλοι μας!
Ευλογημένη συνάντηση δύο ανθρώπων είναι αυτή που και οι δυο βρίσκονται σε εκείνην την κατάσταση ωρίμανσης, να αφήσουν το παρελθόν και να δημιουργούν όραμα για την ζωή τους, στον ίδιο χρόνο!

Η έννοια "αδερφή ψυχη" είναι για σένα ένα "συμβόλαιο" αρμονίας και αγάπης μέσα σε μια συντροφική σχέση.
Και παραπέρα, η έννοια αυτή σου διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξεις τίποτα από όσα θέλεις, γιατί αυτόματα θα τα θέλει κι ο άλλος άνθρωπος!
Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι υπάρχει αυτή η αδερφή ψυχή...Είναι φυσικά αδύνατον για έναν άνθρωπο, να μην έχει "χτίσει" την προσωπικότητά του με έναν χαρακτήρα, όπως κι εσύ το έχεις κάνει... Το στάδιο που αυτός ο χαρακτήρας θα αποδομείται, για να μπορέσετε οι δυό σας να επικοινωνήσετε σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο, είναι ένα επίπονο στάδιο και χρειάζεται να γκρεμίσετε πολλές πεποιθήσεις και μάλιστα σε πολύ λίγο διάστημα.
"έτοιμος" στο πιάτο, δεν είναι κανένας άνθρωπος για να συμβιώσει με έναν άλλον με ειρήνη και αγάπη, όσο και αν τον αγαπάει...
Πάντα υπάρχουν οι προσωπικές προτιμήσεις μας, που είναι μέρος των συνηθειών και των βιωμάτων μας και χρειάζεται η αμοιβαία υποχωρητικότητα που θα εξουδετερώσει αυτές τις προσωπικές προτιμήσεις του "εγώ" και θα τις φέρει με αρμονία στο "εμείς"...
Η "αδερφή ψυχή", το άλλο μας μισό όπως λέγεται, είναι ένας άνθρωπος που κουβαλάει μαζί του και ένα παρελθόν, όπως όλοι μας!
Ευλογημένη συνάντηση δύο ανθρώπων είναι αυτή που και οι δυο βρίσκονται σε εκείνην την κατάσταση ωρίμανσης, να αφήσουν το παρελθόν και να δημιουργούν όραμα για την ζωή τους, στον ίδιο χρόνο!

Ειχα στο μυαλο μου μια διαφορετικη αποψη οτι η αδερφες ψυχες οτι αναγνωριζονται πριν καν μαθουν ο ενας για τον αλλον οτι οντως τα εχουν σχεδον ολα κοινα.
Μου ειχε τυχει μια φορα και εναν καιρο μια γνωρμιια που με ειχε παρακαλεσει ο κολητος τοτε να παμε σε κατι γενεθλεια σε μια οικογενειακη φιλη του αλλα χωρις φυσικα σκοπο να με γνωρισει εμενα.
Που λες μου ειχε πει οτι την συγκεκριμενη κοπελα παρολο που ειχε φτασει τα 22 και 26 εγω περιπου αν θυμαμαι καλα δεν ειχε κανει ποτε τιποτα,ουτε καν γνωριμια με καποιον παρολο που ηταν γλυκητατη και αρκετες προτασεις για να βγει ραντεβου κτλ,βεβαια δεν τα συζηταγαμε για καποιο σκοπο να με γνωρισει παρα μονο σαν κοινωνικο σχολιο
Η κοπελα λογω επαγγελματος ειχε αρκετες γνωριμιες παρολαυτα τιποτα,ουτε καν φιλι με καποιον.
Εμενα δεν πηγε καν το μυαλο μου οτι θα μπορουσε να γινει κατι και του ειπα ετσι και αλλιως θα παμε για να περασουμε ομορφα και να γελασουμε.
Με το που πηγαμε σπιτι της..εεε με το που ειπαμε γεια και χρονια πολλα λογω γιορτης τα βλεματα μιλαγαν λες και την ηξερα καιρο (σε εχω δει καπου σε ξερω)αλλα σκευτικα τα λογια του φιλου οτι απλα ειναι ευχαριστη σαν χαρακτηρας λεω ιδεα μου θα ειναι.
Ομως τα ματια λεγαν αλλα πραγματικα δεν το εχω βιωσει ποτε ξανα αυτο,παρολαυτα το αφησα εκει αλλα η ρημαδα η τυχη μεσα σε μια εβδομαδα την πετυχα στον δρομο και αλλαξαμε τηλ και βγηκαμε ραντεβου ωπου και ξεκινησαμε την σχεση μας.
Τωρα για ποιο λογο δεν το κρατησα,βλακειες τοτε δικες μου.
Υ.Γ οσο θυμαμαι μια εμπειρια μου με την κοπελα αυτη ωπου γυρναγαμε απο βολτα και πραγματικα ενιωθα λες και η αυρα μου χορευε στο προσωπο μου και γυρναει εκεινη την στιγμη και μου λεει..
Το ξερεις οτι λαμπεις?
Θα ορκιζομουνα οτι ενιωθα την θερμοκρασια της αυρας μου γυρω απο εμενα.
Δεν το πηγα τοσο βαθεια.
Ειχα στο μυαλο μου μια διαφορετικη αποψη οτι η αδερφες ψυχες οτι αναγνωριζονται πριν καν μαθουν ο ενας για τον αλλον οτι οντως τα εχουν σχεδον ολα κοινα.
Μου ειχε τυχει μια φορα και εναν καιρο μια γνωρμιια που με ειχε παρακαλεσει ο κολητος τοτε να παμε σε κατι γενεθλεια σε μια οικογενειακη φιλη του αλλα χωρις φυσικα σκοπο να με γνωρισει εμενα.
Που λες μου ειχε πει οτι την συγκεκριμενη κοπελα παρολο που ειχε φτασει τα 22 και 26 εγω περιπου αν θυμαμαι καλα δεν ειχε κανει ποτε τιποτα,ουτε καν γνωριμια με καποιον παρολο που ηταν γλυκητατη και αρκετες προτασεις για να βγει ραντεβου κτλ,βεβαια δεν τα συζηταγαμε για καποιο σκοπο να με γνωρισει παρα μονο σαν κοινωνικο σχολιο

Η κοπελα λογω επαγγελματος ειχε αρκετες γνωριμιες παρολαυτα τιποτα,ουτε καν φιλι με καποιον.
Εμενα δεν πηγε καν το μυαλο μου οτι θα μπορουσε να γινει κατι και του ειπα ετσι και αλλιως θα παμε για να περασουμε ομορφα και να γελασουμε.
Με το που πηγαμε σπιτι της..εεε με το που ειπαμε γεια και χρονια πολλα λογω γιορτης τα βλεματα μιλαγαν λες και την ηξερα καιρο (σε εχω δει καπου σε ξερω)αλλα σκευτικα τα λογια του φιλου οτι απλα ειναι ευχαριστη σαν χαρακτηρας λεω ιδεα μου θα ειναι.
Ομως τα ματια λεγαν αλλα πραγματικα δεν το εχω βιωσει ποτε ξανα αυτο,παρολαυτα το αφησα εκει αλλα η ρημαδα η τυχη μεσα σε μια εβδομαδα την πετυχα στον δρομο και αλλαξαμε τηλ και βγηκαμε ραντεβου ωπου και ξεκινησαμε την σχεση μας.
Τωρα για ποιο λογο δεν το κρατησα,βλακειες τοτε δικες μου.

Υ.Γ οσο θυμαμαι μια εμπειρια μου με την κοπελα αυτη ωπου γυρναγαμε απο βολτα και πραγματικα ενιωθα λες και η αυρα μου χορευε στο προσωπο μου και γυρναει εκεινη την στιγμη και μου λεει..
Το ξερεις οτι λαμπεις?

Θα ορκιζομουνα οτι ενιωθα την θερμοκρασια της αυρας μου γυρω απο εμενα.

παρ' όλα αυτά, Τασούλη, μείνε στο ότι ακόμα και αυτή η σχέση που θεώρησες ιδανική, είχε τα μείον της, γι' αυτό δεν κράτησε...
δεν έχει σημασία από ποιόν δημιουργήθηκαν προβλήματα! Το σίγουρο είναι ότι σε μια σχέση υπάρχουν δύο μέλη και ποτέ δεν φταίει μόνο το ένα...Ποτέ!!!
όσο για το ότι η κοπέλα δεν είχε προηγούμενη σχέση, δεν λέει και τίποτα σημαντικό! Ούτε ότι ήταν πλασμένη μόνο για σένα...
Και πήρες τις αποδείξεις αυτού που λέω, με την διάλυση της σχέσης, ανεξάρτητα από τις αφορμές...Γιατί κανένας σας δεν βρήκε τις αιτίες της ανεπάρκειάς του!

δεν έχει σημασία από ποιόν δημιουργήθηκαν προβλήματα! Το σίγουρο είναι ότι σε μια σχέση υπάρχουν δύο μέλη και ποτέ δεν φταίει μόνο το ένα...Ποτέ!!!

όσο για το ότι η κοπέλα δεν είχε προηγούμενη σχέση, δεν λέει και τίποτα σημαντικό! Ούτε ότι ήταν πλασμένη μόνο για σένα...
Και πήρες τις αποδείξεις αυτού που λέω, με την διάλυση της σχέσης, ανεξάρτητα από τις αφορμές...Γιατί κανένας σας δεν βρήκε τις αιτίες της ανεπάρκειάς του!