Λιακαδα σημερα ,ποδηλατο στην βεραντα να ποτιστει το κορμακι μας απο ηλιο
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
- margaritarenia
Kαλημερα!

Ελενιτσα (αετουλη) εισαι πολυ γλυκια και χαμογελαστη
Ελενιτσα (αετουλη) εισαι πολυ γλυκια και χαμογελαστη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος margaritarenia την 27 Ιαν 2009 11:13 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
- Madraoulas
Γεια σαααας!!!ωπα....μαντρυ.....?μαρακι???τι αθωα φωτογραφια ειναι αυτη????????

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Καρδουλοπαιδοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
την επόμενη φορά ακομα και αν κατεβαίνω εγώ και ανεβαινεις προς τα πανω εσύ να κανονίσουμε να πιούμε καφέ στα καμενα βούρλα
παω και με το ξανθό μας το μερος ;)

παω και με το ξανθό μας το μερος ;)
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Γιαννάκη μου εκδηλώνεσαιsilver29 έγραψε:ειδωλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και επιβεβαιώνεις ακόμα πιο πολύ την απάντηση στον γριφο ;)
Μα που είναι πια αυτη η Χρυσούλα
Χρυσούλααααααα, αντε καλέ έχω την απαντηση
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... 
Αδερφουληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι καρδουλοπιδο...
θα το μοιρασουμε!!!!
Τι κανετε?ο Γιαννης σου??
Ναι καρδουλοπιδο...
Τι κανετε?ο Γιαννης σου??
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι