ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλησπέρα αστέρια μου!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Εγω πιστευω οταν νιωθεις τον ηλιο μεσα σου τον φαιρνεις και μες στην καταιγιδα....
Αμα εισαι συναιφιασμενος και να εχει ηλιο δεν τον νιωθεις..
Παντα ψαχνεις κατι εξωτερικο να αποδωσεις αυτο που δεν θελεις να αγκιτσεις... και ξερεις παντα βρισκουμε...
Το εκανα και εγω ... οταν χρειαζομουν κατι να μου φταιει.. και να δικαιολογει την ψυχικη μου διαθεση..
χωρις να ψαχνω τα πραγματικα αιτια της διαθεσης μου..
Ετσι το νιωθω εγω βεβαια...

Αμα εισαι συναιφιασμενος και να εχει ηλιο δεν τον νιωθεις..
Παντα ψαχνεις κατι εξωτερικο να αποδωσεις αυτο που δεν θελεις να αγκιτσεις... και ξερεις παντα βρισκουμε...
Το εκανα και εγω ... οταν χρειαζομουν κατι να μου φταιει.. και να δικαιολογει την ψυχικη μου διαθεση..
χωρις να ψαχνω τα πραγματικα αιτια της διαθεσης μου..
Ετσι το νιωθω εγω βεβαια...

Παιδακια μου γλυκαααα!!!
Φωτεινουλα θα ειμαι πανω.....
παω στον καλο μου...
Ανυπομονω για μια μεγαααααληηηηηηη συναντηση...πανελλαδικη...οχι ομως να βρεθουμε για συγκεκριμενο λογο
, οπως τον τελευταιο...
Θελω να κανω αγκαλιτσες ολααααααα τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φωτεινουλα θα ειμαι πανω.....

Ανυπομονω για μια μεγαααααληηηηηηη συναντηση...πανελλαδικη...οχι ομως να βρεθουμε για συγκεκριμενο λογο

Θελω να κανω αγκαλιτσες ολααααααα τα παιδακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- galazia_sfaira

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
- Madraoulas