και μια μασκα προσωπου στο τελοσ να του κανεις να ειναι κομπλε..... .....θα κανω το σκυλο κι εγω να εχω αναλογη περιοποιηση...ποια θα με αναλαβει
Αμαλιτσα μου κοριτσάκι μου..σήμερα σκεφτόμουν έντονα ότι θα ήθελα να κάνω διακοπές στην Κέρκυρα φέτος. Εχω έρθει 4-5 φορές και ειναι η αδυναμία μου. Νομίζω ότι θα την κατατάξω 1η σε προτίμηση..αν και τα Χανιά & Ρέθυμνο πάντα προηγουνταν..αλλά για διαφόρους λόγους μάλλον θέλω να απέχω για λιγο....
Καλό μου κοριτσάκι..σε σκέφτομαι πολύ...
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Μωρο μου και εγω!!!!
να ερθεις θα περασουμε τρελα!!! ειναι το ιδιο ομορφα με την Κρητη ..και θα εχουμε να πουμε και να κανομε πολλα!!!!
παρε με οποτε θες τηλ..
α και κοιτα μαλλον για πασχα θα ερθουν ολοι!!!
ααα..Γιαννακη που σαι...οταν βγαινεις εξω βολτα να μεπαιρνεις τηλ. να ερχομαι..καθ οτι ο Ντεμης ειναι απιστευτη γκομενοπαγιδα..να βαλουμε και γκοολ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "