ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Οταν πηρα την καρλα ηταν και αυτη τριων μηνων και μαλιστα 20 Γεναρη ηρθε σπιτι... μεχρι το πασχα ειχε στρωσει με τα κακα κτλ..
Δεν ειναι απιστευτη συντροφια? και σκεψου ακομα δεν σε αναγνωριζει,δεν εχει δεθει ....
θα εκπλαγεις με τον καιρο!!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

τωρα που μιλαμε αντι να παει στο κρεβατακι του να κοιμηθει εχει ξαπλωσει και κοιμαται στα ποδια μου!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Και που εισαι ακομα!!!!
χαιρομαι για σενα... >:d<
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Πολλα μαμαμ πολλα κακα :D :D η Αμαλιτσα σε ρωτησε ποσο μηνων ειναι ! καμια φωτο να δουμε. και οταν τον κανεις μπανιο χε χε
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Επισκέπτης

απαντησα για την ηλικια στην προηγουμενη σελιδα... ειναι 3 μηνων!

ποτε πρεπει να τον κανω μπανιο? :-? :-? :-? :-?
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Μαιρη μου απαντησε.. τρειων μηνων ειναι!!!!
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

Τριων μηνων μεσα σε κλουβι !
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Λογικα αυτος θα μυριζει απο εκει που τον πηρες... τουλαχιστον απο την δικια μου εμπειρια το λεω..
Πρεπει να τον πας για εμβολια να συμβουλευτεις τον γιατρο του, και καποια διαστημα δεν τον βγαζεις εξω μεχρι να ολοκληρωθει ο κυκλος απο τα εμβολια...
μετα κανονικα μια φορα τον μηνα... λενε αλλα εγω την κανα καθε 15 μερες...
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

καληνυχτα-φιλακια i-) i-) i-) i-) i-)
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καληνυχτα Μαιρουλα!!!

>:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Λογικά δεν θα ξανάχει κάνει μπάνιο ο βρωμιαρούλης. :P
Δεν πειράζει να τον πλύνεις με χλιαρό νερό, αρκεί να σκουπιστεί πολύ καλά με πετσέτα, να μην σου κρυώσει μετά. Θα σου κάνει κι ένα γενναίο τίναγμα να φύγει η υγρασία από πάνω του, θα τριφτεί και στα χαλιά, καναπέδες, ό,τι βρει! :D
Δώσε προσοχή να μην σκουπίζεις την τρίχα του ανάποδα στη φορά της, κάποια σκυλιά είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα και ενοχλούνται.
Κάποιοι χρησιμοποιούν σε χαμηλή σκάλα πιστολάκι να στεγνώσουν τα ζώα, αλλά νομίζω ότι δεν τους αρέσει και τόσο...
Μη βάλεις καθόλου σαμπουάν αν δεν έχεις προμηθευτεί για σκύλους ή αν έχεις παιδικό βάλε αυτό αραιωμένο.
Πρόσεχε τα μάτια του να μην μπει νερό και πάρει φρίκη, κράτα τον σταθερά να μη νιώθει ότι γλιστρά (πιθανόν να προσπαθήσει να βγει από τη μπανιέρα), και να του μιλάς ενθαρρυντικά καθώς τον πλένεις. Και μετά το μπάνιο παίνεψέ τον, τι καθαρός είσαι, τι κούκλος, μπράβο αγόρι μου...
Κάντου και μασάζ κάτω από το λαιμό, στο σβέρκο και γενικά σε σημεία που δεν μπορεί μόνος του να φτάσει, θα ξετρελλαθεί! Μη ξεχάσεις να καθαρίσεις τα αυτιά από την υγρασία που κρατήσαν προσεκτικά με την άκρη της πετσέτας.

:x
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

=)) =)) =)) =)) =)) και μια μασκα προσωπου στο τελοσ να του κανεις να ειναι κομπλε..... :)) :)) :)) .....θα κανω το σκυλο κι εγω να εχω αναλογη περιοποιηση...ποια θα με αναλαβει :-? =)) =)) =)) =)) =))
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Αντζελακι !!!
σε βρισκω τελεια πληροφορημενη...
ακριβως ετσι εχουν τα πραγματα!!! στην αρχη επισης ξυνανε γιατι φοβουνται με τον καιρο το απολαμβανουν...
Επισκέπτης

Ωραία η νέα φωτο σου Αμαλία .

Γιάννη, σιγά σιγά θα μάθετε ο ενας τον αλλον. Προσπάθησε να νίωσεις πότε είναι χαρούμενος και πότε δυσανασχετεί. Με τα ζωάκια είναι ευκολο.
Πήρες και σκύλο ζυγό βρε παιδί μου :-?

Για να σοβαρευτούμε..
Κατα την γνωμη μου , καλή είναι η ξηρά τροφή αλλα αν φαει και κανενα μπιφτεκάκι με ρύζι πότε πότε θα ξετρελαθεί και δεν θα είναι και στερημένος. Τα γλυκά να αποφέυγεις. Τους αρέσουν αλλα δεν πρέπει να τα τρώνε...
Μπάνιο κάθε δεκαπέντε είναι υπεραρκετό για μικρό σκυλάκι και χειμώνα. Εμείς το μπανιάραμε συχνά και στο τέλος είχε χαλάσει η χλωριδα του δέρματος του και μαδούσε οταν ήταν μικρό.
Και σίγουρα θα του αρέσει η αγκαλιά και το δικό σου κρεβάτι αντι το καλαθάκι του.. :x
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Πληροφορημένη ναι, χωρίς σκύλο δε...
:-(
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”