Υ.Γ...ευχαριστως σας δινω τα κλειδια να ερχεστε να καθαριζετε το σπιτι(50τμ...μικρο) οποτε θελετε..να μαγειρευετε κιολας..οτι γουσταρετε..και θα ερχομαι να τα βρισκω ολα εν ταξη
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Αλλά η σωστή νύφη πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις!!!
Μάλιστα !!!
Τι θέλετε να εχει η νύφη σας Κ Ελενα μου?
Να είναι Λαμπραντόρ απο καλή οικογένεια, να εχει κάνει ολα τα εμβόλια , να εχει 10 καμηλες φρίσκις η μήπως θελετε να εχει απο 3α και πάνω για τον γάμο..... ..λεμε τωρα..?
Πληροφοριακά και μου φαινεται οτι κάπου το εχω ξαναγράψει..ο τεως γκριφόν κανίς που είχαμε εκτός που ήταν και γκέυ την μοναδική φορα που εξεδήλωσε τον ερωτα του ήταν προς ενα θηλυκό λυκόσκυλο που μετα βίας το εφτανε όρθιος κάτω απο την ουρα της...εχω και φωτό ....
Elissavet έγραψε:καλημέρα φορουμοπαιδάκια και φορουμοσκυλάκια
Μου λείπει αφάνταστα η σκύλα μου
Έλενα θα ζευγαρώσεις τον Φούμο ? ;)
Eλισσάβετάκι μου ευχαρίστως θα τον ζευγαρώσω ... αν βρεθεί η νύφη... Προς το παρόν το συζητάω με την Gilda... βλέπεις ενδιαφέρεται
Αλλά η σωστή νύφη πρέπει να πληρεί όλες τις προϋποθέσεις!!!
Gilda και ξερο ψωμι!! ..ειναι η καταλληλη νυφη
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Βρε θ αλλαξεις τη φοτο σου?..αντε λοιπον και ασε το Γιαννακη μας που εχει πηξει στον αχορταγο με τον Ντεμακο ;)
Madraoulas έγραψε:Βρε θ αλλαξεις τη φοτο σου?..αντε λοιπον και ασε το Γιαννακη μας που εχει πηξει στον αχορταγο με τον Ντεμακο ;)
Εχω βοηθεια εγω!!! αν περιμενατε την αλλαξω εγω θα φταναμε στο 2012 !!!
Η βασω το ανελαβε και ετσι ειδατε την φατσα μου!!!
Βασουλα ηταν να μην αρχισουμε να βαζουμε φωτογραφιες!!!!
χαιροσουν ε?
ελπιζω να χαιρεσαι ακομα!!! ;)
AMALIA έγραψε:
Εχω βοηθεια εγω!!! αν περιμενατε την αλλαξω εγω θα φταναμε στο 2012 !!!
Η βασω το ανελαβε και ετσι ειδατε την φατσα μου!!!
Βασουλα ηταν να μην αρχισουμε να βαζουμε φωτογραφιες!!!!
χαιροσουν ε?
ελπιζω να χαιρεσαι ακομα!!! ;)
καταλαβε κανεις τιποτα?