Γιαννάκη δεν διάβασες αυτά που σου εγραψα χθες... ;)
Λοιπόν , μέχρι να χρονίσουν τα σκυλακια ειναι σαν τα μωρά...για να μάθουν κατι πρέπει να μπορούν να ¨¨σκεφτούν¨¨ και αυτό γίνεται γύρω στο χρόνο.
Τότε είναι εύκολο να καταλάβουν οτι λερώνουν εξω στη βόλτα η στο μπαλκόνι.
Πρός το παρόν δεν γίνεται τίποτα....οπως σου είπα..τα σπρέυ είναι αχρηστα . Την πάνα δεν την ξέρω..αλλα δεν μπορω να φανταστώ πως χρησιμοποιείται.
Του φορας πάμπερς του σκυλιού η την εχεις ανοιχτή και περιμένεις να σημαδέψει εκεί?
Αετουλη ..
υπαρχει ανοιχτη σε μια ακρη και παει μονο εκει..
στην αρχη βεβαια παει παντου οπως καλα του λες..
Αλλα με την καταλληλη ασχολια γινεται πολυ νωριτερα απο το χρονο..
οταν ειχα παρει την καρλα ηταν 3 μηνων.. με πεδεψε μεχρι να παει 6 μηνων... απο τοτε παει μονο στην πανα..
κανουμε τοσα ταξιδια ουδεποτε λερωσε το αυτοκινητο..
αλλα καθε φορα που πηγαινε εκτος την παλευα με το κολπο που μου ειχε πει ο γιατρος και αλλοι που ειχαν εμπειρεια απο σκυλια..
καλημερα περα ως περα..ετρεχα κατω στη πολη τον πατερα μου για κατι εξετασεις...τα νοσοκομεια ειναι δραμα ουφ μας ξεπατωσανε. Ανεβα πανω κατεβα κατω στο διπλα γραφειο κτλ ακομα να συνελθω
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Υ.Γ.,,να βλεπεις στο ΣΚΑΙ αυτη την Αγγλιδα την σκυλαγωγο να παιρνεις μαθηματα ;) ...παντως ειναι κουκλος/μπρελοκ ο Ντεμης(ακου Ντεμης )...χαθηκε ενα νεραιδονομα? ;)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Α ! πρεπει να σε εχω εδω να δεις τι γινεται με 3 παιδια.Σα το γεφυρι της Αρτας.Το πρωι καμαρωνω οταν το συγυριζω και μεχρι το απογευμα δε ξερω που βρισκομαι...τουλαχιστον εσυ εχεις μια ρεγουλα. ο γιος σου τι σπουδαζει ειναι Αθηνα;
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...
Κορίτσια μιας και σας αρέσει η φασίνα προσλαμβάνεστε για το σπίτι μου...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Τον αλλο μηνα παιρνει το πτυχιο του...
μουσικε σπουδες κανει, σαξοφωνο συγκεκριμενα!!!
Αννουλα παλλια ημουν μανιακη με την καθαριοτητα.. τωρα απλα μου αρεσει να ζω σε ενα καθαρο τακτοποιημενο σπιτι... αλλα μια χαρα κανω και τα στραβα ματια οταν δεν γουσταρω να κανω δουλλιες...
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου