ANGELS ON EARTH έγραψε:Καλέ είναι καμικάζι!!!!την είδε ο Κωσταντίνος μια μέρα ανάμεσα στα λεωφορεία με το ποδήλατο στο κέντρο!!!Δεν την γνώρισα μου είπε, απλά μου έκανε εντύπωση ποιος είναι αυτός ο θυληκός καμικάζι και μετά κατάλαβα ότι είναι η Ιωάννα!!!
ναι η αλήθεια είναι ότι σε σημεία που δεν υπάρχει ποδηλατόδρομος ,αναγκαστικά πάω από το δρόμο ,και ναι κάνω πολλούς ελιγμούς άναμεσα από τα αυτοκίνητα καμία φορά αλλά πάντα πολύ προσεκτικά.
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα παιδάκια και την αγάπη τους...
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για την Αμαλίτσα που μου έδωσε το υπέροχο κρυσταλλάκι...
Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην anima22, η οποία μου ζήτησε ένα σκίτσο για τατουάζ.
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτήν την ζωγραφιά, που ο πατέρας μου (ένας "δικός μου" άνθρωπος) θα έσκιζε μπροστά μου, μια κοπέλα που δεν με έχει ξαναδεί (ένας "ξένος" άνθρωπος) θα ήθελε να έχει μόνιμα πάνω του. Νομίζω πως είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα που έχει ζητήσει ποτέ κανείς από μένα και φυσικά μεγάλη μου τιμή...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...
Σοφάκι μου, τα σκίτσα σου είναι υπέροχα!! Εχεις υπέροχη ψυχούλα, κι αυτό φάνηκε στο χαρτί. Η νεραιδούλα σου είναι απλή και όμορφη για τατουάζ. Νομίζω ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση!!
Wisdom έγραψε:Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλα τα παιδάκια και την αγάπη τους...
Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ για την Αμαλίτσα που μου έδωσε το υπέροχο κρυσταλλάκι...
Και ένα ακόμα μεγαλύτερο ευχαριστώ στην anima22, η οποία μου ζήτησε ένα σκίτσο για τατουάζ.
Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτήν την ζωγραφιά, που ο πατέρας μου (ένας "δικός μου" άνθρωπος) θα έσκιζε μπροστά μου, μια κοπέλα που δεν με έχει ξαναδεί (ένας "ξένος" άνθρωπος) θα ήθελε να έχει μόνιμα πάνω του. Νομίζω πως είναι από τα πιο υπέροχα πράγματα που έχει ζητήσει ποτέ κανείς από μένα και φυσικά μεγάλη μου τιμή...
Αχ, μη μου λες τέτοια.... Εγώ είμαι ευγνώμων που θα μου δώσεις ένα "παιδί" σου... Είδες και χθες... δεν "άντεξα" την συγκίνησή σου και γύρισα στην καρέκλα μου...
Έψαχνα κάτι και το βρήκα. Ήταν "γραφτό" να το βρω από την καλύτερη παρέα μου (εδώ μέσα). Τόσο απλά!
rosalia έγραψε: Νομίζω ότι θα έχει μεγάλη ζήτηση!!
Κι εγώ αυτό πιστεύω, γι' αυτό σε ρωτούσα και σε ξαναρωτούσα χθες αν θες να μου το δώσεις... Σίγουρα θα το κρατήσουν το σχέδιο να το χρησιμοποιήσουν και σε μετέπειτα πελάτες!