Μολις τωρα τελειωσα το διαβασμα ολου αυτου του θεματος..δεν το ειχα δει αλλωστε πιο πριν.....
αναρωτηθηκα γιατι ν απαντησω..ε λοιπον απανταω για να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ...ετσι απλα..οποιος καταλαβε το νοιωθει!
\Δεσ τε κι εδω
viewtopic.php?t=158&postdays=0&postorde ... %E9&start=
αλλα παραθετω και αποσπασμα
Madraoulas
"Vaso αυτα που γραφεις ειναι παντα θεοσταλατα..ετσι το νοιωθω!!
με το μικρο μου μυαλο θα πω οτι ναι χρειαζεται αγαπη..(μαγκια την εχουμε γιατι ειμαστε Ολυμπιακοι)...για να παρεις την καψουλα..αφου δεν θα εχεις φοβο..ειμαι αλλωστε αισιοδοξος.
Οπως ειπα στην αρχη της εισαγωγης μου στο forum ειμαι 'αγνο' παρθενο μαλλι...ουτε σενιμαρια εχω κανει..ουτε εχω ασχοληθει με πνευματικες αναζητησεις σε αλλους χωρους....οτι διαβαζω εδω ειναι η 1η φορα σε σχεση με το πνευμα/ψυχη μας..αλλα με τραβαει γιατι ετσι λεει το ενστικτο μου''
Vaso
''Αυτή η αγνότητά σου Madraoulas με συγκλονίζει...
Και η αυθεντικότητα στην ψυχή παίζει σημαντικό ρόλο.
Η αγάπη είναι η βασική παράμετρος για αυτήν.
Αλλά...κι αυτή παρεξηγημένη...
Για να αγαπάς πρέπει...πρέπει...πρέπει...
Δεν θέλω να αγαπάω με πρέπει...θέλω απλά να αγαπάω...Και αυτή είναι η μαγκιά για μένα!
Απλά, αγαπάω, σημαίνει ότι δεν πρέπει να το καταλάβεις...
Απλά, αγαπάω, σημαινει να μην με ενδιαφέρει αν το καταλάβεις
Απλά αγαπάω, σημαίνει είμαι, ό,τι είσαι''
Madraoulas
'' Vaso μου ...Το εχω νοιωσει ν αγαπαω χωρις να μ ενδιαφερει να το εισπραξω..γιατι πρωτα απ ολα το εισεπραξα στον εαυτο μου οταν αγαπησα!!..ετσι απλα!!....
και να ξερεις, πολλα απο αυτα που διαβαζω εδω μεσα δεν τα πολυκαταλαβαινω αλλα μου 'καθονται' ομορφα μεσα μου..ειναι αρχη ακομα''
Vaso
''Εσύ το λες, εγώ άλλα καταλαβαίνω... Very Happy
όμως, πραγματικά, αν χρειάζεσαι οπουδήποτε διευκρινήσεις, δεν ειμαι μόνο εγώ, αλλά και όλοι...Και αυτό έχει σημασία!
΄Οταν ξεχειλίζεις από αγάπη καλέ μου Madraoulas, τότε δίνεις παντού, χωρίς να σε νοιάζει τι θα εισπράξεις, αφού είσαι πλήρης!!!
Και τότε "εισπράττεις" τα πάντα!!!!''
Madraoulas
''Εσυ Βασω καταλαβαινεις πολυ περισσοτερα για μενα, απ οτι καταλαβαινω για τον ιδιο μου τον εαυτο...!!
Διευκρινησεις απ ολους θα ζητησω -οταν χρειαστει-γιατι ολοι εισαστε γεματοι αγαπη.
σας ευχαριστω και παλι!''
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΓΧΙΣΤΗΚΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ 'ΜΑΚΡΙΑ' ΜΟΥ....ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑς...Ο ΔΡΟΜΟς ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙς ΜΟΝΟς ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ...ΚΑΙ 1Η ΑΠ ΟΛΟΥΣ Η ΒΑΣΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗς..ΜΑς ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ..
ΤΗ ΒΑΣΩ ΤΗΝ ΗΞΕΡΑ ΚΙ ΕΧΘΕς?..ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΙΑ ΑΓΝΩΣΤΗ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ..ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ...ΔΡΩ Α Ν Ι Δ Ι Ο Τ Ε Λ Ω ς..ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...
ΕΓΡΑΨΕ ΚΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ''...Ε ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑ ΓΙΑΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο Λ Α!!..ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΤΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΖΗΣΤΕ 'ΕΛΕΥΘΕΡΑ'!!..ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ!
ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ...ΑΡΑ ΟΛΑ!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "