ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ

Άβαταρ μέλους
WonderBoy

Δημοσίευση από WonderBoy »

Καλημέρα σε όλους.

Να πω την αλήθεια δεν ξέρω πως να ξεκινήσω ή απο που να ξεκινήσω.......θα αρχίσω λοιπόν απο τα πιο κοντινά για να μου βγούν και τα αλλα.

Η επαφή μου με αυτό το forum εγινε πρι περίπου 1 χρόνο,όπωσ είχα πεί και τότε ήμουν σε κατάσταση απραγείας και η γνωριμία μαζί σας με είχε τραντάξει πολύ.Ημουν σίγουρος πως δεν ήταν τυχαία και μάλιστα είχα εντυπωσιαστεί με την αλλαγή που μου συνέβενε εκείνο το διάστημα.(μαρέσει που έιπα οτι θα ξεκινησω απο τα πρόσφατα,το αφήνω να πάει μόνο του...)Ενιωθα δυνατός και χαρούμενος που είχα ξεκινήσει παλι ενεργά το ρέικι και που είχα αρκετούς ανθρώπους να με βοηθάν και να ΥΠΑΡΧΟΥΝ στο δικό μου μονοπάτι.Ξαφνικά λοιπόν(λεώ ξαφνικά γιατί ακόμα δεν ξέρω το λόγο)ξύπνισα ενα πρωι και απλα δεν εκανα καμια επαφή με το forum,δεν έκανα την ασπίδα μου πρίν πάω στη δουλειά,δεν έκανα ρεικι καθόλου,ΔΕΝ ΔΕΝ ΔΕΝ...... τόσο απλά σταμάτησαν ολα,και γύρισα πάλι πίσω στην απραγία.

Στα 27 μου πείρα τον 1 βαθμό ρεικι και πραγματικά αρχισα να βλέπω τη ζωή μου διαφορετικά,πιό όμορφα σε μερικά και πιό άσχημα σε πολλα αλλα,όμως σίγουρα δέ μπορώ να τα ξαναδώ οπως πρίν(κάτι σαν το μπλέ και κόκκινο χάπι στο matrix)και ΔΕΝ το θέλω.Ομως νιώθω να πολεμάω με το μυαλό μου απο τότε.
Το ρεικι είναι ενα σπαθί για μένα στις μάχες αυτές και δέν βρίσκω ΕΝΑ λόγο που το παρατάω συχνά πυκνα και τόσο αδικιολόγιτα.Ενω οταν κάνω ρεικι σεμένα ή σε άλλους και δουλέυω συνηδητά, τα συναισθήματα που έχω είναι αυτά που θέλω και ψάχνω, δε βρίσκω το λόγο που ταφήνω.
Μέσα στο μυαλό μου γίνετε χαμός,ακούω τον εαυτό μου να με κρίνει και να με βρίζει για την όλη σταση μου συνεχώς.Νιώθω τέλεια οταν ασχολούμε με το ρεικι,οταν συζητάω μαζί σας, οταν αντι να κάτσω σπίτι θα πάω μια βόλτα στο ποτάμι να διαλογιστω λιγο και μόνο τα σκέφτομαι.Δεν κάνω τιποτα.
Το συναίσθημα είναι σαν να βλέπω να βουλιάζω και απλα με κοιτάω και δε με νιάζει...αφήνομαι.

Και τωρα που τα γράφω αυτα βλέπω κατι μεστο μυαλό μου να εινε κάπως ετσι =)) =)) :)) :)) (βρε μίπως χρειάζομε τρελογιατρό)

Θα δείξει,προχτέσ που λέτε ηρθε επίσκεψη σπιτι ενας φίλος οπου τον έκανα ρεικι πιο παλιά (ειχε πέσει με παραπέντε πριν χρόνια και εχει καπιο βαθμό αναπηρίας στα πόδια του)και μιλούσαμε για το γαμπρό μου ,οτι πίγε για μασαζ στον αυχένα,και αυθόρμιτα μου λέει!ρέικι τον έκανες?και του απαντάω οχι και μου λέει καλά έκανες εμένα να νιώσω τα πόδια μου και δέν κάνετε μεταξί σας!!!!
Το τελαιυτέο 2μηνο μου έγιναν αρκετά τετοια σκηνικά

Στο μόνο που είμαι σίγουρος είναι πως οταν δεν σου αρέσει μια κατάσταση πρέπει να κάνεις κάτι για να αλλάξει,δεν αλλάζει μαγικά απο τον καναπέ,έστω και ένα πετραδάκι αλλάζει την πορεία του ποταμιού αλλα θέλει να το βάλεις εσυ,να κάνεις την κίνηση,οχι απλά να θές.Εχθές είπα πως μια κινηση είναι να ξαναμπώ στο forum(πραγματικά αυτό που έχετε εδω είναι σαν φάρος στο σκοτάδι).Μολις μπίκα και πρίν προλαβω να δω κατι ήρθε πελάτης και σικώθικα για δουλειά,αυτό έγινε 2 φορές,οπότε είπα θα μπώ απτο σπίτι το βράδι,μέχρι να πάω σπίτι αρώστισα με συνάχι-πονους σ'όλο το σώμα και διάθεση μόνο για να κοιμηθώ και κοιμήθικα στις 9 με τον τύπο στο μυαλό μου να χασκογελάει πως νίκησε πάλι.Το πρωί δεν ήθελα να έρθω στη δουλειά,ομως νάμε εδώ τώρα να κάνω μια κατάθεση και μάλιστα χωρίς να έρθει ακόμα πελάτης ή να χτυπίσει εστώ τηλέφωνο για να μου το χαλάσει :-?

Νομίζω οτι εχω γράψει ότι νάνε αλλα πιστέυω πως αφού έκανα την αρχή θα έχω το χρόνο τα πώ πιο καθάρα στη συνέχεια

Για ακόμα μια φορά είμαι χαρούμενος που είμαι μαζί σας

Υπάρχει ακόμα χώρος στο καραβάκι?εστω και κάτω στο αμπάρι βολέβομαι :-D :-D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Tασούλη... :x
Εγώ ήμουν σίγουρη ότι θα ξαναέρθεις...

Ξέρεις όταν μπαίνουν οι άνθρωποι σ' αυτό το φόρουμ, υπάρχουν οι ανώτεροι Εαυτοί τους, που συμπράτουν και δίνουν το απαραίτητο πάθος στην ψυχή για να δραστηριοποιηθεί και να ξεδιπλωθεί η εσωτερική αλήθεια...

΄Ετσι μια λέξη, ένα χαμόγελο, λειτουργεί σαν σκάψιμο στον εσωτερικο λαβύρινθο που χρειάζεται θάρρος και εμπιστοσύνη για να τον διαβεί η απλή συνειδηση...(το μυαλό που λες κι εσύ...)

Παίρνει τις αποστάσεις της, κάποιες φορές, γιατί απλά φοβάται, αυτό το "μαύρο" που συναντάει μέσα της, αφού δεν γνωρίζει ότι και το "μαύρο" εμπεριέχεται στο λευκό!

Γνωρίζω από το "και" που θα πει κάποιος φίλος εδώ, τι νιώθει, που βρίσκεται, πως αγγίζει το συναίσθημα, πως φοβάται...Δεν είμαι έξυπνη, απλά είμαι άνθρωπος και έχω ερευνήσει την ψυχική διαδρομή, για να μπορώ να πω...ΣΕ ΝΙΩΘΩ!!!

Σε νιώθω, λοιπόν, αγαπημένε μου Τάσο...Νιώθω τον φόβο που αντιμετωπίζει κάθε άνθρωπος και την προσδοκία του να κάνει ότι ειναι δυνατόν, για να εναρμονιστεί εσωτερικά με την ψυχή του.

Οι αντιστάσεις της ίδιας της λογικής μας, ανατρέπουν την βούλησή μας, για αυτήν την συντονισμένη διαδικασία που φέρνει ψυχή-πνεύμα σε μία αλληλουποστηριζόμενη δομή και μας κάνει να εμπιστευόμαστε την θεϊκή ροή...

Κάμπτονται όμως πολλές φορές αυτές οι αντιστάσεις, από ένα απλό, ανθρώπινο χαμόγελο, από μια αγκαλιά και κυρίως απο την αποδοχή όλων των συναισθημάτων, χωρίς κριτική και χωρίς καμία αντιπαράθεση...

Με αυτήν την αγκαλιά σε υποδέχομαι ξανά εδώ...και σου εύχομαι ο φάρος να μην είναι το φόρουμ, αλλά ο ίδιος σου ο Εαυτός! >:d<

@};- @};- @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

WonderBoy έγραψε:
Υπάρχει ακόμα χώρος στο καραβάκι?εστω και κάτω στο αμπάρι βολέβομαι :-D :-D
Στο καραβακι μας .. η σπιτακι μας οπως το νιωθουμε εμεις και το λεμε παντα υπαρχει χωρος.....
Γιατι η αγαπη χωραει παντου!!!!
Και με αγαπη σου λεω οτι ποτε δεν ειναι αργα να ψαξουμε και να ακολουθησουμε την ψυχη μας!!!!
Σε καλωσοριζω με μια μεγαλη αγκαλια!!!

>:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Καλώς ήρθες!!!!! >:d< η αγκαλιά μας θα είναι παντα ανοιχτή για σενα!!! @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Καλως ήρθες Τασο!!
Τι κάνει το μωράκι σου?? >:d<
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Efthimia

Δημοσίευση από Efthimia »

Kαλως ηρθες Τασο!!! :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Καλώς μας ξανα'ρθες! :-D
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Καλως τον και μας ελειψες!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Υπάρχει ακόμα χώρος στο καραβάκι?εστω και κάτω στο αμπάρι βολέβομαι
Περισεύουν και μπόλικες αγκαλιές εαν θέλεις ;)

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Τασο μου, τι να το κάνουμε το καραβάκι? Σ΄αυτο το ταξειδι παμε και κολυμπώντας....... @};- @};- @};-
Επισκέπτης

Τασο ετσι ειναι... εγω δεν ξερω μπανιο αλλα ας ειναι καλα η τζιλντα την εχω για σωσιβιο :-D :-D :-D
Επισκέπτης

silver29 έγραψε:Τασο ετσι ειναι... εγω δεν ξερω μπανιο αλλα ας ειναι καλα η τζιλντα την εχω για σωσιβιο :-D :-D :-D
Οσο ειμαιι εγω μαζί σου να μην φοβάσαι τίποτα! :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Τάσο σε ξανακαλωςορίζω στο καράβι μας με μια μεγάλη αγκαλιά >:d< >:d<

καλή διαδρομή :x :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
WonderBoy

Δημοσίευση από WonderBoy »

Εχω μεγάλο πρόβλημα με το μυαλό μου,χαζό όπως ακούγετε έ?

Το μόνο που με παρηγορεί είναι οτι λένε πως ο τρελός νιώθει πως είναι μια χαρά,εγώ νιώθω πως δεν είμαι.

Αυτές οι συζητήσεις με τον τάσο(γιατί εμένα ακούω)με έχουν κουράσει αφάνταστα σε βαθμό που μου δημιουργούν νεύρα,πολά νεύρα.Ο θυμός υπάρχει σχεδόν μόνιμα μέσα μου και με στεναχωρεί πολυ.Θυμός που ξεκινάει απο την δική μου τεμπελιά και ανοργανοσιά και που πιάνετε απο μιά πράξη, μιά κουβέντα και εξωτερικέυετε δημιουργόντας έξτρα ένταση και θυμό,και μετά αναγνώριση της νίκης που μου έκανε και πάλι θυμός.

Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δεν είμαι ικανοπιημένος απο τον εαυτό μου,και αυτό είναι που με θυμώνει πιο πολύ,έχω αναγνωρίσει και νιώθω ευγνωμοσύνη πραγματικά για όλα όσα έχω μέχρι και το οικονομικό που συχνά πυκνά με τσακίζει,και δέ μπορω να τα βρώ μεμένα.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Εχεί αλάξει η μορφή του προσώπου μου,πάντα μου έλεγαν πως είχα μόνιμα ενα χαμόγελο και το έχω χάσει καιρό τώρα.

ΝΙΩΘΩ ΑΔΥΝΑΜΟΣ........και δέ ζητάω κολακίες ή ανεβάσματα,γράφω για να τα βλέπω,είναι διαφορετικά απτο να τα σκέφτομαι

Πιστέυω το καταλάβατε οτι η συμετοχή μου εδώ με βοηθάει να ΖΩ το δικό μου ΜΑΤΡΙΧ συνηδητά

Το δαφνή λειτουργεί ακόμα??????

Αγαπημένη μου ενότητα είναι εδώ :P :P :P :P
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

γράφω για να τα βλέπω,είναι διαφορετικά απτο να τα σκέφτομαι
σε νοιωθω απολυτα .Μεσα στο γραπτό βλεπεις πιο καθαρά την σκεψη σου,ακόμα κι αν αυτο που γραφεις το καταλαβαινεις μονο εσύ.
Μεσα σου είναι όλα και για να φτασεις εκει,θέλει σταθερότητα ακόμα κι αν όλα γύρω σου κλειδωνίζονται.Μεσα από την μαγελυτερη σύγχιση αναδύεται κομμάτι κομματι η ολότητα σου.Μείνε εστιασμένος με πίστη στο σκοτάδι σου γιατι κι αυτό είναι μερος του φωτός.
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”