Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ζεφυράκι πολύ καλά τα νέα σου.
Πάντα τέτοια και ακόμη καλύτερα
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Χμμμ... αν και εγώ είμαι πρωτάκι συμφωνώ με την σφαιρούλα...
Όταν κάποιος πάρει τον 3β σημαίνει πως είναι έτοιμος να κάνει μυήσεις, κάτι που κατά την γνώμη μου έχει μεγάλη ευθυνη.
Πρέπει πρώτα να έχει διανύσει τον προσωπικό τουδρόμο, να έχειεναρμονιστεί με την ενέργεια και τον εαυτό του και μετά να την δώσει σε άλλους.
Αλλιώς και λάθος θα δώσει τις αρχές του ρέικι και δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί στις δυσκολίες και απορίες του νεοεισερχόμενου.
Αλλά αυτά είναι απόψεις δικές μου...
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
Ναι Βάσω μου το σκέφτομαι αλλά τώρα απολαμβάνω το 3Α σε όλο του το μεγαλείο και δεν αφήνω τίποτε να πέσει κατω.
Έχω τις κεραίες μου τεντωμένες. Να δω τι θα μου βγει στην επιφάνεια ;) ;)
Έτσι κι αλλιώς από την ημέρα που πήρα τον πρώτο βαθμό το 2002 δεν έχω σταματήσει ούτε μέρα να ασχολούμαι με το ρεικι και ειδικά τώρα οι πληροφορίες που έρχονται συνέχεια είναι απίστευτες και συγκλονιστικές.
Οπότε για το 3Β θα αφήσω το χρόνο να κυλήσει, αλλά ναι θα το πάρω
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.