ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΗ

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Re: ΠΛΗΡΩΜΗ ΔΕΗ

Δημοσίευση από Evoula »

Λοιπόν, ας τα πάρουμε με την σειρά Δημήτρη. Ο ελληνικός λαός ΔΕΝ εξέλεξε πλειοψηφικά τον Γιωργάκη. Ένας άλλος μύθος που πρέπει να καταρριφθεί. Ο ελληνικός λαός αντιστεκόταν, μέχρι που ο Καραμανλής ουσιαστικά παραιτήθηκε, αν θυμάσαι καλά. Επίσης το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν επί του 50 τοις εκατό περίπου του εκλογικού σώματος. Κάνε τις πράξεις για να δεις πως δεν ήταν όλος ο ελληνικός λαός που τον εξέλεξε αλλά το έγκλημα ήταν πολύ καλά στημένο και οργανωμένο, βασιζόμενο σε ένα εκλογικό σύστημα που πριμοδοτεί το πρώτο κόμμα, στην παραίτηση του Καραμανλή, στο όνομα που έφερε αλλά και στις ψευδαισθήσεις μιας μεγάλης μερίδας των ψηφοφόρων.
Κανείς δεν είχε εμπιστοσύνη στον Γιωργάκη αλλά δεν είχε μάθει βλέπεις ακόμα πως μεταξύ δυο κακών δεν είναι απαραίτητο να διαλέξουμε το λιγότερο...

Το μαθαίνουμε τώρα, με τον δύσκολο τρόπο.
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

ρε παιδιά ποιος είναι ο Μπένυ - Μπενίτο????? :-? :-?
Και ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Οι Γερμανοί, οι πολιτικοί και τα καλαμαράκια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ!
το καταλάβαμε. Όπου δούμε ένα απο τα δυο ή και τα 2 μαζί αποφεύγουμε τα μπλαμπλάκια :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Anna έγραψε:ρε παιδιά ποιος είναι ο Μπένυ - Μπενίτο????? :-? :-?
:))
Αννούλα αναφερόμαστε στον υπουργό οικονομικών.
Εύακι μου,συμφωνώ μαζί σου,αλλά η Ιστορία έχει γραφτεί.
Δεν θέλω να υπερασπιστώ τον Καραμανλή,αλλά εξαναγκάστηκε σε παραίτηση.
Και,έστω και αυτό το ποσοστό του εκλογικού σώματος θεωρείται πλειοψηφία.
Απλά θυμήσου τι έλεγαν οι 2 προεκλογικά.

Πιστεύεις,πως αν είχε βγεί ο Καραμανλής το 2009,θα είμασταν εδώ??
Καί κάτι άλλο σχετικά με τη ΔΕΗ.Αναφέρεσαι στα κεντρικά??
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ο Καραμανλή εξαναγκάστηκε σε παραίτηση, γιατί είχε μια διεφθαρμένη κυβέρνηση ηλιθίων, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους Δημήτρη μου. Μπορεί ο Καραμανλής να πήρε δυο τρεις σωστές αποφάσεις αλλά το πρόβλημά του, ήταν πως αυτόν απλά τον ξεμπρόστιασαν, δεν τον κάλυψαν, όπως έκαναν με τον Γιωργάκη ή τον Σημίτη.
Πιστεύεις,πως αν είχε βγεί ο Καραμανλής το 2009,θα είμασταν εδώ??
Πού θα ήμασταν κατά την γνώμη σου; Στην Ελβετία;

Σίγουρα ο Καραμανλής δεν θα μπορούσε να περάσει αυτά τα μέτρα, δεν έλεγαν Αντρέα τον μπαμπά του, ούτε τόσο αμερικανόδουλος ήταν, αυτό είναι αλήθεια. Ο ΓΑΠ δεν έχει όμοιό του (αν εξαιρέσω την μικρή Λουλού, που λέει κι ο Τράγκας) αλλά μην γελιέσαι... ο κατήφορος που είχαμε πάρει και με την ταχύτητα που πέφταμε ως χώρα, θα καταλήγαμε σε μετωπική.
Και δεν είδα τον Κωστάκη να παίρνει κανένα μέτρο, ούτε να προβάλλει καμία αντίσταση (εξαιρουμένου του κυπριακού και του αγωγού), ούτε να έχει κάποιο όραμα για την πραγματική ανάπτυξη του έρμου τούτου τόπου. Μην γελιέσαι λοιπόν... η προβειά αλλάζει... Ας ξεφύγουμε από αυτό το ψευδοδίλημμα πια...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

evi έγραψε: Πού θα ήμασταν κατά την γνώμη σου; Στην Ελβετία;
..
Στο'χω ξαναπεί για το χιούμορ σου 8-} 8-}
evi έγραψε: Ας ξεφύγουμε από αυτό το ψευδοδίλημμα πια...
Εύακι μου,για να ξεφύγω από αυτό ακριβώς,δεν έχω ψηφίσει τα τελευταία χρόνια.
Βέβαια θα μου πείς πως αυτό δεν είναι λύση,αλλά τότε το θεωρούσα το πιο σωστό.
Όσο για τον Καραμανλή,πιστεύω πως θα συνεχιζόταν η κατάσταση πρό γαπ,αλλά με διορθωτικές κινήσεις :D

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Ελα βρε Δημήτρη τώρα... Επί της ουσίας τί θα ήταν διαφορετικό; Ποιές θα ήταν οι "διορθωτικές κινήσεις;" και ποιός θα της έκανε; Ο Εφραίμ; Ο Ρουσόπουλος; Ο Δένδιας; Ο άλλος ο απερίγραπτος με τους αγροφύλακες; Ο Ζαχόπουλος; Ο Άρης ο Σπηλιωτόπουλος; Ή ο Μπαϊραχτάρης;
Ξεχνάς μου φαίνεται...

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

ρε παιδιά ποιος είναι ο Μπένυ - Μπενίτο?????
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ρε, ή Χέλι! :)) :)) :))

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Εύακι δεν ξεχνάω,μάλλον δεν θέλω να θυμάμαι..
Γιατί κάτι λέγανε τότε περί δυσκολιών,και έβγαινε ο άλλος με το λεφτά υπάρχουν...
Επί της ουσιάς τα ίδια σ.... είναι,απλά είμαι της άποψης το μη χείρον βέλτιστον :D

Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Και το "βέλτιστον" είναι ο Κωστάκης; Τέτοια ακούει ο Μητσοτάκης και δεν πεθαίνει... :)) :)) :))

Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ρε Αννα δεν υπαρχεις.........
το καταλάβαμε. Όπου δούμε ένα απο τα δυο ή και τα 2 μαζί αποφεύγουμε τα μπλαμπλάκια
=)) =)) =)) =)) =)) =))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:)) :)) :)) :)) :))
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

6 μήνες προθεσμία για το χαράτσι και μόνο με απόφαση του υπουργείου Οικονομικών θα κόβεται το ρεύμα

Μόνο μετά από εντολή του υπουργείου Οικονομικών θα κόβεται το ρεύμα σε ιδιοκτήτες που δεν καταβάλλουν το τέλος ακινήτων, όπως προβλέπεται στην τροπολογία του υπουργείου που κατατέθηκε στη Βουλή, ουσιαστικά το καθεστώς εφαρμογής του νόμου θα είναι πιο ελαστικό.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι αυτοματοποιημένη η διαδικασία διακοπής της ηλεκτροδότησης και ουσιαστικά το καθεστώς εφαρμογής του νόμου θα είναι πιο ελαστικό.

Έτσι επιβεβαιώνονται όσα έλεγε χθες η ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ, ότι δηλαδή θα επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής γιατί πάνω από 500.000 δεν έχουν πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

Με τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή ορίζεται ότι:

- Αν δεν έχει καταβληθεί το τέλος 4 μήνες από την λήξη πληρωμής της δόσης, η ΔΕΗ στέλνει τα στοιχεία του οφειλέτη στο υπουργείο Οικονομικών για να τα εισπράξει και διαγράφει την οφειλή αυτή από τα αρχεία της.

- Ο έφορος της ΔΟΥ που υπάγεται ο φορολογούμενος θα αποφασίζει πως συντρέχουν λόγοι διακοπής του ρεύματος. Για να εκδωθεί όμως η εντολή διακοπής του ρεύματος θα χρειαστεί αρκετός χρόνος. Και αυτή όμως θα πρέπει και να κοινοποιηθεί στους υπόχρεους.

Αφού συμβούν όλα αυτά ο πολίτης έχει προθεσμία άλλους 2 μήνες για να κάνει ένσταση που εξετάζεται από τριμελή επιτροπή στο υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να μην του κοπεί το ρεύμα. Έτσι συνολικά θα περάσουν τουλάχιστον 6 μήνες για να εκτελεστεί η απόφαση.

'Αλλες ρυθμίσεις:

Εξαιρείται από το τέλος ακινήτων το 17% της επιφάνειας των ενοικιαζομένων δωματίων, εφόσον όμως έχουν δηλωθεί την χρονιά εκείνη ως τουριστικά καταλύματα στον ΕΟΤ.

Εξειδικεύεται ο περιορισμός που τυπικά ίσχυε για τους πολύτεκνους, προκειμένου να πληρώσουν την χαμηλή «ταρίφα» του μισού ευρώ ανά τετραγωνικό, ως τέλος ακινήτων για τα σπίτια τους.

Της έκπτωσης αυτής θα τύχουν οι πολύτεκνοι, αλλά μόνον εάν και εφόσον, κατά το προηγούμενο έτος από την επιβολή του τέλους:

Α) δήλωναν τα παιδιά τους ως προστατευόμενα μέλη στη φορολογική τους δήλωση επειδή τους "βαρύνουν" φορολογικά. Αν δηλαδή κάποιος έχει 6 παιδιά αλλά τα 3 εργάζονται, τότε δεν απολαμβάνει μειωμένο φόρο.

Β) το συνολικό οικογενειακό τους εισόδημα δεν ξεπερνά τις 30.000 ευρώ. Αν δηλαδή εργάζονται και οι δύο σύζυγοι ή βγάζουν και ένα ευρώ επιπλέον το χρόνο, φορολογούνται με την υψηλή κλίμακα υπολογισμού του τέλους ακινήτων.

Επίσης, ορίζεται ότι η βεβαίωση του Εκτάκτου Ειδικού Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών πραγματοποιείται στο όνομα του κυρίου ή επικαρπωτή με το μεγαλύτερο ποσοστό συνιδιοκτησίας ή άλλως στο όνομα ενός οποιουδήποτε εξ αυτών, ο οποίος δικαιούται να απαιτήσει από τους λοιπούς συνιδιοκτήτες την απόδοση σ’ αυτόν του ποσοστού που τους αναλογεί.

Αυτά προς το παρόν και θα δούμε τι θα γίνει στις εφορίες :D :-D
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Αυτά προς το παρόν και θα δούμε τι θα γίνει στις εφορίες
΄
Τα γνωστά. Ξέρουμε εμείς... :-D :-D :-D

Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Πώς συνδέουμε το κομμένο ρεύμα....
http://www.youtube.com/watch?v=NEvnqmeP ... re=related" onclick="window.open(this.href);return false;

καλού κακού... :D ;;) ;;)
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

Δεν το κόβουν τελικά...

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”