ΣΚΕΨΕΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ 10 »

Δημοσιεύθηκε: Δευ Ιαν 04, 2010 11:03 am Θέμα δημοσίευσης:

--------------------------------------------------------------------------------

θα σας πω τι έπαθα εγώ μετά το τέλος της ταινίας, την οποία είδα με κρατημένη ανάσα...

΄Ημουν ενωμένη με τον θεό, και βίωσα τον πόνο του διαχωρισμού τόσο έντονα, που ήθελα να φύγω! Ο πόνος ήταν κάτι σαν έμφραγμα και μου συνέβη γιατί αλλού ήταν το σώμα μου και αλλού η συνειδητότητά μου! Δηλαδή διαχωρίστηκα!

Επανήλθα με "συνοπτικές διαδικασίες" που είχαν αναφορά στον σκοπό! ΄Ομως δεν σας κρύβω ότι εκείνη την ώρα ήμουν έτοιμη να φύγω, χωρίς ίχνος φόβου, μόνο μέσα στην αγάπη που βιώνεις στα θεϊκά πεδία, όταν νιώθεις πληρότητα μέσα στην αποχώρηση, που εμείς ονομάζουμε "θάνατο"!

ΒΑΣΟΥΛΑ @};- @};- @};- >:d< >:d<
ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΟ.ΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΠΟΣΤ :-?
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ¨ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ¨ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ,ΕΕ??? >:d<
''Οταν μπορεί ένας, μπορούν όλοι αρκεί να θέλουν!!"

-Το "ναί"σου να είναι ναί καί το "όχι"σου να είναι όχι-

-Σύμπαν,τι κάνεις αυτό το διάστημα???
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

όχι όχι Δημητράκη δεν φεύγω :-D :-D :x

δεν με θέλουν ακόμα πίσω.... :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Vaso έγραψε:όχι όχι Δημητράκη δεν φεύγω :-D :-D :x

δεν με θέλουν ακόμα πίσω.... :D :D
:cheers: :cheers: :cheers:

@};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αυτές τις ημέρες, λόγω μιας κατάστασης που έπρεπε να περάσω, ήρθα αντιμέτωπη με την ασθένεια στο πιο βαθύ επίπεδο του ανθρώπου.
΄Οχι ότι δεν το ξέρω πως αυτή η ασθένεια καταλαμβάνει κάθε μόριο του φυσικού μας σώματος, φθείροντάς το ανεπανόρθωτα, αλλά πάντα με ξαφνιάζει όταν προκύπτει μέσα στους "κόλπους" του ρέικι σε τόσο μεγάλη ένταση!

Αυτή η δυναμική να "βλέπω" το ασυνείδητο των ανθρώπων δεν ξέρω αν είναι ευλογία ή κατάρα, τελικά...

Το "κενό" βλέμμα, χωρίς ίχνος ανθρώπινου στοιχείου, αυτό που μεταβάλλει την φυσική όψη σε λυσσασμένο ζώο, έτοιμο να κατασπαράξει, πάντα με ζορίζει τελικά!

Αναρωτήθηκα πόσο οι κοινωνικές αξίες γίνονται θηλιά στον λαιμό ενός φυσικού ανθρώπου που δεν μπορεί με τίποτα να δικαιολογήσει την ύπαρξή του. Αυτή η αυτό-απόρριψη που γαντζώνεται πάντα από έναν ρόλο και τον διεκδικεί, αποκλείοντας τον θεό μέσα στο πιο βαθύ του σκοτάδι!

΄Όταν δεν ξέρεις γιατί ζεις και όταν φοβάσαι μην πεθάνεις, τότε σίγουρα χρειάζεσαι δικαιολογίες για να κινείς το σώμα σου μηχανικά! ΄Ένα ρομπότ όμως δεν έχει συναισθήματα…η «ζωή» του βασίζεται στον προγραμματισμό του μόνο. ΄Όλα δηλαδή κινούνται μέσα από μία «πλακέτα», που αν πάθει οποιαδήποτε βλάβη τότε σταματά και η κίνηση, αυτόματα!

Αυτή η τέλεια αποσύνδεση με τον θεό, σηματοδοτεί και την τέλεια αποσύνδεση με τα αρχέτυπα του Ανθρώπου. Για να γίνει ένας άνθρωπος «προγραμματισμένο ρομπότ», αρκεί να αποσυνδεθεί από τον θεό…

Και σκέφτομαι…
Αν ένας φυσικός άνθρωπος μπορεί να το κάνει τόσο εύκολα, χωρίς να μπορεί να δει το πρόσωπό του και τις αλλοιώσεις του στον καθρέφτη, παρά τις θεωρεί φυσιολογικές λόγω του χρόνου, τότε είναι ανοησία να πιστεύουμε ότι στον φυσικό κόσμο υπάρχουν οντότητες όχι ανθρώπινες που επηρεάζουν τον άνθρωπο προς το κακό…

Και σκέφτομαι παραπέρα…
Αυτός ο άνθρωπος που έχει αποσυνδεθεί από τα Αρχέτυπά του, που δεν νιώθει τον θεό σε καμία του έκφραση, που δεν μπορεί να βρει νόημα στην ζωή του, παρά μόνο μέσα από κάποιον ρόλο, τι στο καλό ρέικι δίνει?

Αρχισαν πάλι οι αμφιβολίες μου σχετικά με το κανάλι του ρέικι…
Η αλήθεια είναι ότι πάντα με βασάνιζε αυτή η λέξη…
Γιατί η επανασύνδεση για μένα περιέχει ΄Ηθος, ή τουλάχιστον μια αρχική ώθηση να νιώσεις τον θεό στην πιο αγνή του «μορφή» και να τον περιέχεις!
Ας είναι λίγο στην αρχή…τουλάχιστον έχεις έναν στόχο για την πνευματική ενέργεια, με την βαθύτερη πρόθεση το λίγο να το κάνεις ολον!

Αλλιώς τι?

Αν δεν σε βοηθήσει το ρέικι να αναπτύξεις την πρόθεση της ολικής επανασύνδεσης με τον θεό, τότε τι το θέλεις? Με ποιο ΄Ηθος αγγίζεις τους ανθρώπους?
Τα ρομπότ δεν θεραπεύουν, ούτε θεραπεύονται…
Και βέβαια δεν μπορούν να μεταδώσουν τίποτα από τον θεό, γιατί δεν υπάρχει στον προγραμματισμό τους. Μα όμως δεν έχουν και απαίτηση να γίνουν ΄Ανθρωποι…Και εκεί είναι η διαφορά τελικά…Στην απαίτηση!

:-( @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από O_ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ »

:? @};-
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Αυτός ο άνθρωπος που έχει αποσυνδεθεί από τα Αρχέτυπά του, που δεν νιώθει τον θεό σε καμία του έκφραση, που δεν μπορεί να βρει νόημα στην ζωή του, παρά μόνο μέσα από κάποιον ρόλο, τι στο καλό ρέικι δίνει?
Έθεσα αυτή την ερώτηση στον εαυτό μου πριν από αρκετό καιρό και η αλήθεια είναι ότι έκτοτε σταμάτησα να δίνω ρέικι .................

Η απάντηση που πήρα ήταν ότι έδινα το ρέικι των προσδοκιών, της αλλαζονίας <εγώ είμαι το κανάλι>.
Έδινα ρέικι για να ανακουφίσω τους άλλους και να απαλλάξω τον εαυτό μου από τις ενοχές του διαχωρισμού.

Ρωτάς με ποιό Ήθος αγγίζεις τους ανθρώπους.
Με φόβο τους αγγίζεις, με το φόβο να αναγνωρίσεις το Θεό μέσα τους γιατί εσύ δεν τον έχεις βρει ακόμη.

Το Ήθος παραμένει σε νοητικό επίπεδο, καταγράφεται σαν ένας ακόμη ανθρώπινος νόμος που οφείλεις να ακολουθήσεις, χωρίς την ολική συμμετοχή σου.

Τελικά το μόνο που μετράει είναι είναι ο στόχος που βάζεις και το τι είσαι έτοιμος να αφήσεις πίσω.
Το μοναδικό εμπόδιο είναι ο εαυτός μας και εαν επιθυμείς την επανασύνδεση δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να σε σταματήσει. @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το Ήθος παραμένει σε νοητικό επίπεδο, καταγράφεται σαν ένας ακόμη ανθρώπινος νόμος που οφείλεις να ακολουθήσεις, χωρίς την ολική συμμετοχή σου.
Το ΄Ηθος δεν παραμένει σε νοητικό επίπεδο, γιατί βρίσκεται μόνο μέσα στον θεό...

αυτό που παραμένει σε νοητικό επίπεδο είναι μόνο η ιδιοτελής ηθική, θεωρητική κι αυτή βέβαια, αφού ο πόλος της ανηθικότήτας μένει χωρίς την προσοχή μας...

:x

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
Το ΄Ηθος δεν παραμένει σε νοητικό επίπεδο, γιατί βρίσκεται μόνο μέσα στον θεό..
:x

:x :x :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

αυτό που παραμένει σε νοητικό επίπεδο είναι μόνο η ιδιοτελής ηθική, θεωρητική κι αυτή βέβαια, αφού ο πόλος της ανηθικότήτας μένει χωρίς την προσοχή μας...
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

:x :x @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αρχισαν πάλι οι αμφιβολίες μου σχετικά με το κανάλι του ρέικι…
Η αλήθεια είναι ότι πάντα με βασάνιζε αυτή η λέξη…
Γιατί η επανασύνδεση για μένα περιέχει ΄Ηθος, ή τουλάχιστον μια αρχική ώθηση να νιώσεις τον θεό στην πιο αγνή του «μορφή» και να τον περιέχεις!
Ας είναι λίγο στην αρχή…τουλάχιστον έχεις έναν στόχο για την πνευματική ενέργεια, με την βαθύτερη πρόθεση το λίγο να το κάνεις ολον!

Αλλιώς τι?

Αν δεν σε βοηθήσει το ρέικι να αναπτύξεις την πρόθεση της ολικής επανασύνδεσης με τον θεό, τότε τι το θέλεις? Με ποιο ΄Ηθος αγγίζεις τους ανθρώπους?
Τα ρομπότ δεν θεραπεύουν, ούτε θεραπεύονται…
Και βέβαια δεν μπορούν να μεταδώσουν τίποτα από τον θεό, γιατί δεν υπάρχει στον προγραμματισμό τους. Μα όμως δεν έχουν και απαίτηση να γίνουν ΄Ανθρωποι…Και εκεί είναι η διαφορά τελικά…Στην απαίτηση!

Βάσω οι σκέψεις σου και εμένα με έχουν απασχολήσει έντονα!!τελικά ίσως πρέπει να τολμήσουμε να πούμε ότι έχει σημασία απο που παίρνει κάποιος τις μυήσεις του Ρέικι!!και δεν μιλάω φυσικά για επιτεύγματα τελειότητας αλλά γιαυτό που αναφέρεις και συ!!τον σπινθήρα της Αγνότητας και του Ήθους που έχει κάποιος την πρόθεση στη συνέχεια να κάνει Φωτιά!!!

@};- @};- @};- :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

Δώρα μου ακούγεται λίγο σαν παρέμβαση στην προσωπική επιλογή.
Ίσως να κάνω και λάθος :-?
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

:-? :-? :-? :-? :-? :-?

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς Έλλη!!

δεν είπα να υποδείξουμε ποιός θα πάρει Ρέικι απο ποιόν!!

αλλά να τα βάζουμε και όλα στο ίδιο τσουβάλι δεν μου φαίνεται εντάξει να αου πω την αλήθεια μου!!και φυσικά δεν αγνοώ το γεγονός ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος των επιλογών του....άλλο αυτό όμως!!

@};- @};- @};-

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μωρέ λες να μην το έχω σκεφτεί?

αλλά ποιός είναι εκείνος που μπορεί να ξεχωρίσει το ΄Ηθος και να επιλέξει σύμφωνα με αυτό?

από την στιγμή που υπάρχει και η άλλη πλευρά, πάντα για κάποιους είμαστε ανήθικοι κι εμείς...

Οπότε τι να πεις βρε Δωρούλα?

Το αφήνεις στον θεό...Απλά τις σκέψεις προς αυτόν είπα φωναχτά...

Μέσα μου το έχω ήδη ξεκαθαρίσει...Ο Νόμος του θεού δεν αντικαθιστάται ποτέ με τον νόμο του ανθρώπου...

Και εγώ έχω ήδη επιλέξει!

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

μωρέ λες να μην το έχω σκεφτεί?

αλλά ποιός είναι εκείνος που μπορεί να ξεχωρίσει το ΄Ηθος και να επιλέξει σύμφωνα με αυτό?

από την στιγμή που υπάρχει και η άλλη πλευρά, πάντα για κάποιους είμαστε ανήθικοι κι εμείς...

Οπότε τι να πεις βρε Δωρούλα?

Το αφήνεις στον θεό...Απλά τις σκέψεις προς αυτόν είπα φωναχτά...
Α ναι βέβαια!!εννοείται......!!!το "πούμε"αναφέρεται στη φωναχτή παραδοχή αυτών που έγραψες εδω μέσα!!απο εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι ανούσια!!

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ”