Βασουλα μου οταν καποιος πιασει πατο ,η μονη συντροφια που εχει ,σε αυτο το επιπεδο<δωματιο> της ζωης ,ειναι ο ιδιος του ο εαυτος...ο ανωτερος εαυτος!!!
Απο αυτον θελω να διδαχθω ,απ αυτον θελω να στηριχτω και να αναιβω .Απο αυτον που αν και βρισκομε στο πατο....ομορφαινει την ψυχη μου γιατι επιτελους καταφεραμε να ξαναβρεθουμε
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαράκι ποιός θα σου πει αν πειράζει ή όχι; Τα βιώματα μας ΄μόνο εμείς μπορούμε να τα αξιολογήσουμε!! Γι' αυτό απόλαυσε το όσο θες και όταν επανέλθεις θα ξέρει τι σημαίνει...ταξίδι!! Α ναι, ΄βάλε και αυτά στις αποσκευές για το ταξίδι στην Ιθάκη!! Θα σου χρειαστούνε!
ksan8oula έγραψε:Βασουλα μου οταν καποιος πιασει πατο ,η μονη συντροφια που εχει ,σε αυτο το επιπεδο<δωματιο> της ζωης ,ειναι ο ιδιος του ο εαυτος...ο ανωτερος εαυτος!!!
Απο αυτον θελω να διδαχθω ,απ αυτον θελω να στηριχτω και να αναιβω .Απο αυτον που αν και βρισκομε στο πατο....ομορφαινει την ψυχη μου γιατι επιτελους καταφεραμε να ξαναβρεθουμε
μικρή μου σου στέλνω πολλές πολλές
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Πειραζει που πολές φορές τα κάνω μπάχαλο στη ζωή μου?
Εκτος απο εσένα, ποιον να πειράξει θα μου πείτε??
Χρειάζεται όμως συνέπεια. Ο Τάσος μας παρ' όλο που ήταν σε ομάδα, δεν ενημέρωσε καν ότι δεν θα ξαναμπει. Εφυγε ξαφνικά και αυτό έφερε κάποια αναστάτωση στην ομάδα του.
πειράζει που αυτός είναι ο σωστός τρόπος να λύνεται οποιαδήποτε μικρή ή μεγαλή διαφωνία..???
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ifigenia έγραψε:πειράζει που αυτός είναι ο σωστός τρόπος να λύνεται οποιαδήποτε μικρή ή μεγαλή διαφωνία..???
Όντως ρε παδιά!! Κάτι τέτοια με γεμίζουν κουράγιο και αισιοδοξία ότι το ρέικι μας που αγαπάμε δεν είναι μόνο λόγια και.....αμπελοφιλοσοφίες ύψηλης διανόησης αλλά πραγματικός τρόπος ζωής και πως φωτίζει στ[' αλήθεια τη ζωή μας!!
Και μιας και είμαι στην συγκεκριμένη ενότητα.....
Πειράζει που ζήλεψα από τον Θανάση μας και θέλω να πάρω των οματιών μου και να πάω να χωθώ κάπου στην επαρχία ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα; πειράζειει; ε;