Σφαιρουλα..
και εγω πινω το δευτερο καφεδακι.. αλλα δεν κουνιεμαι λεμε ...
εξω βρεχει μουσικουλα εσας και χαλαρωση..
α μου ελλειψε και η ησυχια και το χουζουρεμα!!!!
Καλημέρα φιλαράκια μου,
Σφαιρουλλα μου σε ζηλεύω.......
αχ ποσο θαθελα να ημουνα μαζι σου
στη παραλια να μαστε
στη ακρογιαλιά να περπατάμε
τα δικά μας να λεγαμε
και τελειωμό να μην εχουνε
ευχομαι καλά και ομορφα να περάσεις
και ας μην ειμαι εγώ κοντά σου
θαμαι στο νου και τη καρδιά σου
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Καλημερα !
Σε νυσταγμενους και ξυπνητους!
Σε μακρινους και κοντινους!
Να χαιρεστε ολοι τους καλους σας !
Ενα φιλι και μια αγκαλια στην αγαπημενη Ρωρ
λουλουδια για ολους
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Πολέμα και Οραματίσου
Ξερεις τι γινεται? με την Αξια υπαρχει καποιος συντονισμος... εχει ξαναγινει κι αλλη φορα. Τωρα που της εγραψα καλημερα κι ημουν ετοιμος να πατησω υποβολη χτυπησε το τηλ μου... λεω κατσε να δεις που θα ειναι η Αλεξια! παταω υποβολη και κοιταζω το τηλεφωνο και ηταν πραγματι αυτη!!!! αρα δεν ηταν τυχαιο που της εστειλα την καλημερα...
Καλημερα σε οοολους! ναι Βασουλα μου η Ρωρ μου εκανε την εκπληξη και που με οδηγησε...!!!σ αγαπησα απ την ωρα που σε ακουσα. και με την Καλλιοπιτσα εχτες δε σταματησαμέ να μιλαμε...σιγουρα δε βαριεσαι μαζι της και κατι κερδιζεις!
Αμαλιτσα εχεις δικιο τι ησυχια σημερα !Τα ζουζουνια στο σχολειο και το κεφαλι μου στη θεση του
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...