καλημερούδια...
Γιαννακη θα σε κανονίσω σήμερα...
’κου στα πολιτιστικά κέντρα της παραλιακής... όχι παιδιά πέστε μου...Εϊμαι εγώ τέτοιος άνθρωπος
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γιατί Αννουλα μου? Τα πολιτιστικά κέντρα δεν κάνουν συναυλίες? Ε, αυτό εννοούσε ο Γιαννάκης! Συμμετέχεις ενεργά στην πολιτιστικές συναυλίες πόυ οργανώνονται για φιλανθρωπικούς σκοπούς!
Όλα για τον πολιτισμό λοιπόν και την αναβάθμισή του.... ;) ;) ;)
Και έχω βάλει στο μάτι κάτι καλές συναυλίες... θα σας ενημερώσω, όποιος θέλει να παρευρεθεί...
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Καλημερααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!
Τα καταφερα να σηκωθω και να κανω μια φασολαδα.
Θα παω για καφε στην παραλια χεχε
σαν τους σαλιαγκους μετα την βροχη
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αλεξία τα λελουδα για σενα μην παραξηγηθούμε κιολας!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στο ξανθοχωριο!!
...ρε π@@@@ μου ενα βραδυ ξαναβγηκα ;) και γραψατε 23 σελιδες .......
θειαααα..προσεχε τ αρθριτικα στην παραλια ...φασολαδ ε?...μμμ..καλη αλλα βαλε της ρεικι για να μην εχουμε Βιετναμ
Αννουλα...με σορτσακι σε θελω το βραδυ
φιλια σε ολο το ξανθοοοοοο
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "