Valia έγραψε:μα μου υποσχέθηκε!! και το καρούνα μαζί θα το πάρουμε!!! θα συντονιστούμε να φωτιστούμε μαζί
Αφού βρε όργιο της ζωής μου δεν κάνω τίποτα χωρίς εσένα και το ξέρεις....!!!!!!
Αλλά και πρώτη να δω το φως το γ.......ο οπωσδήποτε θα σε τραβήξω μαζί μου.... Στο χρωστάω!!!!!!
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
_________________ "Πολέμα και Οραματίσου"...
Ο μεγαλύτερος Σκοπός μας είναι να ενώσουμε τα μέρη της Ψυχής μας μέσα στην Αγάπη του Θεού και του Ανθρώπου Χωρίς να μας νοιάζει ποιόν απογοητεύουμε
Επειδη σχεδον ποτε δεν μπαινω στην αρχικη σελιδα του σαιτ....ΘΕΛΩ να επισημανω σε αυτους που δεν το ξερουν....γιατι σημερα το ειδα κι εγω(καλα ντε μη βαρατε )...για το σημαντικο λινκ
NEW!Δημοσιευσεις-αρθρα...αριστερα στην κεντρικη σελιδα του reikicenter.gr
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αυτο λεω κι εγω..δεν πας να φτιαξεις κανενα φαγακι?....ερχομαι ;)
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
ναι καλά. Μια χαρά μαγειρεύω. Θυμηθείτε τις γευστικότατες πατάτες που έψησα στο τζάκι. Ξέρεις τι τέχνη θέλει αυτό???
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Madraoulas έγραψε:Επειδη σχεδον ποτε δεν μπαινω στην αρχικη σελιδα του σαιτ....ΘΕΛΩ να επισημανω σε αυτους που δεν το ξερουν....γιατι σημερα το ειδα κι εγω(καλα ντε μη βαρατε )...για το σημαντικο λινκ
NEW!Δημοσιευσεις-αρθρα...αριστερα στην κεντρικη σελιδα του reikicenter.gr
Τσάμπα βγάζω τα ματάκια μου Μαντράκο μου φαίνεται!
ΘΕΛΩ να σας υπενθυμίσω ότι μένω μόνη μου.. σε μια γκαρσονιέρα τόση δα.. κρυώνω.. και ΠΕΙΝΑΩ..
όποιος θέλει, όποτε θέλει, μπορεί να με καλέσει να με ταϊσει...
Βαλια ετοιμασε τραπεζι,,,,ερχομαστε με την Αννουλα με το φαγητο που μολις μαγειρεψε
ααα....και την ψησταρια εχε ετοιμη για ΒΒQ...