ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!

καμιά φορά ξεχνιόμαστε...
και εκτός από την "καλημέρα"
λέμε και ότι νιώθουμε!!
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Kαι μας Ελενακι!!!! >:d<
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

μιλάτε για δώρα και κουκλες....... θα σας παω εγώ λιγο πίσωωωωωωω... μικρή σαν ήμουνα στο χωριο ..... η γιαγια μου μου εφτιαχνε κουκλα με ξυλαράκια της εκανε μια μπαλιτσα με ρουχο και την εβαζε για κεφάλι και με το καρβουνο της εφτιαχνε τα ματια και το στομα.... την τυλιγε και με ενα ρουχαλακι.... και να η κουκλα μου......
καλα βρε Πανιτσα μπιμπιμπο δεν ειχαν τοτε τα τζαμπο ???? :-? :-? :-?
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Καλησπερα παιδια !
Φέτος με επιασε το φοινικίστικό μου .
Κάνω φοινίκια(μελομακάρονα ντε)διότι την πρωτηπαρτίδα την φαγαμε και ηθελακαι δευτερη.Αντι να βαλω τον φουρνο στον αέρα ......τον εβαλα στο γκριλλ χαχα....άστα λα βιστα!!
Καλά ειναι με το τσαγακι μου μουρλια!! :*
Τωρα μαζευω ταψιά γμτι μου!
Λενιω μολις τελιωσω σε καλώ!
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Είμαι ¨ολη αυτιά.....Καλλιοπη :-D
Μόνο γλυκά μην μου στείλεις επειδή δεν κουμπώνει τίποτα.
Το τι σοκολάτες, κουραμπιέδες που είναι και το αγαπημενο μου ....διπλες κλπ εχω φαει αυτες τις ημερες δεν περιγράφεται..
Στη δουλειά μου , ολες οι συνάδελφοι φέρνουν τα καλούδια που εφτιαξαν για τις γιορτές να τα δοκιμάσουμε και οι αλλες...
Μάταιος κόπος η πέινα στο σπίτι.... :? .....Αν δεν πάρω αδεια , δεν πρόκειται να χασω γραμμάριο...που να επιβληθω στη ζάχαρι ....υλη είναι αυτή ..δυσκολα παλεύεται..
Επισκέπτης

Kαλησπέρα σας παιδακια μου :*
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

καλως την Καλλιοπη μας!!!!

>:d< >:d<
Επισκέπτης

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ !!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!!
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

καλησπερουδιααααααααα :x :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

aetos έγραψε:Καλησπέρα, μου λείψατε...παιδιά >:d<
Εμας παλι οχι :)) :)) :)) :)) :))
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

μμμ...ωραίο αστείο! :?

άπό τα αστεία που "πληγώνουν" τους ανθρώπους, χωρίς να το καταλαβαίνουν... :-( :-(

Μαδράκο... :-(
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Madraoulas »

νομιζω οτι ο καθεις καταλαβαινει αν θελω να πληγωσω..εστω κι αθελα μου...η οχι......οποτε >:d< @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Καληνυχτααα!!!!

:x
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Vaso έγραψε:μμμ...ωραίο αστείο! :?

άπό τα αστεία που "πληγώνουν" τους ανθρώπους, χωρίς να το καταλαβαίνουν... :-( :-(
Τι μου θυμίζει, μα τι μου θυμίζει! :-? :-? Κάποιος μου κάνει συνέχεια τέτοια αστεία... :?

Καληνύχτα σας..
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Madraoulas έγραψε:
aetos έγραψε:Καλησπέρα, μου λείψατε...παιδιά >:d<
Εμας παλι οχι :)) :)) :)) :)) :))

Γιωργο, ξέρουμε όλοι ότι το λες για πλάκα. ΄Όμως το χιούμορ, η πλάκα και τα πειράγματα καμμιά φορά βγάζουν προς τα έξω κάποια συναισθήματα που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα αναγνωρίσουμε.

Ενιωσα ένα σφίξιμο στην καρδιά, όταν διάβασα το ποστ σου και ήθελα να είμαι ειλικρινής μαζί σου, γιατι το έχω ξανανιώσει.…

Φυσικά μπορείς να κάνεις ότι θέλεις και να εκφράζεσαι όπως θέλεις.
Φυσικά και η Ελένη δεν σε παρεξήγησε...
Κοίτα όμως τις εκφράσεις της Αμαλίτσας!!!

Αυτή σου η φράση μπορεί να πυροδοτήσει συναισθήματα «απόρριψης» που βρίσκονται ανεπεξέργαστα ακόμα στο υπόγειο και γι’ αυτό στο εντοπίζω.

Γιατί η λογική μπορεί μεν να κατανοήσει την πλάκα, το υποσυνείδητο όμως κατανοεί αυτό ακριβώς που διαβάζει…

Το αίσθημα που μένει στον άνθρωπο που εισέπραξε τέτοιου είδους πλάκα, μπορεί να είναι απογοητευτικό, χωρίς να καταλαβαίνει γιατί…
Και τότε, "αυτόματα" σε διαχωρίζει…
Χωρίς να ξέρει και γιατί…

΄Ετσι, καμιά φορά, από μια πλάκα, χαλάνε οι σχέσεις των ανθρώπων, γιατί η επικοινωνία τους δεν γίνεται μόνο με το συνειδητό τους μέρος, αλλά και με το υποσυνείδητο…χωρίς φυσικά να το γνωρίζουν ή να το καταλαβαίνουν...

Αυτό που αισθάνονται δεν μπορεί πάντα να αξιολογηθεί από την λογική. Μερικές φορές "αντιπαθούμε" κάποιον, χωρίς να γνωρίζουμε την βαθύτερη αιτία. Μένουμε μόνο στο συνειδητό μέρος και τα μηνύματα από το "υπόγειο" ούτε καν τα λαμβάνουμε υπόψη μας.

Θεωρώ ότι εδώ μέσα, εκτός από την πλάκα και τα αστεία που κάνουμε μεταξύ μας, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας…Να τον κατανοήσουμε και να ξεδιπλώσουμε την ψυχή μας και τις πνευματικές ποιότητες μας.

Δεν είναι κριτική αυτό που έκανα, αλλά μία, αν θέλεις, διάγνωση συναισθημάτων, για να σε βοηθήσω να παρατηρήσεις τον εαυτό σου. Και αυτό, μόνο γιατί μου το έχεις ζητήσει…Σε άλλη περίπτωση θα το προσπερνούσα σίγουρα…Δεν με αφορά η έκφραση των ανθρώπων, ειδικά όταν δεν απευθύνεται σε μένα…

Και επειδή γνωριζω πολύ καλά τα συναισθήματα που πιέζουν από το υποσυνείδητο και χειρίζονται την έκφρασή μας, ερήμην μας, καμιά φορά, όπως γνωρίζω πως μπορούν οι λέξεις να «παίξουν» με το υποσυνείδητο του άλλου ανθρώπου, γι’ αυτό και μόνο τον λόγο στο εντόπισα…

Αν θέλεις το αγνοείς, αν θέλεις το επεξεργάζεσαι…

Δεν νομίζω ότι θα αλλάξει η μεταξύ μας σχέση, είτε επιλέξεις το ένα, είτε επιλέξεις το άλλο. ΄Όμως, θα ήθελα να σου θυμίσω, ότι η εργασία μας δεν αφορά μόνο έναν κύκλο ανθρώπων που αγαπάμε…Αφορά όλους τους ανθρώπους, μια και οι ψυχές μας αλληλεπιδρούν με όλα όσα υπάρχουν γύρω μας, που με πρώτη ματιά δεν είναι όλα τόσο πνευματικά, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι το πνεύμα τους το έχουν στείλει «εξορία»…

Η φυσική χάρη και η ευγένεια του πνεύματος αναδύεται ακόμη και μέσα στο «και», γιατι αυτό το «και» λέγεται με καθαρότητα και αγάπη.
Το πνεύμα μας δεν εκφράζεται με συναισθήματα, αλλά με αισθήματα. Το εγώ μας πάλι εκφράζεται με συναισθήματα, που νομίζει ότι είναι αισθήματα…

Για να έχουμε την πηγαία εκδήλωση της πνευματικής μας φύσης, για να είμαστε αυθεντικοί με την θειότητα της αγάπης, χρειάζεται σαν άνθρωποι να κατανοήσουμε το ένστικτο αρχικά. Αυτό που μας κάνει να "πολεμάμε" μεταξύ μας, χωρίς αιτία...και ουσιαστικά μας κάνει να "πολεμάμε" τον ίδιο μας τον Εαυτό...

Αν αρχίζεις να παρατηρείς τον Εαυτό σου, με ειλικρίνεια και αποδοχή, θα φτάσεις και στο πηγαίο χιούμορ, που δεν περιέχει υπονοούμενα "αιχμής"...

Να θυμάσαι, όπως εσύ που άλλα λες και άλλα εννοείς, με την παραπάνω φράση...
έτσι και οι άλλοι, άλλα διαβάζουν και άλλα αισθάνονται...

με όλη μου την αγάπη! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από anastasios »

Kαλημέρα Βασω!!! Καλημέρα σύμπαν!!!

Πάντα με αγάπη
Τάσος

Επιστροφή στο “Η ΠΑΡΕΑ - ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!”