Tελικα ολοι με αγορια παιζαμε ...
εγω ετσι και αλλιως μεγαλωνα μεσα στην δουλλεια της μανας μου...(σε υδρυμα αρρενων !!!!! χα χα.. μαζι τους ετρωγα ,επαιζα ,ετρωγα ξυλο.. μεχρι τα 8 μου... αλλα και μετα εκει τρυγιριζα ...απο το γυμνασιο και μετα εκανα αλλες παρεες...
παλι καλα που βρηκαμε το φυλλο μας!!!!!!!
Αλλα γελασα πολυ βασουλα που κατουρουσες σαν αγορακι!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!
Ασπρη μερα...γουσταρωωωω
και το βραδυ νυχτερινη με 4χ4 στην πισω πλευρα της Παρνηθας..χεχεχε ..σουπερρρρρ
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Καλημέρααααααα φιλαράκια.......
μιλάτε για δώρα και κουκλες....... θα σας παω εγώ λιγο πίσωωωωωωω... μικρή σαν ήμουνα στο χωριο ..... η γιαγια μου μου εφτιαχνε κουκλα με ξυλαράκια της εκανε μια μπαλιτσα με ρουχο και την εβαζε για κεφάλι και με το καρβουνο της εφτιαχνε τα ματια και το στομα.... την τυλιγε και με ενα ρουχαλακι.... και να η κουκλα μου......
το πρωτο μου παιχνιδάκι στη ηλικία των 6 χρονών ενα παπακι που το κουρδιζες και περπατουσε..... το εχω ακομη.....
κουκλα μεγαλωσα για να έχω και πως την απόχτησα..... στη πολη που μετακομίσαμε κοντά στο σπιτι μας μενανε μια οικογένεια εγγλεζων που πέταξε μια κουκλα των μωρών της στα σκουπιδια και ο αδελφος περνώντας απο εκει την ειδε μαζεψε τα χερια τα ποιδια το κεφαλι και τον κορμο τα εφερε στο σπιτι και με την μαμμα μου κατάφερα με λαστιχα να τα ενώσουν και να μου φτιάξουν την κουκλα.....
με αυτή κοιμομουνα αρκετό καιρό....
Οταν περασαν τα δυσκολα χρονια μας αγοραζαν παιχνιδια οχι πολλα προτιμουσαν να μας ντυνουν ομορφα θυμάμαι οτι δεν υπήρχε περιπτωση να έρθουν Χριστουγεννα ή Πάσχα και να μην είμαστε ντυμένοι με καινουργια ρουχα απο πάνω εως κάτω.
Στα 10 μου χρόνια έφτιαχνα φορεματάκια για τις κουκλες μου με το σμιλί μέχρι σήμερα έχουν απομείνει μερικά δείγματα.
καλη σας μέρα λοιπον
βρε τις σας ηρθε σημερα και μας τα θυμίσατε αυτά;;;;;;
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα