Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
eudemonia

Δημοσίευση από eudemonia »

Ωχ ναι δίκιο έχεις... απλά μόλις διάβασα για τους ήχους τον πλανητών είπα μια εμπειρία μου...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:-D :-D :-D :-D :-D :-D

Ξεμπερδευτήκαμε... O:-) @};-
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:-D O:-)
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

O:-) O:-) O:-)
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Αφιερωμένο σε όσους λατρεύουν και αγναντεύουν τον έναστρο ουρανό.

Το ξίφος του Ωρίονα by Vangelis

http://www.youtube.com/watch?v=l71CghVe ... 1&index=40
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

βρε Χρυσουλάκι, αυτογνωσία είναι εδώ, η μουσική είναι λιγο πιο κάτω... =)) =)) =))

Εικόνα

Μα γλυκιά μου αυτή η μουσική είναι αυτογνωσία.....Μόνο που την βλέπεις και την ακούς...Δεν είναι απλά μία μουσική σύνθεση γιαυτό και την έβαλα εδώ... :* :* :* :*
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

:* :* :* :* σουφρωτά και στις δυο!!!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

HARIDEA έγραψε:Μα γλυκιά μου αυτή η μουσική είναι αυτογνωσία.....Μόνο που την βλέπεις και την ακούς...Δεν είναι απλά μία μουσική σύνθεση γιαυτό και την έβαλα εδώ... :* :* :* :*
και ποιός σου είπε ότι η ενότητα "μουσική" δεν περιέχει αυτογνωσία, γλυκούλι μου?

Εκτός κι αν θεωρείς ότι στην αυτογνωσία ταιριάζει μόνο ο ήχος του σύμπαντος και όχι ο ήχος της ζωής μας...

:x :x :x :x

Εικόνα

Με αφορμή την Εαρινή Ισημερία που πραγματοποιείται Το Σάββατο (21/3) θα ήθελα να σας αναφέρω κάποιες απόψεις που επικρατούν για τις ισημερίες και τα ηλιοστάσια ιδιαίτερα μεταξύ των ιθαγενών λαών σε κάποιες περιοχές του πλανήτη...
Η Εαρινή Ισημερία θεωρείται για κάποιες φυλές ως η Αρχή της Νέας Χρονιάς. Η χρονική στιγμή που συνδέεται με την έμπνευση Αυτή η έμπνευση καλλιεργείται για τους επόμενους 3 μήνες μέχρι το Θερινό Ηλιοστάσιο (21/6),ώστε να πάρει μορφή και να αρχίσει να πραγματοποιείται .Τους επόμενους 3 μήνες μέχρι την Φθινοπωρινή Ισημερία(21/9) είναι η ώρα της ανάπτυξης δηλαδή η πρωταρχική έμπνευση έχει ήδη αρχίσει να σχηματοποιείται και να αναπτύσσεται μέχρι να υλοποιηθεί με την έναρξη του Χειμερινού Ηλιοστασίου (21/12)

Τα παραπάνω τα ανέφερα για να αντιληφθούμε πως μέσα από τον Ηλιακό κύκλο των Ισημεριών και Ηλιοστασίων μπορούμε να φέρουμε περισσότερο φως και αρμονία στην ζωή μας δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα (Βέβαια τίποτα δεν είναι πανάκεια αν δεν είμαστε σε θέση να διακρίνουμε την πραγματική ώθηση του εαυτού μας για δημιουργία)
Τα ηλιοστάσια και οι ισημερίες ήταν σημαντικές χρονικές στιγμές όχι μόνο για την Γη αλλά και για τους ανθρώπους οι οποίοι σε εναρμόνιση μαζί της δημιουργούσαν σημαντικά επιτεύγματα
ΕΜΠΝΕΥΣΗ - ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΝΑΠΤΥΞΗ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Άβαταρ μέλους
Evoula
Site Admin

Δημοσίευση από Evoula »

aetos έγραψε:Ελισσαβετ, η μια καρδιά ειναι του οδηγού που για μενα εκτός απο μύστης , πρέπει να είναι και φωτεινό παράδειγμα Ανθρωπου και η αλλη είναι του μαθητή που αναζητά και υποτασσεται στον ανωτερο εαυτό του.
Μονο αν είναι και οι δυο ανοιχτες , μπορεί να ρέει η πνευματική ενεργεια που σε κάνει και ενωνεσαι με την Θεότητα.
Στην αντίθετη περίπτωση , πιθανως να συμβεί απο τίποτα ,εως κάτι που θα σχετίζεται περισσότερο με τον μαγνητισμό αλλα λιγωτερο με το πνευμα.
Υπάρχουν διάφορες αποψεις και θεωριες επανω σε αυτα ....η δική μου αντίληψη είναι οτι η πνευματική ενεργεια , μεταβιβάζεται απο τον ενα στον αλλο , αλλα οχι ατόφια. Δλδ μαζί της παρεμβάλεται και το πέπλο απο την προσωπική ενεργεια των δυο πόλων.
Αρα για να πετυχουμε την δυνατότερη καθαρότητα , θα πρέπει ο Οδηγός να ΕΙΝΑΙ και ο μαθητής να ΘΕΛΕΙ με την ψυχή του.
Σε παρα πολλες περιπτώσεις ομως υπαρχει ενα θέλω που προερχεται απο μια επιθυμία ακατεργαστη που δεν αγάγεται στην ψυχη αλλα στο εγω μας και τότε δεν νομιζω οτι μπορούμε να νιώσουμε..

Απλως σκέψεις...
:-D @};-
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"

https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αετούλι...πόσο δίκηο έχεις..... @};- >:d<
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Αγαπημένοι μου φίλοι/φίλες,

Αυτό το διάστημα είχα προετοιμασία για το σεμινάριο και δεν έγραφα στο forum..Όμως κάποιες στιγμές αργά το βράδυ διάβαζα τι γράφατε και ένοιωθα εσωτερική επικοινωνία...
Όταν αφοσιώνομαι σε κάποιο γεγονός που με "ανεβάζει σε άλλους ουρανούς" έχοντας επίγνωση όμως ότι βρίσκομαι στην Γη με κάνει να ζω τόσο έντονα την όλη διαδικασία που την βιώνω σαν ένα μέρος της πραγματικότητας μου... Οι ενέργειες είναι τόσο δυνατές και ηδονική απόλαυση που νοιώθεις μετά σε κάνει προσωρινά να μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο.......
Ακόμα είμαι υπό την επήρεια....Όμως το έχω πει πολλές φορές.Η Σαμπάλλα είναι ο έρωτας μου, το πάθος μου, η έμπνευση μου και η ενέργεια της κάνει την καρδιά μου να χοροπηδά ασταμάτητα....
Εξάλλου ο έρωτας αν δεν έχει δόνηση, απογείωση και ανέβασμα σε άλλα ύψη τότε δεν μπορείς να πεις ότι έχεις αγγίξει την θειική μορφή του.
Ίσως σας φανεί ότι έχω ξεφύγει λίγο με αυτά που γράφω αλλά δεν μπορώ να κρατήσω μέσα μου όλο αυτό που με συνεπαίρνει....

Ντάννυ μου σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου ...Πολλά φιλάκια :* :* :*
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Χρυσουλα >:d<
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Μαιρη

Δημοσίευση από Μαιρη »

:x :x
Ακολουθω την εσωτερικη πυξιδα μου και απορριπτω οποιες πεποιθησεις δεν με εξυπηρετουν πλεον...

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”