Που πας καλε;
Τωρα θα αρχισουν οι "υπενθυμισεις" προς εσενα!
Μπα σε καλο σου!

Η αλήθεια δεν ικανοποιεί καμία ανάγκη όμως, γιατί απλά ΕΙΝΑΙ!Οι θρησκείες όπως σωστά επισήμανες ικανοποιούν μια ανάγκη των ανθρώπων, την ίδια ακριβώς ανάγκη ικανοποιεί η φιλοσοφία, το κάθε είδους σύστημα, άρα και το ρέικι.
Εγώ εδώ θα μου επιτραπεί να διαφωνήσω!ενότητα και ελευθερία δεν έχω συναντήσει στις διδαχές των θρησκειών και των φιλοσοφιών!προσοχή όχι ότι δεν ενυπάρχουν ώς ένα βαθμό αλλά η απόλυτη ελευθερία και ενότητα με την έννοια που εγώ τους προσδίδω είναι ένας δρόμος που αφορά το πως καθε άνθρωπος ξεχωριστά θα γειώσει όλες αυτές τις διδασκαλίες!!!για μενα το Ρέικι είναι ενότητα καιι ελευθερία γιατί δεν υπάρχουν περιορισμοί δογμάτων, ακόμα και εκεί όμως εξαρταται απο τον καθένα μας ξεχωριστά πως θα το βιώσει στην καθημερινότητα!δεν μπορο΄υμε γαι μενα πάντως να συγκρίνουμε ανόμια πράγματα!!!Την ενότητα και την ελευθερία θα την συναντήσεις παντού, στις διδαχές όλων των θρησκειών και φιλοσοφιών. Αυτό που διαφέρει είναι η μέθοδος που χρησιμοποιεί το κάθε ένα, άρα αναλόγως ψυχοσύνθεσης ελκύεται το κάθε άτομο από το α ή το β.
τωρα εσυ μπηκες εδω μεσα μετα απο καιρο και επεσες επανω σε αυτο το θεμα?
ειναι στημενο!!
οεο ειναι στημενο!!!
Απο πότε αναρωτιέμαι το ψάξιμο και η αυτογνωσία γίνανε New Age???? Το γνωστό και πανάρχαιο Γνώθι σαυτόν είναι ξαφνικά New Age???? :roll: Που να πάμε χωρίς αυτογνωσία????και τι είναι το παραδοσιακό????μας φταίει για όλα ο Θεός ή θα μας τα κάνουν όλα οι Αρχάγγελοι???το Ρεικι,???Ο Χριστιανισμός?????ο ουμανισμός???? :roll:Αυτό το ψάξιμο του εαυτού μάλλον είναι μια new age θεωρία οπότε δεν είμαι fun, προτιμώ τα παραδοσιακά.
Οι θρησκείες όπως σωστά επισήμανες ικανοποιούν μια ανάγκη των ανθρώπων, την ίδια ακριβώς ανάγκη ικανοποιεί η φιλοσοφία, το κάθε είδους σύστημα, άρα και το ρέικι.