Δεν θα το συνεχισω αλλο σε προσωπικο επιπεδο γιατι δεν με ενδιαφερει.

εννοώ τον χώρο μέσα στην καρδιά μου, για να μην γίνει καμία παρεξήγηση!Γι' αυτό σε παρακαλώ να σέβεσαι τον χώρο μου!
Επειδή το ανάφερε και η Δήμητρα, μήπως χρειάζεται να ξεκαθαρίσουμε ότι εδώ δεν είναι ένα κλειστό δωμάτιο που κουτσομπολεύουμε, αλλά ένα δημόσιο φορουμ που εκφράζουμε απόψεις?σε ξαναρωταω τι ειπα πισω απο την πλατη σου που δεν το ειπα εδω
ολοι μπορεί να το κάνουν αυτό Ναταλί! Και εσύ και εγώ και ο καθένας! ΄Οταν όμως κατηγορείς κάποιον ότι το κάνει, δημόσια, δεν θα έπρεπε να έχεις και στοιχεία γι' αύτό?Πίσω απο την πλάτη μπορείς να πεις ΠΟΛΛΑ
Ναταλίτσα, νομίζω ότι το θέμα αυτό πια το εξαντλήσαμε, είπε ο καθένας την άποψή του και από κει και πέρα το σημαντικό είναι ο καθένας που συμμετείχε να εστιαστεί στην ουσία και να πάρει τις επιγνώσεις του!ξέρω να ζητώ συγνώμη για κάποια λεγόμενα μου και το ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ!! Εσυ άραγε ξέρεις όταν έχεις μιλήσει προσβλητικότατα για τους άλλους;
Συγνωμη για την σκληροτητα.....
Ρούλα μου δεν έχω καμία αντίρρηση για τον δυναμισμό τους και κυρίως δεν έχω αντίρρηση για το ότι έφυγαν από δω!Προσωπικά θεωρώ τους ανθρώπους που έφυγαν δυναμικά άτομα που προσπαθούν όπως όλοι μας να διαχειριστούν τα θέματα της ζωής τους με τον καλύτερο για εκείνους τρόπο. Ήταν εδώ για κάποιο χρονικό διάστημα και κάποια στιγμή αποφάσισαν ότι κάτι που βίωναν δεν τους έκανε, ήθελαν κάτι άλλο βρε αδελφέ, έτσι έφυγαν για να βρουν το άλλο.
Επιπλέον το ότι έφυγαν δεν πρέπει να ερμηνεύεται απαξιωτικά ούτε για εσάς ούτε για εκείνους.
Valia έγραψε:ε, αυτό Βάσω μου, το έχουμε καταλάβει απο την πρώτη στιγμή που σε γνωρίσαμε!!άσχετα που δεν μας τα λες απο την αρχή αυτά που καταλαβαίνεις για να μη μας σοκάρεις!!Vaso έγραψε: Θα ήθελα όμως να γνωρίζεις ότι καταλαβαίνω πολύ βαθύτερα, και περισσότερα από όσο νομίζεις ότι μπορώ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()