ΒΟΡΕΙΟΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ - ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Σιγουρα !!! ;)

Αχ βασουλι μου....!!!! :x :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Νότιος των Διδύμων Βόρειος στον Τοξότη

Εδώ οι δεσμοί της Σελήνης βρίσκονται σε θέση. Είναι ο δρόμος από την χωριστότητα και την διαίρεση της ύπαρξης στην γνώση και την σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Είναι δάσκαλοι με ισχυρή αποστολή στην διαμόρφωση του «κρίσιμου πλήθους». Το κάρμα τους είναι συλλογικό και η αποστολή τους είναι η μεταφορά αιτημάτων θεραπείας από το σωματικό - κοινωνικό πεδίο στο πνευματικό, αλλά και η υπεράσπιση του αιτούντος στο Ανώτερο Δικαστήριο. Συχνό φαινόμενο στην ζωή αυτών των ατόμων είναι ο συνωστισμός ανθρώπων που έρχονται να τους πουν τον πόνο τους, δηλαδή να τους «δώσουν το αίτημά τους».

Εξαιτίας του Νότιου Δεσμού στους Διδύμους, αποφεύγουν πολλές φορές την ευθύνη της ύπαρξης και τότε η διαίρεση και η αποδόμηση τους οδηγούν ως την ακύρωση της ενσάρκωσης. Πρέπει να διαχωρίσουν την θέση τους από την «ερμιακή» ανευθυνότητα και το κλειδί για να το πετύχουν αυτό είναι η ενσωμάτωσή τους με τον συμπαντικό χωρόχρονο. Να κατακτήσουν την πνευματική ουδετερότητα του δασκάλου. Ανήκουν στην κατηγόρια των βοηθών, όπως και ο βόρειος στους Ιχθύες.
Εγώ είμαι εδώ!!!μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει για την "ερμιακή" ανευθυνότητα????? :D :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Vaso έγραψε: Νότιος στους Ιχθύες Βόρειος στην Παρθένο

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός των δεσμών είναι η πιο δύσκολη θέση, μιας και είναι το σημείο πτώσης των Δεσμών της Σελήνης. Ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεσμών έχει να κάνει με άτομα που οφείλουν στον εαυτό τους και στην ύπαρξή τους να φύγουν από την χάωση και να ισορροπήσουν μέσα σε μια πειθαρχημένη πραγματικότητα. Εξαιτίας του Νότιου Δεσμού στους Ιχθύες, τα άτομα αυτά στο παρελθόν δεν είχαν αναπτύξει πρακτικές δεξιότητες, κυρίως για να αποφύγουν την ευθύνη που αυτό προϋπέθετε.

Η αποσυντονιστική ευαισθησία τους και ο υπερβολικός συναισθηματισμός τους είχε κάνει να υποφέρουν, να χαώνονται και να καθηλώνονται. Με αυτό τον τρόπο είχαν αποδυναμωθεί και είχαν χάσει την επαφή με το ψυχικό τους κομμάτι. Το μάθημα είναι να συνδέσουν το ψυχικό – συναισθηματικό τους πεδίο με το σωματικό -κοινωνικό. Είναι οι Δεσμοί με επιρρέπεια σε τοξικά, αλκοόλ, πλάνες και αυτοεξαπατήσεις, που χρησιμοποιεί την μεταφυσική σαν φυγή από την πραγματικότητα.
:D Ο Βόρειος Δεσμός στη Παρθένο μας δείχνει ότι αυτοί που τον φέρουν έρχονται να οργανώσουν το χάος που υπάρχει μέσα τους, να νικήσουν την έμφυτη απώθηση για την πραγματικότητα και να ανακτήσουν, μέσα από πρακτικές δεξιότητες, την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Να βρουν πρακτικό μέσο για να διοχετεύσουν την ψυχική προσφορά.

Είναι οι Δεσμοί με την μεγαλύτερη επιρρέπεια σε ασθένειες, στη μοναξιά, τον φόβο, μιας και η ψυχή ασθενεί, αποκομμένη από το σώμα και το πνεύμα. Είναι οι Δεσμοί με την μεγαλύτερη επικινδυνότητα ακύρωσης της ενσάρκωσης. Αν καταφέρουν να συνδέσουν το ψυχικό πεδίο που φέρουν με το σωματικό και να το καθάρουν από ασθένειες και ενοχές, γίνονται εξαιρετικοί θεραπευτές, καλλιτέχνες και δάσκαλοι.

Πηγή: http://www.heliofoto.gr/gr/desmoiselinis.html
μου κανες την καρδιά περιβόλι πρωί πρωί Βάσω μου :mad:
άθλιο!
Βάσω μου, το τελευταίο τι σημαίνει?? "επικινδυνότητα ακύρωσης της ενσάρκωσης"???
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

καλά λέει και μερικές μπούρδες...

με το "ακύρωση της ενσάρκωσης" μάλλον υπονοεί ότι δεν εκπληρώνεται ο καρμικός σκοπός της Ψυχής!

η μοναξιά είναι ο χειρότερος κίνδυνος που διαφαίνεται μέσα από την μη ορθή πορείά της ψυχής, Βαλάκι!

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δωρούλα και για σένα είναι συγκλονιστικά ταιριαστό! :x :x :x

Δεν ξέρω τι μπορεί να υπονοεί με την έκφραση "ερμιακή ανευθυνότητα", αλλά μην κολλά εκεί και διάβασε εδώ...
Εξαιτίας του Νότιου Δεσμού στους Διδύμους, αποφεύγουν πολλές φορές την ευθύνη της ύπαρξης
και εδώ...
Συχνό φαινόμενο στην ζωή αυτών των ατόμων είναι ο συνωστισμός ανθρώπων που έρχονται να τους πουν τον πόνο τους
τι πρέπει να αποδεχθείς βαθιά Δωρούλα και να δουλέψεις γι' αυτό!!

>:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

=)) =)) =)) Οκ, πάω για μάθημα στις παραθέσεις.... =)) =)) =))
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ελενίτσα την 16 Σεπ 2010 10:56 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

Vaso είπε:
Η υπερηφάνεια και η ευθιξία, η αυταρχική συμπεριφορά και η ανάγκη της εικόνας, κάνουν τους ανθώπους με αυτόν τον νότιο δεσμό να απομονώνονται από το σύνολο...

Είναι, λοιπόν, η πρόκληση που οριοθετεί ο Β.Δεσμός στον Υδροχόο, γι' αυτούς τους ανθρώπους, να εγκαταλείψουν τα εγωιστικά μοντέλα συμπεριφορών και να δράσουν προς το σύνολο, μέσα από την πνευματική τους ανάπτυξη.

Γι' αυτό όπως είπες σωστά, Ελενάκι, οι άνθρωποι χρειάζονται εσωτερική εργασία και πνευματικούς στόχους!!!!

Ελένη λέει:
κι είναι βαρύς ο γκασμάς γ@@@@@! :D
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κι είναι βαρύς ο γκασμάς γ@@@@@!
:)) :)) :)) :))

αν τον βαστά η Ψυχή μας όμως Ελενάκι, γίνεται πανάλαφρος! ;)

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

Vaso έγραψε: η μοναξιά είναι ο χειρότερος κίνδυνος που διαφαίνεται μέσα από την μη ορθή πορείά της ψυχής, Βαλάκι!

αυτό το έχω αισθανθεί βαθιά μέσα μου :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

αφού το έχεις νιώσει βαθιά μέσα σου, θα καταφέρεις να μετασχηματίσεις την πορεία σου, Βαλάκι...

Μην λυπάσαι, όλα αλλάζουν, μόλις η οπτική μας γίνει βαθύτερη και ενωτική...

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

βαθύτερη και ενωτική

πολύ μου αρέσει αυτό!!! σ ευχαριστώ Βασάκι μου :x :x :x [/b]
Άβαταρ μέλους
Λιζούλα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Κι εγώ Νότιος στον Λέοντα, Βόρειος στον Υδροχόο.
Κι έλεγα κι εγώ ,γιατί ζορίζομαι έτσι!
:-?
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσω >:d< >:d< >:d< >:d< @};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι Λιζάκι, ζορίζει...
ο Λέοντας διεκδικεί και ο Υδροχόος ενώνει...
ο Λέοντας είναι "εγώ" και ο Υδροχόος είναι "εμείς"...

Εικόνα

Δημοσίευση από Λιζούλα »

Βασούλα μου, αυτόν τον διχασμό τον έχω νιώσει πολλές φορές
και η αλήθεια είναι ότι μην γνωρίζοντας πως προκύπτει αυτός,
προκαλείται μεγάλη ανισορροπία. Είναι σαν ζυγαριά που γέρνει μια
από την μία και μια από την άλλη ανάλογα με την περίσταση.
Τουλάχιστον αυτή η εξήγηση ότι οφείλεται στον Βόρειο
και Νότιο δεσμό είναι κάπως ανακουφιστική! :D
Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ. :x

Επιστροφή στο “ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ”