Ανθρωπος Α-Διδακτος = Ερμαιο Της Κολασης !

Θέματα κατηγορίας που "κοιμούνται"...
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

+ Και τι θελεις να κανω παιδι μου ;
Εδω δεν ακουνε εσενα που εισαι διπλα τους και τους μοιαζεις και θα ακουσουν εμενα που ουτε καν ξερουν οτι υπαρχω;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Εικόνα

την καλημέρα μου, Σκαπανέα...!!! :wink:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

[url]http://www.reikicenter.gr/forum/viewtopic.php?p=23823#23823[/url] έγραψε: ΄Εφτασα στην καρδιά της γης…Την άκουσα να χτυπά, χιλιάδες χτύποι στο λεπτό, χιλιάδες ανάσες, ο ήχος της σιωπής…
Η μελωδία της ζωής. «Όχι, δεν θα γυρίσω πίσω, αυτός ο ήχος πρέπει να φτάσει στους ανθρώπους…»

«Τώρα, πιάσε το χέρι μου…»
«Μεγάλε Ιερέα, πως θα δώσω αυτόν τον ήχο στους ανθρώπους?»
«Δώσε τους την σιωπή»
«Πως θα το κάνω αυτό?»
«Οδήγησέ τους στην καρδιά τους…»
«Ποιος δρόμος…ποιος?»
«Ο δρόμος που κάνει την λάσπη, όραμα…»

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

σ΄ευχαριστώ Σκαπανέα που μου θυμίζεις...

όμως η "λάσπη" δεν είναι υποχρεωτική...
ούτε η σιωπή πάντα αποδεκτή...

πορεύομαι στην δική μου ευθεία, δεν σημαίνει ότι θα κάνω κανενός την "λάσπη", φως! Αυτό θα το κάνει κανείς μόνος του...Μέσα από την σιωπή του...
Δεν είναι διαφορετική η σιωπή, η "λάσπη" όμως του καθενός είναι!!

Και γι' αυτό και τόσο πολύς ο δρόμος μέχρι την καρδιά...

Εικόνα

Βασω, ποιος ειναι ο Μεγαλος Ιερεας ;

Γιατι πηγες και τον συναντησες ;

Τι κανεις με το Λογο που σου εμπιστευτηκε ;

" Ο δρόμος που κάνει την λάσπη, όραμα... "

Ποιος ειναι αυτος ο δρομος Βασω;

Δικη σου αποφαση ηταν : « Όχι, δεν θα γυρίσω πίσω, αυτός ο ήχος πρέπει να φτάσει στους ανθρώπους...»

Και συ ησουν που ρωτησες : « Μεγάλε Ιερέα, πως θα δώσω αυτόν τον ήχο στους ανθρώπους? »

Και συ ησουν που ρωτησες : « Πως θα το κάνω αυτό? »

Και συ ησουν που ρωτησες : « Ποιος δρόμος... ποιος? »

Τι εκανες λοιπον και τι κανεις με το Λογο που σου χαρισε;

" Ο δρόμος που κάνει την λάσπη, όραμα... "

Ο δρομος αυτος Βασω δεν ειναι μυστικος και ακατανοητος...

Ο δρομος αυτος ειναι η ευθυνη σου απεναντι στους ανθρωπους, γιατι εσυ αποφασισες οτι η μελωδια της ζωης πρεπει να φτασει στους ανθρωπους...

Και συ ζητησες απο το Μεγαλο Ιερεα να σου υποδειξει τον τροπο για να το κανεις πραξη...

Σε τι διαφερει ο Μεγαλος Ιερεας σου απο Τον Μεγαλο Αρχιερεα Χριστο τον οποιο εγω επικαλουμαι ;

Το Ονομα Κυριε ειναι που σε πειραξε ;

Αυτο κανει τη διαφορα ;

Αν τον αποκαλουσα Μεγαλε Δασκαλε και Μεγαλε Αδελφε, θα σου ηταν πιο οικεια αυτα που καταγραφονται απο μενα ;

« Οδήγησέ τους στην καρδιά τους... » ειπε Ο Μεγαλος Ιερεας !

Πες μας Βασω γιατι κρυβεις το δρομο της καρδιας απο τους ανθρωπους και δεν τους δειχνεις πραγματικα πως να κανουν τη "λασπη" οραμα ;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Όχι, δεν θα γυρίσω πίσω, αυτός ο ήχος πρέπει να φτάσει στους ανθρώπους
Γύρισα Σκαπανέα, και τον δίνω αυτόν τον ήχο...

Γκρεμίσου από το βάθρο της συναισθηματικής μοναξίας σου και του πνευματικού σου εγωισμου, για τα τον ακούσεις...
Σύρσου και λίγο στην λάσπη και δες το φως που υπάρχει σε κάθε σκοτεινιασμένη ψυχή...και άσε την στην ησυχία της!!!
Γιατί πριν ανοίξεις την αγκαλιά σου στον κόσμο για να τον φωτίσεις, αγκάλιασε τον εαυτό σου και άσε την ψυχή σου να νιώσει την ευλογία της ζωής...
΄Οχι της ζωής μέσα σε "κλουβί" που ακολουθείς, αλλά της ζωής που δεν έχει όρια, ούτε εντολές, ούτε νόμους, παρά μόνο αγάπη!

Ο φυλακισμένος εύκολα μπερδεύεται ότι είναι ελεύθερος, αν τα κάγκελα της φυλακής του είναι αόρατα...Δες λοιπόν τον θεό αυτόν που τα έκανε αόρατα, ώστε να θεωρείς τους άλλους φυλακισμένους στο εγώ τους, ενώ εσύ το δικο σου ούτε καν το αναγνωρίζεις, θεωρώντας ότι επειδή ακολουθείς τα χειρότερα πρότυπα της ανθρωπότητας, είσαι και "καλός"...Η συμπόνοια και η καλοσύνη όμως θα σου πω, ότι δεν σχολιάζουν και δεν κρίνουν ούτε το σκουλήκι...όχι τους ανθρώπους!!!
Η αγάπη, κυρίως, δεν φοβάται να αγγίξει, και δεν γινεται ποτέ δικαιολογία για να προβληθεί...Είναι απλή η αγάπη, τόσο απλή, όσο η ζωή μας, όσο ο θεός!!!

Κοιτα Σκαπανέα, βαρέθηκε ο κόσμος τους σωτήρες...Θέλει γύρω του ανθρώπους που να τον αγαπάνε, ακόμα και όταν τον θεό τον φτύνει...Ακόμα και τότε, χωρίς κρίσεις και επικρίσεις...
Γιατί η ζωή είναι αιώνια ακόμα και τότε...Αυτό σου διαφεύγει...

΄Οσο για το ποιός είναι ο Μεγάλος Ιερέας...αυτό θα στο αφήσω για έκπληξη, όταν τελειώσω το βιβλίο μου!!!!

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
Όχι, δεν θα γυρίσω πίσω, αυτός ο ήχος πρέπει να φτάσει στους ανθρώπους
Γύρισα Σκαπανέα, και τον δίνω αυτόν τον ήχο...

Γκρεμίσου από το βάθρο της συναισθηματικής μοναξίας σου και
Η αγάπη, κυρίως, δεν φοβάται να αγγίξει, και δεν γινεται ποτέ δικαιολογία για να προβληθεί...Είναι απλή η αγάπη, τόσο απλή, όσο η ζωή μας, όσο ο θεός!!!

Κοιτα Σκαπανέα, βαρέθηκε ο κόσμος τους σωτήρες...Θέλει γύρω του ανθρώπους που να τον αγαπάνε, ακόμα και όταν τον θεό τον φτύνει...Ακόμα και τότε, χωρίς κρίσεις και επικρίσεις...
Γιατί η ζωή είναι αιώνια ακόμα και τότε...Αυτό σου διαφεύγει...

΄!

:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Skapaneas

Vaso έγραψε: Η συμπόνοια και η καλοσύνη όμως θα σου πω, ότι δεν σχολιάζουν και δεν κρίνουν ούτε το σκουλήκι...όχι τους ανθρώπους!!!
Τοτε εσυ Βασω γιατι κρινεις ;
Vaso έγραψε:

Μα τι λες Σκαπανέα?

Δέχεται ο Ανώτερος Εαυτός σου την κριτική σου για τον κόσμο?

Ε, τότε σου λέγω, πως δεν είναι ο Ανώτερος Εαυτός σου...

Και είμαι σίγουρη γι' αυτό, αλλιώς δεν θα μίλαγα...

Ο Ανώτερος Εαυτός των ανθρώπων ποτέ δεν θα σχολίαζε την αφύπνιση των άλλων...

Η κριτική, ακόμα και η καλοπροαίρετη, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ!!!

Διάβασε όλα τα μηνύματα που υπάρχουν στο σάιτ...΄Ολα ξεκινάνε και τελειώνουν στην κριτική....

ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ...για κανέναν άνθρωπο, ακόμα και αν είναι εγκληματίας πολέμου!!! Δεν υπάρχει στο "λεξιλόγιο" η λέξη κριτική, ουτε καν η καλοπροαίρετη...

Γιατί η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ είναι έργο του καθενός μας!!!
Εισαι σε θεση να γνωριζεις οτι δεν ειναι ο Ανωτερος Μου Εαυτος ;

Εχεις μιλησει με τον Ανωτερο Εαυτο μου και σε εχει διαβεβαιωσει οτι ειμαι σε λαθος δρομο ;

Εχεις μιλησει και τους αλλους Ανωτερους Εαυτους ;

Αρα γνωριζεις ολους τους Ανωτερους Εαυτους...

Γι αυτο και λες με πεποιθηση οτι μιλας γιατι εισαι σιγουρη και οτι διαφορετικα δεν θα μιλαγες...

Αν εσκυβες πιο προσεκτικα μεσα στην αναλυση που παρουσιασα και την οποια εκρινες τελικα ως εγωϊστικη αναφορα απο μενα σε καποια πραγματα, θα διαπιστωνες οτι αυτη η φερομενη ως κριτικη απο τον Ανωτερο Εαυτο μου δεν αναφερεται στους ανθρωπους, αλλα σε μενα και ειδικοτερα στην προσεγγιση μου πανω στο σχεδιο (αυτο)πραγματωσης του κατωτερου εαυτου μου ή προσωπικοτητας μου, οπως εχω σημειωσει ηδη εκει κατανοητα !

Και "δεν καταλαβαινω" πραγματικα γιατι αντιδρας στην παρουσιαση μιας πρακτικης διαδικασιας εφικτης απο ολους μας, η οποια αφορα στην μετουσιωση της ζωης μας συνειδητα και κατευθυνομενα μεσω του Ανωτερου Εαυτου μας, ο οποιος στην ουσια ειμαστε εμεις, ενω εσυ η ιδια χρησιμοποιοεις κατα κορο αυτη τη διαδκασια, στα εκτιθεμενα για το ταξιδι της ψυχης σου και στην συναντηση με τον Μεγαλο Ιερεα...

Διοτι οποια αποκαλυψη κι αν κανεις στο τελος για τον Μεγαλο Ιερεα οτι και να πεις γι΄Αυτον δεν αλλαζει η αληθεια γι΄ Αυτον :
Ο Μεγαλος Ιερεας Ειναι Ο Σφραγιστης Του Οραματος Της Ενσαρκωμενης Ψυχης Για Τον Κοσμο !

Χωρις αυτη τη Θεϊκη Παρεμβαση κατοπιν δικης σου επιθυμιας παντοτε, δεν μπορεις Βασω ως ανθρωπος να προχωρησεις αποτελεσματικα μεσα στον κοσμο ακολουθωντας το Θειο Σχεδιο του Ανωτερου Εαυτου σου.

Αυτο το οραμα σου για τον κοσμο Βασω, εχει σαν πρωτη υλη τη "λασπη" που αποτελειται απο ολα τα βιωματα σου μεσα στον κοσμο.

Και αν αυτα τα βιωματα δεν τα πιασεις με τα χερια σου να τα πλασεις σε ενα οραμα συνθετικο και ολοκληρωμενο για τον κοσμο στον οποιο βιωνεις, ειναι αδυνατο να παρουσιαστεις μπροστα στον Μεγαλο Σφραγιστη ( Μεγαλο Ιερεα, Ιησου Χριστο, ..., Ανωτερο Εαυτο ) με αδεια χερια...

Γιατι τοτε θα σε ρωτησει δικαιολογημενα :

Γιατι ηρθες να με συναντησεις παιδι μου ;

Τι θελεις απο μενα αδελφε μου ;

Τι μπορω να κανω για σενα ανθρωπε μου ;

Που ειναι το δωρο σου εαυτε μου ;

Και τοτε Βασω τι θα μου απαντησεις ;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θα σου απαντήσω...αχ Σκαπανέα, αχ!!!

Δεν σε έκρινα ποτέ, όχι εσένα, αλλά κανέναν άνθρωπο...

Και αν μιλησα για τον Ανώτερο Εαυτό σου, συγνώμη...

Φυσικά, δικός σου είναι, ότι θέλεις σου λέει...

Και μπορεί να συνεχίσει να σου λέει...

Μην μπερδεύεις τον Ιησού με την θρησκεία...Στο ξαναείπα και θα στο ξαναπώ μήπως και το καταλάβεις...

Τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, δεν έχει καμία αναφορά η σχέση μου με τον Ιησού με την θρησκεία και με τον Κύριο που εσύ μιλάς!

Εχω άλλη σχέση μαζί του και αυτήν την σχέση μετουσιώνω τώρα στην σημερινή μου ζωή...

΄Οτι έχω αισθανθει για εκείνον, δεν μπορεί κανείς να το κάνει θρησκεία, πίστη και ευλάβεια...΄Οτι έχω βιώσει με εκείνον δεν μπορεί κανείς να το κάνει ψέμμα...
Οπότε αδίκως προσπαθείς να με πείσεις ότι μιλάμε για την ίδια ψυχή!!!

Προσπάθησε μέσω των μηνυμάτων του να δώσει μεγαλύτερη κατανόηση σε βαθύτερες αλήθειες. Εγώ απλά τα κατέγραψα...

΄Οταν ήρθε η ώρα μου, τα βιώσα κι όλας!!! Και αφού τα βίωσα, και ένιωσα δονητικά την αλήθεια τους, τα κοινοποίησα...Αλλά μόνο τότε...
Μου γράφουν πάρα πολύ άνθρωποι για να μου πουν πόσο ευεργετήθηκαν από αυτά...Χωρίς να μου ζητήσουν εξηγήσεις...
΄Οποιοι κατανόησαν, ευεργετήθηκαν...Οι υπόλοιποι, τό λέω κιόλας, ας τα προσπεράσουν...Δεν είναι για όλους...

΄Ομως Σκαπανέα, πουθενά δεν μου είπε...πήγαινε να κοινωνήσεις...πουθενά δεν μου είπε...πήγαινε στον οίκο μου...πουθενά δεν μου είπε...σώσε τον κόσμο...

Φαίνεται, ο δικός σου ο Ιησούς είναι άλλος από τον δικό μου!!!

Σε ρώτησα κάποια στιγμή, αν η ζωή σου περιέχει βιωμένα συναισθήματα, αν περιέχει βιωμένη αλήθεια...
Αν θεραπεύτηκες με την βοήθεια του Κυρίου σου, αν ζεις με χαρά και αιωνιότητα...αν αγαπάς, αν αγαπιέσαι, αν νιώθεις την εμπειρία και την διαδρομή σου...αν βλέπεις ομορφιά και όχι χάος, αν βλέπεις φως σε κάθε άνθρωπο, όσο "κακός" κατά την άποψή σου και αν είναι, αν συγχωρείς τον εαυτό σου για τις επιλογές σου, αν έφερες το πνεύμα σου στην καθημερινότητά σου, αν πρόσφερες την καθημερινότητά σου στο πνευμα σου, αν κοινωνείς με τους ανθρώπους...

Αν όλα αυτά ειναι η ζωή σου, τότε σωστά μιλάς με τον Ανώτερο Εαυτό σου και με τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό!!!! Σωστά για την δική σου πραγματικότητα, που όμως είναι κοινή για όλους μας!!!

Αναρωτήσου απλά...δεν θέλω να μου απαντήσεις...

Και πάλι συγνώμη που είπα για τον Ανώτερο Εαυτό σου!!!

Δεν ήταν κρίση, ήταν συμβουλή...

Για μένα, όμως Σκαπανέα, η δική σου αλήθεια δεν μου κάνει, και αυτό δεν είναι κριτική...
Δεν μου κάνει, γιατί με πιέζει...Και εγώ με τον Ιησού κυρίως "παίζω"...!!!! Και μάλλον φαίνεται... :D

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εμ...εδώ είναι η διαφορά μας...

Ποτέ δεν θα με ρωτήσει γιατί ήρθα...

γιατί δεν πήγα να τον συναντήσω εγώ...

ήρθε εκείνος!!!

Και δεν θα με έλεγε ποτέ "παιδί μου"...

θα με έλεγε "αγαπημένη μου"....

έτσι ονομάζονται μεταξύ τους κάποιοι, που αγαπιούνται και έχουν οικειότητα... έτσι ονομάζονται μεταξύ τους, κάποιοι που έχουν βαθύτερη επικοινωνία και δεν βασίζουν την σχέση τους σε σκέψεις, αλλά την βιώνουν με την ζωή τους...έτσι ονομάζονται κάποιοι που δεν έχουν έναν απροσδιόριστο σεβασμό ο ένας για τον άλλον, αλλά γνωρίζουν ο ένας του άλλου το είναι...

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Ρε παιδιά ξερετε τι μουρχεται να πω οσο διαβάζω κι οσο νοιώθω το καθε τι κι οσο με αναγνωρίζω μεσα στη καθε λεξη.......
Εχω περασει δυσκολους καιρους.
Εχω βιώσει ατνικειμενικές δυσκολιες γαι θεματα λειτουργικά.
Εχω νοιώσει τον εαυτο μου να χάνεται ........
Ενα παντα με βγαζε απο τα αδιέξοδά μου και δεν γέρασε η ψυχή μου.Πάντα μοιραζόμουν αυτό που βίωνα,χωρίς ενοχές χωρίς τον φόβο του να μην παρεξηγηθώ και χαλασει η έξωθεν καλη μαρτυρία.
Τολμαγα να κοιταξω στα ματια τους ανθρωπους ειτε αυτοι με θυμωναν,ειτε με φοβιζαν ,ειτε τους ερωτευόμουν.

Ολο αυτο σιγα σιγά συνειδητοποιουσα ότι με εκανε ποιο ελευθερη και με έφερνε πιο κοντα στον αληθινό μου εαυτο ,στην αυθεντικότητα μου.

Μετά ηλθε η αυτογνωσία, και ο εσωτερισμός και τώρα οργανωμενη δουλεια με τον εαυτο μου και τα υπογειά μου.
Βλεπω τον φοβο μου και τον ζω ,τον θυμό μου ,την πικρα μου την ανάγκη μου για εξουσία και ...και ......

και ολα αυτά πάνε σε αλλες δονήσεις και σε αλλους χώρους εξερεύνησης και αναγνώρισης.Ξερω γιατι και πότε πονά ο κ@λος μου, ξέρω τι παει να μου σπασει το μετωπο κι αν δεν το ¨ξερω"εχω τις κουδουνες να βαρανε..........δες το συμπτωμα και βρες την αιτία.

Δεν ξέρω γιατί τα γράφω αυτά αλλά θελω να πω τουτο το απλό..........
Είστε ευτυχισμενοι;
Είστε σε αρμονία με τους γύρω σας;
Είστε δημιουργικοί με οσα ονειρεύεστε ;
Νοιωθετε την καθε μερα σαν μια προκληση για ενα νέο θαυμα στην ζωή σας;
Νοιώθετε ότι μπορείτε να πειτε σε σας "με αγαπω" και στον τύπο ή την τυπισσα απένταντι "γουσταρω" μετα ματια με τον λογο ,με την κινηση του κορμιου σας;
Αν ναι τι να συζητα με ,τι να το "ζαλιζουμε" ,εστε ευτυχισμενοι!

Αν όχι τότε ας δουμε μεσα μας τι φταίει,και τι μπορουμε να αλλαξουμε σε αυτο.Είμαστε συνδημιουργοί,ειμαστε εμεις και η εσωτερικότητά μας που δημιουργουμε την πραγματικότητα μας,δημιουργουμε την πραγματικότητα που εμεις πιστευουμε και τιποτα περα απο αυτήν.

Λοιπον εγω εκεινο που θελω για αλλη μια φορα ουσα πολυ πολυ καλα ,δημιουργκή κι ακμαία ειναι να ερωτευτω και να λοιώσω ρε,να λοιώσω.
Γαμ@το μου αυτο το λοιωσιμο μου λειπει και θελει κατι να κανω με την εσωτερικότητα μου.
Ξερετε τελικά γιατι τα εγραψα όλα αυτα ;
Μονολογησα σε αυτο που τοσο σοφά είπε η Βασω και με ακουμπησε πολυ "έτσι ονομάζονται μεταξύ τους, κάποιοι που έχουν βαθύτερη επικοινωνία και δεν βασίζουν την σχέση τους σε σκέψεις, αλλά την βιώνουν με την ζωή τους.."
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

Vaso έγραψε:

εμ...εδώ είναι η διαφορά μας...

Ποτέ δεν θα με ρωτήσει γιατί ήρθα...

γιατί δεν πήγα να τον συναντήσω εγώ...

ήρθε εκείνος!!!

Και δεν θα με έλεγε ποτέ "παιδί μου"...

θα με έλεγε "αγαπημένη μου"....
Εστω να δεχτω οτι ειναι "εδω" η διαφορα μας...

Στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει διαφορα, αφου τον καλεις και ερχεται...

Διαφορετικα υπαρχει παραβιαση της ελευθεριας σου ως προσωπου...

Ειτε λοιπον ετσι ειτε αλλιως, υπαρχει κληση προς Αυτον, στην οποια και ανταποκρινεται και Ερχεται, εαν και οταν υπαρχει η αναγκαια και ικανη πιστη...

Το ερωτημα μου λοιπον προσαρμοζεται στα δικα σου σου δεδομενα : Την επομενη φορα που θα ελθει, γιατι θα ελθει, τι θα Του πεις σαν αιτιολογια της κλησης σου ; ;

Τι θα απαντησεις στο ερωτημα του : Γιατι με καλεσες αγαπημενη μου ;
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Βρε συ!

Δεν καταλαβαίνεις?

Δεν τον καλώ για κάτι... Γενικά δεν τον καλώ...Γιατί είναι πάντα εδώ...

κουβεντούλα, απλά γιατί θέλω να μιλήσουμε...!!! Και θέλει κι εκείνος...Απλά, καθημερινά πράγματα, βρε Σκαπανέα...

Σε μια σχέση βαθιάς επικοινωνίας, δεν υπάρχει παραβίαση της ελεύθερης βούλησης...Γιατί δεν παραβιάζεται...Υπάρχει ταύτιση...
και πολύ μεγάλη αγάπη επίσης!!!

Και δεν θέλω να μάθω τίποτα, για να επικοινωνήσω...Δεν χρειάζομαι τίποτα...
Απλά νιώθω την αγάπη...Δεν φτάνει?

Εικόνα

Vaso έγραψε:Βρε συ!

Δεν καταλαβαίνεις?

Δεν τον καλώ για κάτι... Γενικά δεν τον καλώ...Γιατί είναι πάντα εδώ...

κουβεντούλα, απλά γιατί θέλω να μιλήσουμε...!!! Και θέλει κι εκείνος...Απλά, καθημερινά πράγματα, βρε Σκαπανέα...

Σε μια σχέση βαθιάς επικοινωνίας, δεν υπάρχει παραβίαση της ελεύθερης βούλησης...Γιατί δεν παραβιάζεται...Υπάρχει ταύτιση...
και πολύ μεγάλη αγάπη επίσης!!!

Και δεν θέλω να μάθω τίποτα, για να επικοινωνήσω...Δεν χρειάζομαι τίποτα...
Απλά νιώθω την αγάπη...Δεν φτάνει?
Αυτη η επαφη Βασω μαζι Του, συνιστα τη σφραγιση των θεματων που σε απσχολουν σε καθημερινη βαση και ανασκευαζοντας τα εσυ κατοπιν αυτου, ειτε το αντιλαμβανεσαι αμεσα ειτε οχι, εγκλωβιζεις στο εσωτερικο τους την ευλογια της παρουσιας του, ετσι ωστε τα τα εργα σου στη συνεχεια να εχουν παγκοσμιο χαρακτηρα και εξασφαλισμενη αποδοχη απο αυτους που ειναι ετοιμοι να σε ακουσουν και εχουν αναγκη το λογο σου !

Για αυτη τη σφραγιση μιλω κι εγω αναφερομενος στην αναβαθμιση των σχεδιων μας, μεσω της επικοινωνιας μας με τον Ανωτερο Εαυτο μας, πριν τα θεσουμε σε εφαρμογη !
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Για αυτη τη σφραγιση μιλω κι εγω αναφερομενος στην αναβαθμιση των σχεδιων μας, μεσω της επικοινωνιας μας με τον Ανωτερο Εαυτο μας, πριν τα θεσουμε σε εφαρμογη !
Για ποιά σχέδια μιλάς βρε Σκαπανέα.. έχεις καταστρωσει σχέδιο προόδου στην αυτογνωσία;;

Επιστροφή στο “ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2”