ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ
όχι Μαράκι, θα το κάνω! Υπομονή χρειάζεται μαζί μου! ;)

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!
Σε τι θα μπορούσε να βλάψει το παιδί σου ο η ενέργεια και η εμπειρία σου στο διαλογισμό??WonderBoy έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω διαλογισμό-ρεικι στο δωμάτιο της κόρης μου (2 χρονών )γιατί νιώθω πολύ όμορφα εκει μέσα (δονητικά)Θα ήθελα να ξέρω αν θα επειρεάσω το χώρο και τον ύπνο της μικρής.

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Δεν υπάρχουν αρνητικά συναίσθημα παρά μόνο συναισθήματα.VasilisM έγραψε:Όταν τελειώνουμε το διαλογισμό όμως, δεν μένουν υπολείμματα ενέργειας; Κάποια αρνητικά συναισθήματα που βιώσαμε κλπ;
Εαν πάλι κάποιος αισθάνεται το χώρο του <βρώμικο>, τον καθαρίζει με τα σύμβολα του ρέικι.
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Δεν υπάρχουν αρνητικά συναίσθημα παρά μόνο συναισθήματα.
Εαν πάλι κάποιος αισθάνεται το χώρο του <βρώμικο>, τον καθαρίζει με τα σύμβολα του ρέικι.
Αυτα έκανα μέχρι τώρα αλλα επειδή τελαιυταία ξυπνάει κατα τις 2-με 3 και κλαίει χωρίς κάποιο συγκεκριμένο λόγο και κλαίει έντονα, ήθελα να είμαι πιό σύγουρος.Ή ανάβει ένα στικάκι ή ακόμα πολύ απλά μπορεί να λιβανίσει και λίγο.
Καθαρίζουν τα πάντα!
Ευχαριστώ

ARTYADIS έγραψε:Ή ανάβει ένα στικάκι ή ακόμα πολύ απλά μπορεί να λιβανίσει και λίγο.
Καθαρίζουν τα πάντα!

ένα στικάκι ή το λιβάνι δεν καθαρίζουν το χώρο από μόνα τους
η τελετουργία μας βοηθά να προχωρήσουμε στην δράση η οποία στηρίζεται στη συνειδητή μας πρόθεση

Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... 

Ενω όταν απλά βρισκόμαστε στο χωρο χωρις διαλογισμό και ρεικι , δεν βρωμίζουμε το χωρο από τα αρνητικά μας συναισθηματα??VasilisM έγραψε:Όταν τελειώνουμε το διαλογισμό όμως, δεν μένουν υπολείμματα ενέργειας; Κάποια αρνητικά συναισθήματα που βιώσαμε κλπ;

Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...