Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Εγώ Γιορίκα ..αν μου επιτέπεις την προσφώνηση.. πιστεύω κάτι διαφορετικό... ότι οι ψυχές επιστρέφουν στη γη.. ξαναγεννιούντε επιλέγοντας κάθε φορά τον άνθρωπο και το οικογενιακό περιβάλον μέσα στο οποίο θα βρεθούν ωστε να μπορέσουν να ολοκληρωσουν την εσωτερική τους διαδρομή.. όταν αθυτη η διαδρομή φτάσει στο τέλος τότε περνάνε σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης .. σαν αυτό που που λές και εσυ αιώνια ζωή..
όλοι οι άνθρωποί έχουμε διαλέξει άνα μονοπάτι στη ζωη ένα εσωτερικό μονοπάτι.. καθώς βαδίζουμε αυτό το μονοπάτι προχωρούμε προς την αυτογνωσία και προς την συνδεση μας με τον ανώτερο μας εαυτό..
Αυτά είναι αυτά που πιστεύω εγώ τουλάχιστον...
Ο καθένας μας πιστευει ότι θέλει όπως μου αρέσει να λεω... ότι τον κάνει να αισθάνεται όμορφα
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

gexrag έγραψε:Συμπληρώνω ότι ολοκληρώνεται σε μία μόνο ζωή η οποία είναι ΕΝΙΑΙΑ. Αυτό αφορά τόσο την θνητή ζωή όσο και την ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.
Αυτο που λες αντικειται στο δογμα της μετενσαρκωσης στη φυσικη ζωη που πρεσβευουν οι ανατολιτικες θρησκειες.

Εκει ο κανονας που διδασκεται ειναι η μετενσαρκωση, ωστε με τη δυνατοτητα που δινεται στον ανθρωπο της επανοδου του στη φυσικη ζωη, να μπορει αυτος να διορθωνει τις "λανθασμενες" επιλογες των περασμενων ενσαρκωσεων.

Αντιθετα μεσα στην Ορθοδοξη Θρησκεια ή στο Ορθοδοξο Συστημα Αξιων κατι τετοια γενικα δεν ειναι παραδεκτο ουτε και διδασκεται.

Κατα τη γνωμη μου αυτο συμβαινει και ορθα μαλιστα, διοτι το συστημα αξιων και δρομολογησεων στην πνευματικη ζωη των χριστιανων ειναι τετοιο, ωστε να προλαβαινει ο ανθρωπος στη διαρκεια μιας και μονο ζωης του ως συνειδητος χριστιανος να σωζεται, να φθανει στη θεωση δηλαδη.

Αυτο βεβαιως δεν σημαινει οτι δεν υφισταται η μετενσαρκωση και στους χριστιανους, εφ' οσον αυτος ειναι ενας παγκοσμιος νομος.

Πλην ομως δεν ειναι αναγκαιος για την Σωτηρια ή Αγιοποιηση ή Ολοκληρωση ή Θεωση του ανθρωπου, ανεξαρτητως προελευσεως αυτου, μεσα στο Ορθοδοξο Πλαισιο Συνειδητης Πραγματικης και Πνευματικης Ζωης.
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Φίλε μου skapanea
Θα μου επιτρέψεις να απαντήσω στον φίλο μου Ηλία.

Φίλε μου ilias
Αν μου επιτρέπεις να σε θεωρώ φίλο μου τότε αυτομάτως σου επιτρέπω να με αποκαλείς Γιωρίκα μια που με αυτή τη προσφώνηση με αποκαλούν λίγοι και εξαιρετικά φίλοι. Επομένως η επιλογή είναι δική σου.

Γνωρίζω τα σχετικά της μετενσάρκωσης τα οποία κόντεψα να ασπαστώ και εγώ. Ήλπιζα να αληθεύουν και να έχω μια δεύτερη ευκαιρία σωτηρίας αν τελικά αποφάσιζα την οριστική αποχώρηση από την ζωή. Προσευχήθηκα μάλιστα να με συγχωρήσει ο Θεός για αυτό που σκόπευα να κάνω.

Η επιλογή της πίστης σε όσα αναφέρω είναι δική σας και δεν έχω πρόθεση να σας πείσω.
Έλαβα την απάντηση ότι τα σχετικά δεν ευσταθούν γιατί αν ευσταθούσαν δεν είχε ισχύ η Παλαιά Διαθήκη που όριζε την σωτηρία της ψυχής μέσω της Μετανοίας κάτι που νομίζω ισχύει και στην δική σας διδασκαλία.
Το επόμενο που μου ειπώθει γιατί δεν ικανοποιήθηκα από την απάντηση είναι ότι ο Θεός έπλασε τους πρωτόπλαστους ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ. Έτσι δεν είναι δυνατόν να ισχύει ο ορισμός της θνητότητος από την πτώση του ανθρώπου κάτι που επίσης ισχύει στην δική σας διδασκαλία.
Δεν μου ειπώθηκε τίποτα άλλο και ήμουν προβληματισμένος στο τι έπρεπε να πιστέψω.
Τελικά σκέφτηκα πως δεν είναι δυνατόν να καταρεύσει ΠΟΤΕ ο λόγος του Θεού και κατά συνέπεια δέχτηκα τις εξηγήσεις ως σωστές.

Δεν ξέρω αν ικανοποίησα και την δική σου επιθυμία για εξηγήσεις φίλες μου skapanea.

Εδώ θέλω να συμπληρώσω ότι για όσο καιρό διδασκόμουν από τους Αγίους μου δίνονταν η ΑΛΗΘΕΙΑ και το ψέμα και έπρεπε να διαλέξω μόνος μου. Στην περίπτωση των ψεμμάτων ήμουν ανικανοποίητος και ζητούσα επιπλέον ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Η αμφισβήτηση των ΠΑΝΤΩΝ δεν σταμάτησε καθόσο διδασκόμουν την ΑΛΗΘΕΙΑ (την δική μου Αλήθεια για μερικούς).
Ευχαριστώ
Rainmaker

Δεν τίθεται θέμα να σου επιτρέψω να με θεωρείς φίλο.. αυτό είναι κάτι που το νοιώθεις όπως νοιώθεις και την αλήθεια.. οι απόψεις μας μπορεί να διαφέρουν αλλα δεν πάει να πεί πως δεν τίθεται θέμα φιλίας.. λοιπόν Γιορίκα οι απόψεις έχεις περι του θέματος είναι ενδιαφέρουσες .. αλλα η δική μου αλήθεια βρίσκεται στην "μετενσαρκωση" και σε αυτό το οποίο περιέγραψα παραπάνω..

Ερώτηση.. λίγο περίεργη... Εχεις αναρωτηθεί.. γιατι ο Ιησούς δεν άφησε γραπτα κείμενα κατα τη διαρκεια της ζωής του στη γη;; παρα μόνο ότι ξέρουμε για αυτή την περίοδο είναι από γραπτα των μαθητων του;;
Αυτή την απορία την είχα και παλιότερα αλλα δεν θυμάμαι αν την είχα εκφράσει πουθενά.. το πως μου ήρθε τωρα... μετά απο τόσα χρόνια.. αγνωστο... αλα αυτό σκεύτηκα διαβάζοντας τα όσα εγραψες..
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Η επιλογή της πίστης είναι δική σου. Δεν με αφορά. Μου αρκεί η ελευθερία τοποθέτησης.

Φίλε μου Ηλία
Έδωσε την εντολή στους τέσσερις Ευαγγελιστές να γράψουν τα τέσσερα Ευαγγέλια ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος την Καινή Διαθήκη που οι παρερμηνίες είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ.
Έτσι με τα χρόνια έχουμε την δημιουργία Αιρέσεων ΠΑΝΤΟΥ.
Θεός καθώς ήταν ήξερε τι θα συμβεί πριν συμβεί.

Στα χρόνια που πέρασαν υπάρχουν χιλιάδες ’γιοι όλων των θρησκειών που έγραψαν παρόμοια κείμενα με αυτό που έχω στην κατοχή μου αλλά το καθένα απαντούσε στα δικά τους ερωτήματα. Ετσι αυτό απάντησε σε όσα ερρωτήματα είχα εγώ υπόψην μου.
Σε ΟΛΕΣ τις θρησκείες βρέθηκαν άνθρωποι να καταστρέψουν κείμενα Αγίων με αποτέλεσμα να χρειάζεται σήμερα πολύ αναζήτηση της γνώσης. Στους Αληθινούς αναζητητές ορίζει ο ίδιος και δίδεται η ΑΛΗΘΕΙΑ όπως στην περίπτωση την δική μου. Όταν υπάρχουν τα φαινόμενα ορισμένων που αυτοπαρουσιάζονται ως Σωτήρες τότε είναι πολύ δύσκολο τόσο για σένα όσο και για μένα να πιστέψω ότι λένε ΑΛΗΘΕΙΑ. Εγώ θα αναρρωτηθώ αν έχουν μεγάλη Μετάνοια και θα διακρίνω την αγνότητα της ψυχής πριν πιστέψω.

Τέλος του ΑΡΚΕΙ να θέλει κάποιος να μην Αμαρτάνει ή απλά να καλλιεργεί τις αρετές όπως συμβαίνει σε πληθώρα αιρέσεων και Εκκλησιών.

Ευχαριστώ
Skapaneas

gexrag έγραψε: Είναι τόσο δύσκολο να καταλάβει κάποιος την Καινή Διαθήκη που οι παρερμηνίες είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΕΣ.
Έτσι με τα χρόνια έχουμε την δημιουργία Αιρέσεων ΠΑΝΤΟΥ.
Θεός καθώς ήταν ήξερε τι θα συμβεί πριν συμβεί.
Αγαπητε μου Γιωρικα

Αυτο που γραφεις παραπανω και ετσι οπως το γραφεις προκαλει εντονο προβληματισμο.

Διοτι αν η παρερμηνεια της Αγιας Γραφης ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ, τοτε προς τι εδοθη απο τον Θεο;

Ο Οποιος μαλιστα γνωριζε και γνωριζει το τι θα συμβει.

Και βεβαιως αυτη η παρερμηνεια δεν ισχυει μονο για την Ορθοδοξη Αγια Γραφη, αλλά και για ολες τις Σχετικες Γραφες σε ολες τις θρησκειες του κοσμου.

Ετσι λοιπον που το λες ειναι σαν να ηθελε και θελει ο Θεος να υπαρχουν αιρεσεις.

Διοτι εφ'οσον ο ανθρωπος αδυνατει να εισχωρησει μεσα στο ακριβες νοημα των γραφων, υποχρεωτικα θα παρεκλινει στη νοηματικη προσεγγιση τους.

Αρα ηταν μεσα στις προθεσεις του Θεου να παρερμηνευει ο ανθρωπος τις Αγιες Γραφες και να πλαναται.

Και να δημιουργουνται παρεξηγησεις μεταξυ των ανθρωπων και διενεξεις και συγκρουσεις και πολεμοι μεταξυ των διαφορων διεκδικητων της σωστης ερμηνειας.

Οχι φιλε μου.

Οι γραφες ειναι δυσνοητες και θελουν εξηγηση, ναι!

Και ο Θεος ως Παντογνωστης που ειναι το ηξερε και το ξερει οτι αυτο θα συμβαινει, ναι!

Και το δυσνοητο των γραφων, ναι!, δεν ειναι σκοπιμο, αλλά φυσιολογικο αφου αναφερονται σε καταστασεις πολυ εξω και απο τη δυνατη ανθρωπινη αντιληψη και φαντασια.

Ομως ο Θεος δεν αφησε τον ανθρωπο ανοχυρωτο μπροστα σε αυτη τη φυσιολογικη του αδυναμια να κατανοησει πληρως τις γραφες.

Και αυτο που λεγω πρεπει να το προσθεσεις στα λογια σου αλλιως το πραττω εγω.

Ο θεος προκειμενου να αντιμετωπισει ο ανθρωπος την αδυναμια του στην κατανοηση των Γραφων, του εδωσε τη δυνατοτητα να προσευχεται και να μιλαει ως εκ τουτου με το Δημιουργο του και Πηγη του συμφωνα με αλλες διδασκαλιες.

Ο Θεος επιτρεπει στον ανθρωπο να ερμηνευει τις Γραφες, παραγγελλοντας του: Ερευνατε τας Γραφας.

Και βεβαιως δεν εννοει: ξεφυλλιστε τας γραφας και... μετρειστε τα φυλλα τους, αλλά ψαξτε μεσα στο λογο μου και βρειτε αυτο που μπορειτε.

Και ο καθενας φυσικα συμφωνα με τις δυναμεις του και τις ικανοτητες του και την ευφυϊα του θα βρει διαφορετικα πραγματα.

Αλλος θα βρει διαμαντια, αλλος θα βρει ρουμπινια, αλλος θα βρει τοπαζια και ... αλλος θα βρει ανθρακες.

Ποιος απο ολους λοιπον εχει δικιο στην ερμηνεια του λογου του Θεου;

Ποιος απο ολους αυτους ειναι σε θεση να διεκδικησει το αλαθητο και το απολυτα ορθο;

Κανείς προφανως...

Και ομως ολοι εχουν δικιο για τον εαυτο τους, γιατι εχουν κανει το καλυτερο που μπορουν ερμηνευοντας το Λογο Του Θεου.

Ο καθενας λοιπον μπορει να ερμηνευει το λογο του Θεου και να τον εφαρμοζει κατα το δοκουν στον εαυτο του;

Ο Χ Ι ! ! !

Ο καθε ερνηνευτης της Αγιας Γραφης εχει ιερη υποχρεωση εναντι του εαυτου του βασικα, να παρει την ερμηνεια του πριν την εφαρμοσει και να "μεταβει" ενωπιον του Θεου με την προσευχη του και να Του πει:
  • Ιδου Θεε μου η ερμηνεια που εδωσα στο λογο Σου.
    Ελεγξε την, Διορθωσε την, Ευλογησε την και Επετρεψε να την Εφαρμοσω στην πραξη και στον εαυτο μου προς Δοξαν Του Ονοματος Σου επι Της Γης!
Η διαδικασια αυτη αγαπητε μου Γιωρικα, εχει ως αποτελεσμα να εξαλειφονται απο το Θεο οι διαφορες μεταξυ των διαφορων ερμηνειων και να πορευονται ολοι οι ανθρωποι αδελφωμενοι πανω στη Γη, μεσα στο Ενα και Μοναδικο και Απαρεμηνευτο πλεον ΚΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ,το οποιο και εκπηγαζει κατ' ευθειαν απο το Θρονο Του Θεου.

Αν λοιπον αγαπητε μου Γιωρικα σου εχει αποκαλυφτει και το αποδεχομαι αυτο ως αληθες οτι ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ υπαρχουν σε ολες τις θρησκειες του κοσμου, ειναι γιατι ολοι οι φερομενοι ως Ιδρυτες των Θρησκειων αυτων, εχουν επιτελεσει αυτη τη διαδικασια που σου αποκαλυπτω παραπανω.

Δηλαδη "αγνωστο" πως, αυτοι οι μεγαλοι ΑΓΙΟΙ "ΙΔΡΥΤΕΣ" ηρθαν σε επαφη με το λογο Του Θεου και μετα απο τιτανια προσπαθεια και τεραστιο αγωνα τον ερμηνευσαν για λογαριασμο τους, αλλα ειχαν τη Σοφια και τη Συνεση πριν τον κανουν πραξη να ζητησουν την επισφραγιση της ερμηνειας τους απο Το Θεο.

Και Ο Θεος τους την εδωσε...

Και αυτοι την εφαρμοσαν πρωτα στον εαυτο τους και μετα τη διδαξαν στον τοπο τους.

Και τα αποτελεσματα μας ειναι γνωστα πλεον, ως οι Πεντε Μεγαλες Θρησκειες του Κοσμου!

Η διαδικασια αυτη μας ειναι γνωστη πια αγαπητε μου Γιωρικα.

Και μπορουμε ολοι να την εφαρμοσουμε συνειδητα και ελεγχομενα για λογαριασμο μας πρωταρχικα και κατ' επεκταση για οσους ειναι γυρω μας, οι οποιοι μας πιστευουν, μας εμπιστευονται και μας αγαπανε.

Και οι οποιοι βλεπουν πραγματικα σε μας την εφαρμογη της και τη ζωσα ακτινοβολια της αγαπης την οποια μας εξασφαλιζει._
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Φίλε μου
Θα απαντήσω απλά, λιτά και κατανοητά.
Η Καινή Διαθήκη είναι το πλουσιότερο και πληρέστερο κείμενο που υπάρχει.
Ο άνθρωπος από την φύση του έχει ατελή νου που είναι ασύλληπτο να συλάβει πλήρως ότι αναφέρεται σε αυτήν.
Ο εγωισμός και άλλες ατέλειες που έχει η ισχυρογνωμοσύνη και η κακοψυχία και πονηριά ορισμένων θα οδηγούσαν ούτως ή άλλως σε παρερμηνίες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η διαστρέβλωση του Ευαγγελίου που μεταφράστηκε από τον ’γιο μωάμεθ και οι συνέπειες αυτού.
Ο Θεός προγνωρίζει όχι μόνο τι θα πράξεις αλλά γνωρίζει και τι θα σκεφτείς πριν το σκεφτείς.
Δεν μπορώ να απαντήσω πιο απλά.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Δεν θα συμμετέχω στο θέμα της θρησκείας και των Ευαγγελίων, γιατί δεν με ενδιαφέρει η ανθρώπινη συγγραφή τους.
Είναι αλλοιωμένα και το ξέρουμε όσοι παίρνουμε μηνύματα από "πάνω"...

Αγαπητέ Γιωρίκα, μόνο σε ένα θέμα θα αναφερθώ...

στο θέμα της Μετενσάρκωσης...

Εσένα οι "πάνω" σου έδωσαν μηνύματα ότι δεν υφίσταται...

Εμένα μου "υπαγορευει" ο Ιησούς το τρίτο μου βιβλίο με θέμα Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, όπου εκει διαφαίνεται η προγηγούμενη εμπειρία της ψυχής μου και η τωρινή εργασια μου...

Κατάλαβες γιατί σου είπα, ότι ο καθένας παίρνει μηνύματα σύμφωνα με όσα είναι ανοιχτός να κατανοήσει?

Εσύ έχεις μία αντίληψη περίεργη και για τις δικές μου αναζητήσεις λίγο "κολλημένη" σε πρότυπα θρησκευτικά...

Δεν στο λέω για να σε προσβάλλω...σε παρακαλώ μην με παρξεηγήσεις...

΄Ομως εγώ έχω βιώσει τις προηγούμενες ζωές της ψυχής μου βήμα βήμα...Και τα μηνύματα που έπαιρνα και παίρνω αφορούν στο θέμα της μετενσάρκωσης..

Ποιός έχει δικιο? Ποιός έχει άδικο? ΄Αντε βρέστο...

Τα περί ορθοδοξίας που λέτε δεν με αφορούν...
Καμία θρησκεία δεν είναι ικανή να δώσει την πληρότητα στην ζωή μας, αν δεν βρούμε τον Εαυτό μας...Ανώτερο και κατώτερο...
Αλλά αυτό για μένα...Εσείς κάνετε πολύ καλά, αν μέσα στην θρησκεία σας βρήκατε τον Εαυτό σας...Εγώ γιατί να έχω αντίρρηση γι' αυτό? Απλά εμένα προσωπικά δεν με εκφράζει το δόγμα και το πρότυπο...Με εκφράζει, απλά, η ζωή που τελικά έχω νιώσει ότι ειναι αιώνια, και είναι η βασική διδασκαλία του Ιησού, μαζί με το "ότι είμαι εγώ, είστε και εσείς!"

Και Σκαπανέα, καμία ορθοδοξία δεν λειτούργησε σε εμένα με τον ιερέα...Απλά το ανέφερα σαν παράδειγμα ανθρώπου που έχει επικοινωνήσει και συνδεθεί με το θεϊκό του μέρος...
Αυτό ήταν το δικό μου παράδειγμα, για να αναγνωρίσω κι εγώ με την σειρά μου ότι ο άνθρωπος βρίσκει τον θεό από όποιον δρόμο...
Ο συγκεκριμένος ιερέας "φαγώθηκε" για αυτό ακριβώς το ιδανικό του...΄Οπως και τόσοι άλλοι απλοί άνθρωποι, που έκαναν το λάθος να φωνάξουν στην κοινωνία "πόσο ηλίθια είναι"...
΄Ενας από αυτούς και ο Βίλχεμ Ράιχ που αναφέρει ο Νίκος...Και ακόμα ο Καζαντζάκης που αφορίστηκε...Ε και? Αυτός έχει μείνει μέσα στην σκέψη μας και στην ζωή μας...Τους άλλους που τον αφόρισαν ΄τους "έφαγε" η λήθη...

Πρότυπο ο εαυτός σου Σκαπανέα? Ενδιαφέρον ακούγεται...αν έχεις ανταμώσει με την αγνότητα! Σ' αυτό όμως χρειάζεται προσοχή.
Γιατί τα πρότυπα μέσα μας, λειτουργούν και σαν πρότυπα αγνότητας. Χρειάζεται θάρρος για να τα αναγνωρίσεις...
Το υποσυνείδητο είναι "άτιμο" πράγμα...Και πόσες δικαιολογίες δεν βρίσκουμε για να ακολουθούμε τα πρότυπα που μας έχουν σφηνωθεί ήδη από τα παιδικά μας χρόνια...Και πόσοι άνθρωποι μπαίνουν στον κόπο να δουν και να βρουν στο βάθος?
Εκεί έχει πόνο, φόβο και παγωνιά...΄Ετσι πάνε οι περισσότεροι "περιφερειακά" και νομίζουν ότι εργάζονται σε βάθος...Αμ τα πρότυπα που πρέπει να φύγουν για να κατανοήσει κανείς την θεϊκή του φύση, είναι εκεί βαθιά χωμένα...
Και ένα από αυτά είναι ο "παντοδυναμος θεός"...
Που τιμωρεί και παρακολουθεί...
Αντε μετά να ξεφύγεις από την θρησκεία και να "ανταμώσεις" τον θεό αγνά! Χωρίς δικαιολογιες...Εσύ κι αυτός μόνο!

Γι' αυτό λες, ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να εξελιχθούν.
΄Οπου υπάρχει δόγμα, δεν υπάρχει εξέλιξη...

Η ταπεινή μου άποψη...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Καμία θρησκεία δεν είναι ικανή να δώσει την πληρότητα στην ζωή μας, αν δεν βρούμε τον Εαυτό μας...Ανώτερο και κατώτερο...
Αλλά αυτό για μένα..

Και εμένα...για αυτό απομακρύνθηκα απο θρησκεία και εκκλησία...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Και κοίτα όμως ειρωνεία Ηλία...

Και οι δυό μας μακρυά από την θρησκεία...πόσο κοντά όμως στον Ιησού...!!!!!!!!!

Νομίζω ότι θα το ζήλευε και ο Αρχιμανδρίτης ε? :D :D :D :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 21 Οκτ 2007 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Εικόνα

:D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

:D
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Skapaneas

• Το προτυπο μου Βασω ειναι ο Παγκοσμιος Εαυτος Μου:
  • Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ
  • Ο οποιος ελλειψει αλλου τροπου εδω, απεικονιζεται μονο Μαθηματικα: X0^X0

Και ο οποιος με τη βοηθεια της διαδικασιας που περιγραφω παραπανω μετασχηματιζεται:
  • ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΑΣ
  • Και απεικονιζεται Μαθηματικα: 0^0*0
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

:roll: :roll: :roll: :lol:

Εικόνα

χμμμμμ βρε σκαπανέα... σου έχουμε πεί... ότι τα πολύπλοκα μαθηματικά θα μπερδέψουν κανένα και θα κάψει καμιά ασφάλεια.... Βάσω μου ... καλά είσαι;;;;;; :D :roll: :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”