ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ... ΕΜΕΙΣ ???

Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Re: ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ... ΕΜΕΙΣ ???

Δημοσίευση από Fotinoula »

:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) έλα ντε!
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Βάσω! :)) :)) :)) :))
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Μπεττουλα

Δημοσίευση από Μπεττουλα »

=)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
Η εσωτερική σπουδαιότητα του ανθρώπου είναι το Φως που τον ακολουθεί, όπου και να βρίσκεται...Να πολεμάει γι' αυτήν την σπουδαιότητα είναι το ζητούμενο
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

Καλά τα λες Βασούλα μου!!!
:)) :)) :))
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:)) :)) :)) :)) :)) :))
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:)) :)) :)) :)) :))
Άβαταρ μέλους
Βικούλα

Δημοσίευση από Βικούλα »

:)) :)) :)) :))
""Να είμαστε πάντα εκεί που Θέλει η Ψυχή μας...Αυτό είναι Ελευθερία" Β.Ν.
Πολέμα και οραματίσου! @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Χαλκιδική: Ο Πάχτας... πληρώνει τα μεταλλεία στις Σκουριές

Με 51,13% επικράτησε από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μίχος, μέλος του κινήματος κατά των μεταλλείων στις Σκουριές.

Δεύτερος ήρθε ο Χρήστος Πάχτας με ποσοστό 46,95%, ο οποίος αποτελεί «persona non grata» για την τοπική κοινωνία λόγω της επιμονής του να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ανάπτυξη ανεξαρτήτως των επιπτώσεων αυτής στο περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής των δημοτών.

Κάτοικοι στις Σκουριές και στα γύρω χωριά βγήκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν, φωνάζοντας συνθήματα κατά του απερχόμενου δημάρχου και της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τα πρώτα αποτελέσματα πάντως έδιναν προβάδισμα στον Χρήστο Πάχτα, ωστόσο στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε άρδην.

http://www.zougla.gr/politiki/article/x ... s-skouries" onclick="window.open(this.href);return false;
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

:clap: :clap: :clap:
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Θοδωράκος

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

:lol: :lol: :clap:
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Μάνος

Δημοσίευση από Μάνος »

:clap: :clap: :clap:
Εικόνα

Αγάπη είναι να με αφήνεις να σε αγγίξω,
να με ακούς, ακόμα και όταν δεν μιλάω,
να με βλέπεις, ακόμα και όταν δεν είμαι δίπλα σου...
Άβαταρ μέλους
Annoula
Site Admin

Δημοσίευση από Annoula »

:x :x @};- @};-

Παρόλα αυτά 46,95% είναι μεγάλο ποσοστό ρε γαμώτο @};- @};-
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

ναι είναι... και εγώ αυτό σκεφτόμουν, ήταν οριακά
δεν το λες και μαύρισμα :-(
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

ναι γαμώτο, στην πορεία της εκλογικής αανμέτρησης υπήρχαν φορές που είχαν μόνο μισή μονάδα διαφορά! :?
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Fotini έγραψε:Χαλκιδική: Ο Πάχτας... πληρώνει τα μεταλλεία στις Σκουριές

Με 51,13% επικράτησε από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μίχος, μέλος του κινήματος κατά των μεταλλείων στις Σκουριές.

Δεύτερος ήρθε ο Χρήστος Πάχτας με ποσοστό 46,95%, ο οποίος αποτελεί «persona non grata» για την τοπική κοινωνία λόγω της επιμονής του να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην ανάπτυξη ανεξαρτήτως των επιπτώσεων αυτής στο περιβάλλον και στην ποιότητα ζωής των δημοτών.

Κάτοικοι στις Σκουριές και στα γύρω χωριά βγήκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν, φωνάζοντας συνθήματα κατά του απερχόμενου δημάρχου και της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Τα πρώτα αποτελέσματα πάντως έδιναν προβάδισμα στον Χρήστο Πάχτα, ωστόσο στη συνέχεια το σκηνικό άλλαξε άρδην.

http://www.zougla.gr/politiki/article/x ... s-skouries" onclick="window.open(this.href);return false;

Αυτήν την βαθιά Ηθική κρίση (έως τα όρια της κατάπτωσης) που συμβαίνει αυτήν την στιγμή, δεν την φέρνει ο αντίχριστος, ούτε οι μασόνοι, ούτε η εξουσία κάθε κράτους...
Την φέρνει το "θηρίο" μέσα σε κάθε άνθρωπο, που δεν έχει προλάβει να γίνει Άνθρωπος...
Χρόνια τώρα, φωτισμένοι Άνθρωποι, μας καθοδηγούν να ανακαλύψουμε την βαθιά Ηθική κρίση που συμβαίνει μέσα μας...
Τι μας συμβαίνει και ψηφίσαμε την Βία? Τι μας συμβαίνει και βιώνουμε καθησυχαστικά τις παράλογες επιλογές μας? Τι μας συμβαίνει όταν περιμένουμε αποδείξεις για τα λανθασμένα μας κίνητρα?
Τι μας συμβαίνει και αδιαφορούμε για το συνολικό όφελος? Τι μας συμβαίνει και θεωρούμε τους άλλους ανόητους και παράλογους, όταν οι επιλογές μας φέρνουν πόνο και βία? Πόλεμο μεταξύ μας… τι μας συμβαίνει?
Που νιώθουμε αδικημένοι και σε τι, αφού όλοι έχουμε δίκιο... Τι μας συμβαίνει, τι μας συνέβη και προτιμήσαμε να σταυρώσουμε κάτι διαφορετικό και να επιλέξουμε να ελευθερώσουμε το ίδιο? Ποια κριτήρια ισχύουν μέσα μας? Ποια, που μας κλέβουν την λογική, την ευθύτητα, την αγάπη?
Που αφήσαμε χώρο στην σκιά, που πολεμήσαμε το φως? Εμείς οι ίδιοι, όχι οι άλλοι…
Η βία δεν θα είχε χώρο, αν εμείς δεν της αφήναμε…

Οι άνθρωποι ανά τους αιώνες δεν αλλάζουν… Που ευθύνομαι εγώ γι’ αυτό το πρόσωπο της αδιαλλαξίας, της εκδικητικότητας, της μνησικακίας που φοράει η ανθρωπότητα εδώ και αιώνες?

Δεν μπορώ να φάω έτσι απλά την άνοδο της βίας, βρε παιδιά…
Ούτε αυτό το 46% μπορώ να φάω έτσι απλά…

Δεν μπορεί… Κάτι συμβαίνει και αγνοείται το προφανές…
Δεν μπορεί να μην γίνεται αντιληπτό το προφανές, όσο και τα προσωπικά συμφέροντα να κλέβουν τις εντυπώσεις…
Ναι ο άνθρωπος μπορεί να φαίνεται ένα απλό εγωιστικό ον, αλλά εγώ δεν το πίστεψα και δεν το πιστεύω στους Αιώνες αυτό…

Προσωπικά συμφέροντα… Ναι εντάξει… όμως στο τέλος αποδεικνύεται ότι οι επιλογές μας, με βάση τα προσωπικά μας συμφέροντα, δεν εκπληρώνουν καμία φυσιολογική μας ανάγκη… κανέναν Ηθικό Νόμο…
Αυτό δεν το βλέπει αυτό το 46%?

Που θα ζήσει αυτό το 46%? Σε ποιο περιβάλλον, όταν οι ίδιες τους οι επιλογές θα έχουν σκοτώσει τα πάντα γύρω τους?
Που θα ζήσουν οι υποστηριχτές της ΧΑ? Σε ποιόν κόσμο, όταν η βία θα έχει τσακίσει τα πάντα γύρω τους?
Που θα ζήσουν? Στα συντρίμμια? Και αυτό τώρα να το θεωρήσω εξυπνάδα? Λογική?

Ω Άνθρωπε…

:cry:
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ”