Το ξέρατε οτι...;
Αννούλα, ναι δεν ήταν μόνο η πίτσα!!!
Αλλά συνετέλεσε πολύ στην σωματική μου δυσανεξία...
΄Ισως με ντοματούλα μόνο, να το περνούσα πιο εύκολα, σωματικά!!!
Βλέπεις δουλεύουν όλα τα επίπεδα!!
Αλλά συνετέλεσε πολύ στην σωματική μου δυσανεξία...
΄Ισως με ντοματούλα μόνο, να το περνούσα πιο εύκολα, σωματικά!!!
Βλέπεις δουλεύουν όλα τα επίπεδα!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Νίκο, τον καπνό στον πληρώσαμε? Γιατί δεν το θυμάμαι...ή μάλλον θυμάμαι πολύ καλά ε
Ο καθένας μας κάτι πλήρωσε...Αφήστε τις βλακείες...
Νίκο, τον καπνό στον πληρώσαμε? Γιατί δεν το θυμάμαι...ή μάλλον θυμάμαι πολύ καλά ε

Εδω Νικολα συμφωνω ... εφ΄οσον μπαινουν στο λογαριασμο ολα τα εξοδα ( νοικια , δημ.τελη , φως , νερο , τηλεφωνο , μισθοι , Ικα , Τεβε , μεταφορικα , ΕΦΟΡΙΑ , προστιμα κλπ. ) Διαφημηση , επιχειρηματικο κερδος , ανταγωνισμος .... συχνα το κοστος των Α΄υλων συμπιεζεται ποιοτικα αλλα και ποσοτικα ..... Εκτος και αν μια πιτσα για 4 ατομα κανει 50 60 .
Καλυτερα θαταν να παρετε τα υλικα και να φτιαξετε την πιτσα σας στο σπιτι ενος απο σας ..... Να κανετε παρεα , να χαρητε την φιλια σας , να κανετε Ρεικι ο ενας στον αλλο , ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΛΙΓΟ ΡΕΙΚΙ ΣΤΗΝ ΠΙΤΣΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΑΤΕ και να χαρητε ....
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Α, Qisan, αυτό το έκανα εγώ, όταν τις πήρα...
΄Ετσι κι αλλιώς, ότι τρόφιμο μπαίνει σπίτι μου, τρώει την δοσούλα του, χαχαχα :lol:
΄Ετσι κι αλλιώς, ότι τρόφιμο μπαίνει σπίτι μου, τρώει την δοσούλα του, χαχαχα :lol:

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αυτό θα ήθελα να το δω... :lol: :lol:
Πάντως ο φούρνος λειτουργεί (νομίζω), κατσαρόλα έχουμε, όλα εντάξει. Μπορείτε να μαγειρέψετε...χαχαχα (εγώ βγάζω την ουρά μου απέξω)...
Πάντως ο φούρνος λειτουργεί (νομίζω), κατσαρόλα έχουμε, όλα εντάξει. Μπορείτε να μαγειρέψετε...χαχαχα (εγώ βγάζω την ουρά μου απέξω)...

αλλά έτσι μας βλέπω ε?

Δεν ειναι απαρετητο να ειναι η κουζινα της Βασω Αννα μου , θα μπορουσε να ειναι και η δικια σου κουζινα , :lol: :lol: οπως βεβαια και η δικια μου ........Αννα έγραψε:Quisan πολύ ωραία ιδέα αλλά ας αφήσουμε αβομβάρδιστη καλύτερα την κουζίνα της Βάσως. Σκέψου 10 άτομα σε μια κουζίνα να μαγειρεύουν. :shock: :lol: :lol:

Παρεπιπτοντως πριν φυγουν ολοι απο την οποια κουζινα καθαριζουν , σκουπιζουν , συγυριζουν , δλδ αφινουν το σπιτι οπως ηταν οταν μπηκαν μεσα ...... χεχε αμ πως ;; μπατε σκυλοι αλεστε και ....
Οσοι Αγαπουν πρωτα σεβοντε. βλεπεις απο την πολυ αγαπη μπορεις ευκολα να κανει την ζωη του αλλου μιζερη αν δεν τον σεβεσαι ............. ΝΟΜΙΖΩ ....
La culture c est comme la confiture , moins on en a plus on l etale
Και δεν μας χαλάει Βάσω ε?αλλά έτσι μας βλέπω ε?
Στο θέμα μας: Αν δείτε ξαφνικά κολλημένο στο τζάμι του αυτοκινήτου σας ένα αυτοκόλλητο που λέει "Είμαι γάιδαρος παρκάρω όπου γουστάρω" με ζωγραφισμένο ένα γάιδαρο μέσα σε ένα αμάξι μην παραξενευτείτε!
Παρκάρατε κάπου που δεν έπρεπε και η οργάνωση street panthers σας το κόλλησε!
Αν δείτε πολλά αυτοκόλλητα σημαίνει πως έχετε κάνει κάτι χοντρό!
(Κλείσατε το πεζοδρόμιο εκεί που περνούν ανάπηροι κλπ)
Πληροφορίες στο www.streetpanthers.gr
There is a difference between knowing the path and walking the path
Σαφώς όχι...νομίζω ότι μπορούμε, Νίκο, να υποχωρήσουμε και εμείς μια φορά και να αφήσουμε τα παιδιά να μας μαγειρέψουν ε?Και δεν μας χαλάει Βάσω ε?

Στο θέμα μας όπως λες κι εσύ
Νέος τρόπος κλοπής αυτοκινήτου...
Μπαίνετε αμέρίμνος στο αυτοκίνητό σας, βάζετε το κλειδί στην μηχανή και κοιτάτε τον καθρέφτη. Ξαφνικά βλέπετε κολλημένο στο πίσω τζάμι ένα χαρτί που σας εμποδίζει την ορατότητα.
Βγαίνετε να το πάρετε και ο κλέφτης μπαίνει στο αυτοκίνητο σας και γίνεται καπνός...μαζί με την τσάντα σας και ότι άλλο...
Μου ήρθε με e-mail αλλά το έσβησα καταλάθος (
Μην το υποτιμήσετε, σκεπτόμενοι ότι δεν μπορεί να συμβεί...
Την μια μέρα ήρθε το e-mail και την άλλη μέρα συνέβη στην γυναίκα ενός συναδέλφου...Αν είναι δυνατόν, τέτοια τύχη η γυναίκα!!! Δεν είχαμε προλάβει να στείλουμε το μήνυμα... :(

Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA, η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια. Διατίθεται σε επτά διαφορετικούς τύπους.
Το genpet είναι ζωντανό μαστοφόρο που αναπνέει. Η εταιρεία Bio-Genica που το κατασκεύασε, φρόντισε να του τοποθετήσει αίμα, κόκαλα και μύες που μπορούν να αιμορραγήσουν εάν κοπεί ένα μέρος τους. Σχεδιάστηκε για να πωλείται σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και όχι κατοικιδίων ζώων, αν και θα πωλείται ως κατοικίδιο. Γι'αυτό και διατίθεται σε πλαστική συσκευασία.
Η διαδικασία σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε το genpet, ονομάζεται " Zygote Micro Injection" και αποτελεί συνδυασμό DNA, με την εισροή συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό κοινών στοιχείων ανάμεσα σε ποντίκια και μέδουσες βιοκαλλιέργειας και από τότε συναντάται στην κλωνοποίηση κουνελιών, γουρουνιών, ψαριών και πιθήκων. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτο σε χιμπατζήδες, αράχνες και πρόβατα. Και τώρα έρχεται το genpet.
To genpet διατηρείται στην πλαστική συσκευασία με έναν τύπο χειμερίας νάρκης που ελέγχεται από σωλήνα από τον οποίον διοχετεύεται ειδική πρωτεϊνη. Κάτι που συναντάται σε πολλά ζώα των βορείων ή σκανδιναβικών χωρών. Αναπνέει από ειδικές τρύπες εξαερισμού. Εχει αίσθηση του πόνου; Βεβαίως. Εχει επίσης ελάχιστες φωνητικές χορδές που το βοηθά να φωνάξει όταν νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση. Δείχνει τα συναισθήματά του μέσω ειδικών διαφοροποιημένων κωδικών, που τους διακρίνει κανείς από το χρώμα τους. Δεν μεγαλώνει. Εχει διάρκεια ζωής από ένα μέχρι τρία χρόνια και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Τα μαλλιά του μεγαλώνουν. Ελάχιστα μεν, αλλά μεγαλώνουν.
Ανοιγοκλείνει κανονικά τα μάτια του, μπορεί να δαγκώσει εάν χρειαστεί, ενώ αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι μπορεί ακόμη και να θαφτεί.
Ούτε η τιμή του, ούτε και η στιγμή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά έχουν γίνει ακόμη γνωστά.
Ενα γενετικά τροποποιημένο ον που σχεδιάστηκε για να πωληθεί ως pet από εταιρεία γενετικής μηχανικής, προκαλεί σάλο σε ολόκληρο τον κόσμο.
Πρόκειται για μια μορφή παιδικής κούκλας με γενετικά τροποποιημένο DNA, η οποία έχει μεν το μέγεθος παιδικού παιχνιδιού, διαθέτει ωστόσο μηχανισμούς καρδιακών παλμών, αίσθηση του πόνου, ακόμη και αληθινά δόντια. Διατίθεται σε επτά διαφορετικούς τύπους.
Το genpet είναι ζωντανό μαστοφόρο που αναπνέει. Η εταιρεία Bio-Genica που το κατασκεύασε, φρόντισε να του τοποθετήσει αίμα, κόκαλα και μύες που μπορούν να αιμορραγήσουν εάν κοπεί ένα μέρος τους. Σχεδιάστηκε για να πωλείται σε καταστήματα παιδικών παιχνιδιών και όχι κατοικιδίων ζώων, αν και θα πωλείται ως κατοικίδιο. Γι'αυτό και διατίθεται σε πλαστική συσκευασία.
Η διαδικασία σύμφωνα με την οποία κατασκευάστηκε το genpet, ονομάζεται " Zygote Micro Injection" και αποτελεί συνδυασμό DNA, με την εισροή συγκεκριμένων πρωτεϊνών διαφορετικών ειδών. Χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1997, κατά τη διάρκεια ερευνών για τον εντοπισμό κοινών στοιχείων ανάμεσα σε ποντίκια και μέδουσες βιοκαλλιέργειας και από τότε συναντάται στην κλωνοποίηση κουνελιών, γουρουνιών, ψαριών και πιθήκων. Μέχρι σήμερα χρησιμοποιείτο σε χιμπατζήδες, αράχνες και πρόβατα. Και τώρα έρχεται το genpet.
To genpet διατηρείται στην πλαστική συσκευασία με έναν τύπο χειμερίας νάρκης που ελέγχεται από σωλήνα από τον οποίον διοχετεύεται ειδική πρωτεϊνη. Κάτι που συναντάται σε πολλά ζώα των βορείων ή σκανδιναβικών χωρών. Αναπνέει από ειδικές τρύπες εξαερισμού. Εχει αίσθηση του πόνου; Βεβαίως. Εχει επίσης ελάχιστες φωνητικές χορδές που το βοηθά να φωνάξει όταν νιώσει την οποιαδήποτε ενόχληση. Δείχνει τα συναισθήματά του μέσω ειδικών διαφοροποιημένων κωδικών, που τους διακρίνει κανείς από το χρώμα τους. Δεν μεγαλώνει. Εχει διάρκεια ζωής από ένα μέχρι τρία χρόνια και δεν χρειάζεται μπαταρίες. Τα μαλλιά του μεγαλώνουν. Ελάχιστα μεν, αλλά μεγαλώνουν.
Ανοιγοκλείνει κανονικά τα μάτια του, μπορεί να δαγκώσει εάν χρειαστεί, ενώ αναγνωρίζει τον ιδιοκτήτη του. Οι υπεύθυνοι της εταιρείας ισχυρίζονται ότι μπορεί ακόμη και να θαφτεί.
Ούτε η τιμή του, ούτε και η στιγμή που θα κυκλοφορήσει στην αγορά έχουν γίνει ακόμη γνωστά.