ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!!
Καλό μεσημέρι σε όλους μας και καλη συνέχεια...έως το βράδυ! 

Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Σφαιρούλα μου, αχ ψυχή μου!!!!
η κατάλυση του "κράτους" εσωτερικά, φέρνει την ελευθερία της επιβίωσης. ΄Οταν δεν έχεις να περιμένεις από κανέναν, εκτός από τον Εαυτό σου, τότε ο κυβερνήτης είσαι εσύ...

η κατάλυση του "κράτους" εσωτερικά, φέρνει την ελευθερία της επιβίωσης. ΄Οταν δεν έχεις να περιμένεις από κανέναν, εκτός από τον Εαυτό σου, τότε ο κυβερνήτης είσαι εσύ...

H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Και που λες Βάσω μου και ολοι εσείς συνοδοιπόροι κατάλαβα ότι ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΘΕΟΣ και το ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ.
Γιατι ολοι αυτοι οι συγκεντρωμενοι ηταν απλά μαριονετες.
Ηταν τοσο τραγικο και γελειο ταυτοχρονα που λες και ειμουν σε Θέατρο Σκιών.Εβλεπα τα παντα έξω απο τα ιδια τα γεγονότα ουσα ομως ΜΕΣΑ σε μενα.
Εβλεπα μεσα μου δε μια συγκεντρωση που να περιεχει ολους Αστυνομικους που το συστημα τους κανει φονιαδες,Εργαζομενους που το συστημα τους κανει επαιτες διαμαρτυρόμενους,νεους κουκουλοφόρους που εχουν αγανακτησει απο μανες πατεραδες δασκαλους ,πρεπει και μη,μεταναστες που στην προσπαθειά τους να επιβιώσουν έγιναν πλιατσικολογοι και μερικούς έξυπνους που αφου καταφεραν τα παραπανω πλιατσικολογουν την ψυχη μας τις ζωές μας το κλαμα μας και την χαρά μας.
Επισης ένοιωσα ότι αν ειναι η ώρα σου να σηκώσεις τον σταυρο σου,θα τον σηκώσεις και θα εισαι μονος σου γιατι ο καθενας εχει τον δικο του σταυρο και ολοι που θα έρθοουν να σε συμπαρασταθουν έρχονται για να νοιωσουν το τί θα μπορύσε να τους είχε συμβεί που απλά δεν συνέβη και μακριά απο κείνους!
Η Μυτιληνη δεν εχει ιδεα το τι συνέβη στην Αθηνα.
Ολα περασαν οπως καθε τι αλλο.
Μονο τα παιδια ειναι ενωμενα αντιδρωντας χωρις αυτο να τους ειναι συνειδητο γιατι μεσα τους νοιωθουν την φωλια του κουκου που οι ζωές τους θα φυλακιστουν με τον χρονο.Θα εγκλωβισοτυν κι αυτα μεσα στα προτυπα και στις αξειες την δικης μας κοινωνίας που θα τους κληροδοτήσουμε.
Αν και μονο αν μπορεσουμε να νοιωσουμε μεσα μας την δυναμη που εχουμε,την αληθεια μας έχοντας επιγνωση τους Εαυτού μας, και αν καταφερουμε να την μεταλαμπαδεύσουμε και σε αυτα επιτρέποντάς τα ,σε λαθη και πεσίματα τοτε ολα θα γινουν Φως.
Ενα ειναι τελικά αυτο που νοιωθω,ο καθενας βρίσκει το Φως σε διαφορετική στιγμη,με διαφορετικο τρόπο,εις τους αιώνας των αιώνων!
Σωθηκαμε θα μου πειτε.
Μεσα απο ολο αυτο σε μενα επηλθε κατι ακόμα μικρο μικρο μικρουλικο,αποδοχή των παντων!
8)
:alien:
:(|)
:-B
Πσιτ.... ;)
Γιατι ολοι αυτοι οι συγκεντρωμενοι ηταν απλά μαριονετες.
Ηταν τοσο τραγικο και γελειο ταυτοχρονα που λες και ειμουν σε Θέατρο Σκιών.Εβλεπα τα παντα έξω απο τα ιδια τα γεγονότα ουσα ομως ΜΕΣΑ σε μενα.
Εβλεπα μεσα μου δε μια συγκεντρωση που να περιεχει ολους Αστυνομικους που το συστημα τους κανει φονιαδες,Εργαζομενους που το συστημα τους κανει επαιτες διαμαρτυρόμενους,νεους κουκουλοφόρους που εχουν αγανακτησει απο μανες πατεραδες δασκαλους ,πρεπει και μη,μεταναστες που στην προσπαθειά τους να επιβιώσουν έγιναν πλιατσικολογοι και μερικούς έξυπνους που αφου καταφεραν τα παραπανω πλιατσικολογουν την ψυχη μας τις ζωές μας το κλαμα μας και την χαρά μας.
Επισης ένοιωσα ότι αν ειναι η ώρα σου να σηκώσεις τον σταυρο σου,θα τον σηκώσεις και θα εισαι μονος σου γιατι ο καθενας εχει τον δικο του σταυρο και ολοι που θα έρθοουν να σε συμπαρασταθουν έρχονται για να νοιωσουν το τί θα μπορύσε να τους είχε συμβεί που απλά δεν συνέβη και μακριά απο κείνους!
Η Μυτιληνη δεν εχει ιδεα το τι συνέβη στην Αθηνα.
Ολα περασαν οπως καθε τι αλλο.
Μονο τα παιδια ειναι ενωμενα αντιδρωντας χωρις αυτο να τους ειναι συνειδητο γιατι μεσα τους νοιωθουν την φωλια του κουκου που οι ζωές τους θα φυλακιστουν με τον χρονο.Θα εγκλωβισοτυν κι αυτα μεσα στα προτυπα και στις αξειες την δικης μας κοινωνίας που θα τους κληροδοτήσουμε.
Αν και μονο αν μπορεσουμε να νοιωσουμε μεσα μας την δυναμη που εχουμε,την αληθεια μας έχοντας επιγνωση τους Εαυτού μας, και αν καταφερουμε να την μεταλαμπαδεύσουμε και σε αυτα επιτρέποντάς τα ,σε λαθη και πεσίματα τοτε ολα θα γινουν Φως.
Ενα ειναι τελικά αυτο που νοιωθω,ο καθενας βρίσκει το Φως σε διαφορετική στιγμη,με διαφορετικο τρόπο,εις τους αιώνας των αιώνων!
Σωθηκαμε θα μου πειτε.
Μεσα απο ολο αυτο σε μενα επηλθε κατι ακόμα μικρο μικρο μικρουλικο,αποδοχή των παντων!

Πσιτ.... ;)

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Σφαιρούλα αυτά που λές τα γράφω, τα διαβάζω και τα βλέπω κάθε μέρα... πλέον δεν μου κάνει τίποτα απο αυτά αίσθηση... αν το ζήσεις απο μέσα καταλαβαίνεις οτι όλα είναι για το θεαθήναι... όσα λένε οι ίδιοι αυτά και άλλα τόσα κάνουν στους άλλους... θα μπορούσα να σας διηγηθώ ιστορίες απείρου κάλους... όλα γίνονται για τα λεφτά και την εξουσία... για τίποτα περισσότερο για τιποτα λιγότερο....
Η Αθήνα παιδιά είναι σε μια άθλια κατάσταση...
Ας πράξουμε όλοι με ουσία, για τα καλύτερα...

Η Αθήνα παιδιά είναι σε μια άθλια κατάσταση...
Ας πράξουμε όλοι με ουσία, για τα καλύτερα...

Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
- galazia_sfaira
- galazia_sfaira
Σφαιρούλα... ;)
"Ο Ειρηνικός πολεμιστής δεν πολεμάει το κακό αλλά αυξάνει μέσα του το καλό"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
https://www.youtube.com/watch?v=SgbdTeIYV5Y"
- galazia_sfaira
Καλησπέρα παιδάκια!!!! 

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Καλησπερα στην πιο ομορφη παρεα... 

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι