ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!

ReikiCenter-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

καλως ορισες Θαναση!! >:d<

Εδω μεσα δεν υπαρχουν <εμεις και αυτοι>!!

Ειμαστε ολοι σαν ενας και γι αυτο και καταλαβαινουμε τον αλλο πριν γραψει κατι :x :x
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Οι δυσλεκτικοί, Θανασάκο, έχουν έναν θαυμάσιο κόσμο, που τον συλλαμβάνουν και τον αποδίδουν με τόσο αίσθημα, που΄χαίρεται κανείς να τους "διαβάζει"...

Τι κι αν γράφουν το "και", "ακι"....΄Ολοι εδώ μέσα γνωρίζουμε να αποκωδικοποιούμε το αίσθημα που βγαίνει από τις λέξεις και μερικές φορές έχω συλλάβει τον εαυτό μου, ούτε καν να το παρατηρεί...

Γι' αυτό μη μασάς... ;)

Τα "ελαττώματά" μας είναι εμφανή σε όσους τα ψάχνουν...Εδώ δεν έχουμε τέτοιο θέμα... :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Mια δυσλεκτικιά σε καλωσορίζει.
Την καταλληλη εποχή ήρθες Θανάση.
Εχουμε επεξεργαστει το θεμα της ανορθογραφίας και της δομησης κειμενου και πως διαφοερετικά θα μπορουσε να συμβεί σε ενα site Reikoκαρδιας; ;)
Γράφε οπως θες με όποια σειρα δομησης θες....η καρδια δεν αποδομείται απο τον γραπτό λόγο αλλά απο τον φοβο και απο το "πως" μια λεξη μπορεί να "ερμηνευτεί "απο τον νου.
Εδώ δεν μας ενδιαφέρει το περιτύλιγμα αλλα το περιεχόμενο Βιδακι.
Εγω οταν γραφω δενπαω στο word γιατι μου φαινεται σκοτεινιάζει....εδω εχει μουτσουνακια εχει γαλαζια χρωμτα εχει πεταλουδες και η καρδια ξεδιπλωνεται. >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

γλυκιά μου σφαιρούλα... >:d< >:d< >:d< >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Ellaki »

galazia_sfaira έγραψε:Mια δυσλεκτικιά σε καλωσορίζει.
Εχουμε επεξεργαστει το θεμα της ανορθογραφίας και της δομησης κειμενου και πως διαφοερετικά θα μπορουσε να συμβεί σε ενα site Reikoκαρδιας; ;)
Γράφε οπως θες με όποια σειρα δομησης θες....η καρδια δεν αποδομείται απο τον γραπτό λόγο αλλά απο τον φοβο και απο το "πως" μια λεξη μπορεί να "ερμηνευτεί "απο τον νου.
Εγω οταν γραφω δενπαω στο word γιατι μου φαινεται σκοτεινιάζει....εδω εχει μουτσουνακια εχει γαλαζια χρωμτα εχει πεταλουδες και η καρδια ξεδιπλωνεται. >:d<
:x :x :x :x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Βίδα , (αν θες μου εξηγείς τι σημαίνει το ψευδώνυμό σου)
νάσαι σίγουρος ότι κι αν γράψεις όπως και να το γράψεις,
εμείς θα το διαβάσουμε , γιατί αυτό που ενδιαφέρει δεν είναι
η αρτιότητα του κειμένου , αλλά το περιεχόμενό του >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

A ρε Αξιούλα α ρε Αξιούλα....καλά δεν εχεις ακουσει ..."μου την έχει βιδώσει" :D :* πωπωπω!!!
Βιδάκι καλα τα λεω;
Γιατι κοίτα αν πω Βιδας...λέω άσε τα εχει παρει άγρια,ενω λεγοντας "βιδακι"....γίνεται πιο γλυκό το βίδωμα!! O:-)

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

;)

:x >:d<
Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Εμένα μου θυμίζει λίγο Χούλιο..... "λα μία βίδα ε μπέλα"????
O:-) (Ισπανιστί)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
vidas

Δημοσίευση από vidas »

το βίδας είναι παραγωγο του επωνυμου μου και με κυνηγάει από μικρό παιδί. εντελώς συμπτωματικά είμαι και μηχανικός! όσο για την άλλη βίδα στο κεφάλι ήταν λασκαρισμένη μόνιμα και τελευταία έχει απογίνει.
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

:x :*
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

vidas έγραψε:το βίδας είναι παραγωγο του επωνυμου μου και με κυνηγάει από μικρό παιδί. εντελώς συμπτωματικά είμαι και μηχανικός! όσο για την άλλη βίδα στο κεφάλι ήταν λασκαρισμένη μόνιμα και τελευταία έχει απογίνει.
Kαλώς τον και καλως τον.
Επειδη τοσα χρονια δεν ειδαμε χαίρι απο τους "καλα στεκουμενους" έ καλωσορίζω τους ...σαλταρισμενους οπως κι εγω!! >:d< :-D

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
xamogelo

Δημοσίευση από xamogelo »

Καλώς τον βιδουλίνο μας............ :x >:d<
Η πολλή αγάπη ανοίγει πόρτες, γκρεμίζει τοίχους και κτίζει γέφυρες πάνω απο τη θάλασσα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

galazia_sfaira έγραψε:Mια δυσλεκτικιά σε καλωσορίζει.
:* :* :*
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

vidas έγραψε:το βίδας είναι παραγωγο του επωνυμου μου και με κυνηγάει από μικρό παιδί. εντελώς συμπτωματικά είμαι και μηχανικός! όσο για την άλλη βίδα στο κεφάλι ήταν λασκαρισμένη μόνιμα και τελευταία έχει απογίνει.
Θαναση μου παλι καλα να λες :D :D
Η δικη σου η βιδα ειναι λασκαρισμενη φαντασου εμενα που την ψαχνω και δε την βρισκω!!!!!
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου

Επιστροφή στο “ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ! - Όροι του Φόρουμ”