Εδω μεσα δεν υπαρχουν <εμεις και αυτοι>!!
Ειμαστε ολοι σαν ενας και γι αυτο και καταλαβαινουμε τον αλλο πριν γραψει κατι

galazia_sfaira έγραψε:Mια δυσλεκτικιά σε καλωσορίζει.
Την καταλληλη εποχή ήρθες Θανάση.
Εχουμε επεξεργαστει το θεμα της ανορθογραφίας και της δομησης κειμενου και πως διαφοερετικά θα μπορουσε να συμβεί σε ενα site Reikoκαρδιας; ;)
Γράφε οπως θες με όποια σειρα δομησης θες....η καρδια δεν αποδομείται απο τον γραπτό λόγο αλλά απο τον φοβο και απο το "πως" μια λεξη μπορεί να "ερμηνευτεί "απο τον νου.
Εδώ δεν μας ενδιαφέρει το περιτύλιγμα αλλα το περιεχόμενο Βιδακι.
Εγω οταν γραφω δενπαω στο word γιατι μου φαινεται σκοτεινιάζει....εδω εχει μουτσουνακια εχει γαλαζια χρωμτα εχει πεταλουδες και η καρδια ξεδιπλωνεται.
Kαλώς τον και καλως τον.vidas έγραψε:το βίδας είναι παραγωγο του επωνυμου μου και με κυνηγάει από μικρό παιδί. εντελώς συμπτωματικά είμαι και μηχανικός! όσο για την άλλη βίδα στο κεφάλι ήταν λασκαρισμένη μόνιμα και τελευταία έχει απογίνει.
galazia_sfaira έγραψε:Mια δυσλεκτικιά σε καλωσορίζει.
Την καταλληλη εποχή ήρθες Θανάση.
Εχουμε επεξεργαστει το θεμα της ανορθογραφίας και της δομησης κειμενου και πως διαφοερετικά θα μπορουσε να συμβεί σε ενα site Reikoκαρδιας; ;)
Γράφε οπως θες με όποια σειρα δομησης θες....η καρδια δεν αποδομείται απο τον γραπτό λόγο αλλά απο τον φοβο και απο το "πως" μια λεξη μπορεί να "ερμηνευτεί "απο τον νου.
Εδώ δεν μας ενδιαφέρει το περιτύλιγμα αλλα το περιεχόμενο Βιδακι.
Εγω οταν γραφω δενπαω στο word γιατι μου φαινεται σκοτεινιάζει....εδω εχει μουτσουνακια εχει γαλαζια χρωμτα εχει πεταλουδες και η καρδια ξεδιπλωνεται.
Θαναση μου παλι καλα να λεςvidas έγραψε:το βίδας είναι παραγωγο του επωνυμου μου και με κυνηγάει από μικρό παιδί. εντελώς συμπτωματικά είμαι και μηχανικός! όσο για την άλλη βίδα στο κεφάλι ήταν λασκαρισμένη μόνιμα και τελευταία έχει απογίνει.