Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
AMALIA έγραψε:Εμεις σε ευχαριστουμε Βασουλα για ολα τα δωρα που μας μετεδωσες
και την ευλογια να μπορουμε να τα μοιραστουμε και με αλλους!!! -
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Elen75 έγραψε:Θέλω να ευχαριστήσω και απο έδω την Ντάνυ μου και την Αμαλία μου για αυτές τις δύο υπέροχες μέρες που παρα όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια ήταν κοντά μου.
Έχω πλέον το 1ο βαθμό. Είμαι κάτι παραπάνω απο ευγνώμων για την στιγμή που ήρθε στο δρόμο μου η Ντάνυ και αργότερα η Αμαλία.
Αυτά που ενιώσα σήμερα είναι μοναδικά.
Σας ευχαριστώ μεσα απο τα βάθη της ψυχής μου.
Ευχαριστώ!!
Έλενα χαίρομαι πολύ για αυτά που βίωσες!!!
Εύχομαι καλή συνέχεια στο στόχο σου. Κάποια στιγμή ελπίζω και εγώ να πάρω το πρώτο μου βαθμό.
Danny Amalia
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα