Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Εεεεχμμ...ναι....εεε....και εγω εχω ενα βιαστικο ταξιδι στο Τιμπουτσι....και κοιτα να δεις!!!!!Τυχαινει να συνεπεσε στην ημερομηνια του κουαρτετου!!!!!
αααααχ μωρε τι κριμα...!!Δεν πειραζει αγαπες μου....θα φωναξω τους φιλους μου να σας ακουσουν...
Τη Ρουλα... (εεε..αυτη δεν την χωνευω..)
Τη Πιτσα... (μπλιαχ!!)
Την Λαμπρινη... (ιουυ αυτη ειναι υστερικια...)
Τον Χαραλαμπο... ( ααα αυτος και αν ειναι π@π@ρ@ς..)
Τελοσπαντων.....ολοι αυτοι θα χαρουν να σας ακουσουν...πειτε μου την ημερομηνια να τους ενημερωσω!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Πολέμα και Οραματίσου
Βάλια , αν είμαι και γω μαζί με το Αννούλι ,
φρόντισε να κρατάς ωτοασπίδες
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα