ΘΕΛΩ......!!!
αμαλιτσααα
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Έμμα!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Δωρακι μου

Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Eμμάκι μου, αγαπάκη μου πολλές αγκαλιές και απο' μένα
....έτσι όπως το θέτεις όμως..νομίζω ότι πρέπει να πάς σε ένα σπίτι πολύ κοντά στο δικό σου.... ;) .για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο..
....έτσι όπως το θέτεις όμως..νομίζω ότι πρέπει να πάς σε ένα σπίτι πολύ κοντά στο δικό σου.... ;) .για να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο..
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Reiki Center - Ρεικι
- margaritarenia
Αυτο θα γινει οταν θα νιωθεις οτι Εισαι ολος ο κοσμος ΕΣΥ γλυκια μου .....Εσυ για ΣΕΝΑ....!Emmanouela έγραψε:Θελω μια αγκαλια απο εναν ανθρωπο που θα νιωθει οτι εχει ολο τον κοσμο στην αγκαλια του.....![]()
Αγκαλια απο μενα κοριτσακι .......!
Η αγκαλια που ζητησα και πηρα .......μου ανοιξε αυτην την διαδρομη ..........με οποιο τιμημα ....
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Αννουλα μου...Μαρακι μου ..Μαργαριτακι μου...σας ευχαριστω πολυ!!!!

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
Ελισαβετακι μου

Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι
-
Valia
Σας ευχαριστω γλυκα μου φορουμοπαιδα....
Απλα η αγκαλια..ειναι πολυ σημαντικη....και πολλοι την υποτιμουν θεωρωντας οτι ειναι απλα μια εκδηλωση χαρας ή συνηθειας....
Ειναι ουσια.......τιποτα λιγοτερο! ;)
Απλα η αγκαλια..ειναι πολυ σημαντικη....και πολλοι την υποτιμουν θεωρωντας οτι ειναι απλα μια εκδηλωση χαρας ή συνηθειας....
Ειναι ουσια.......τιποτα λιγοτερο! ;)
Reiki Center - Ρεικι
Reiki Center - Ρεικι