Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
α! όλα και όλα!!!! Δε θα μου κλείσετε εσείς το 5ο μου κέντρο. θα τα δώσω όλα φωνητικά για τα ανηψάκια της Έμμας!!!!
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Αμε, αμε!!!! και όταν θα κατέβεις Αθήνα λέω να κάνουμε μια πρόβα σε κάποια απο τις συναντήσεις μας (τυχερούληδες θα σας τραγουδήσουμε live). Και φυσικά θα πάρουμε και τη Τζοάνα μαζί μας για να μας συντονίσει αν το χάσουμε κάπου (που δεν θα το χάσουμε γιατί το χουμε)
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Δεν έχεις να πας πουθενα
γιατί όπου και να πας θα σε βρούμε. Έχουμε βάλει αιθερικό τσιπάκι
Πολέμα και Οραματίσου
Aννουλα εκλεισε!! μεχρι την δικη μας συναντηση θα εχουμε την ευκαιρια να βρεθουμε μαλλον πριν για προβες!!!
Εννοειτε οτι θα ερθει και το Τζοανακι μας..
Το εχουμε εκλεισε!!!!!!
Βασουλι που πας ? Αυστραλια
Οχι πες μου θα αντεξεις να χασεις το γκρουπακι Αννουλα,Αμαλια,Τζοαννα?
Πολέμα και Οραματίσου