χι χι!!!λοιπόν Κωστάκι δεν μπορώ να το κρατήσω μυστικό!!ο Κώστας είναι ο blue eagle!!!ο μικρός πρίγκηπας δε είναι το αβατάρ του Ξενοφώντα!!τα παιδιά τα γνωρίσαμε σε σεμινάριο και είναι και οι δυο γλυκήτατοι!!!παρτε μια αγκαλίτσα!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Καλημεραααα!!! Δεν φτάνει που ήμουν στο ποδι ολη την νύχτα,<<.....δεν αρκεί που η συνάδελφος μου ''θυμήθηκε'' στις 3 την νύχτα να με ρωτήσει..<< πως μπορώ να απαλλαγω απο την ανασφάλεια και τις φοβίες μου..>> και λίγο μετα μου είπε οτι ο σύντροφος της οταν εκανε πολεμικές τέχνες ''εμαθε '' κατι ''περίεργα'' πράγματα οπως αυτοσυγκέντωρση και διαλογισμός....<< εχεις εσυ καμία ιδέα?>> , δεν φτάνει που μίλαγα ως τις 6 το πρωί αφου σκέφτηκα οτι ετσι επρεπε....τελικα δεν κατάφερα να κλείσω ματι γιατί σκεφτόμουν τα χθεσινά.......
Αυτάααααααααααα, πάω στο 2ο.....
Γειά σας κι από εδώ!! Καλώς σας βρήκα!
Δώρα, πράγματι μ'αρέσει και μένα πολύ ο μικρός Πρίγκηπας!!!
Κυρίως για την παιδική του αθωότητα! ’σε που στη συγκεκριμένη καλλιτεχνική δημιουργία φοράει πράσινα!! Οπότε δε θα μπορούσε παρά να είναι το avatar μου!
Σας φιλώ
(άντε,πάω για κούρεμα γιατί έχω γίνει σαν τον Τζαβέλα!!)
Χι χι!!εσύ σαν τον Τζαβέλα!!απέχεις πολύ καλό μου!!θέλει πολύ προσπάθεια απο τη μεριά σου να τον φτάσεις!!!βάλε καμία φωτογραφία σου να σε δουν και οι υπόλοιποι να καταλάβουν τη εννοώ!!!
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί