Για μισο βεβαια...γιατι αμα ειναι για ολοκληρο....θα αναγκαστουμε εμεις να παρουμε Βιαγκρα.......!!!!!!!!!!!!!!!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Ενα λεπτο....μισο κολπο....και ουτε που θα προλαβει να πιει το νερο για το βιαγκρα....!!!!!
Κι αμα αντέξει ο μπαρμπας και θελει και το άλλο μισό ???
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!
Νομιζω οτι ο μπαρμπας ειναι μια χαρα..η μαλακυνση εχει χτυπησει εσας, ωρε Σοραγιες, μου φαινεται
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Madraoulas έγραψε:Νομιζω οτι ο μπαρμπας ειναι μια χαρα..η μαλακυνση εχει χτυπησει εσας, ωρε Σοραγιες, μου φαινεται
Βρε..μετά θα σου κάνω παρέα με τη Χιονάτη στα espressakia σου..
Α..και κάτι ακόμη, για να μην ξεχνιόμαστε και για να μιλάμε πιο ευγενικά στις κυρίες, κάτι σου έχω υποσχεθεί..έχε το νου σου μήπως τυχόν κάνω πως το ξεχνάω...
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Γιαννάκο μου, δεν θέλω πολλά λεφτά, θέλω απλά να σταματήσω να εργάζομαι!
Εχω τόσα άλλα πράγματα όμορφα να κάνω στη ζωή μου..και τρώω 8-10 ώρες ημερησίως στο να εργάζομαι για το "every day"!
Και..άλλη λύση δεν βλέπω..εκτός από κάποιο τυχαίο "ατυχημα" του πλούσιου άνδρα που θα παντρευτώ!
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είμαι Παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο Δρόμος ο δικός μου προς εσένα...
Και ο Ιησούς είπε ότι μόνο τα παιδιά θα μπουν στο Βασίλειο των Ουρανών.
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα
Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου