Αν ο Θεός είναι η πρωταρχική Αιτία η Αγάπη θα είναι το αποτέλεσμα
Πατέρα μου/Μητέρα μου, είναι παιδί της Αλήθειας και μόνο αυτή είναι ο δρόμος ο δικός μου προς εσένα
Πολέμα και Οραματίσου
Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να σας ευχαριστήσω για το όμορφο καλωσόρισμα και την ενέργεια αγάπης. Λέγομαι Αντρέας, κατάγομαι απο Κύπρο και σπουδάζω στη Σαλονίκη. Μαζί με τον καλό μου φίλο Ξενοφώντα λάβαμε τον πρώτα μας συντονισμό από την Φωτεινή και τη Δώρα, τα δύο super reiki girls
Είμαι πραγματικά ευγνώμων που ήρθατε στο μονοπάτι μου παιδιά
Συμπαντική ομαδική αγκαλιά
...Αποκαλύψου, ω Εσύ που δίνεις συνοχή στο Σύμπαν, από όπου όλα εκπηγάζουν, εκεί που όλα πρέπει να επιστρέψουν, η όψη αυτή του Αληθινού Ήλιου που τώρα βρίσκεται κρυμμένη σε ένα δοχείο χρυσού φωτός...
χαίρομαι ιδιαίτερα όταν η αρσενική "αρχή" έρχεται στο ρέικι. Αυτό συμβαίνει σπάνια...Οπότε έχουμε έναν παραπάνω λόγο να χαιρόμαστε και για τους τρεις σας, εσένα τον Κώστα και τον Ξενοφώντα...
Νεοι καλως ορισατε!
Αν δειτε καποιον Μαδραουλα να γραφει εεεε σορυ να γελαει μονος του μη πολυδωσετε σημασια.. εσεις θα κανετε πως γελατε μαζι του και θα του λετε ναι.
Καλως ωρισες Ανδρεα.....κι εγω χαιρομαι επίσης που βλεπω αντρες στην παρεα...(σιλβερ και Μαδρυ κουβεντα μην πειτε, εχουμε ξενους ανθρωπους ....μην γινουμε ρεζιλι)
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "