Και ναι......ήρθε η ωρα για τους.....ΓΟΝΕΙΣ!!!!!!!

Συντονιστής: Emmaki

Άβαταρ μέλους
Danielli
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Μιά ιδέα:

Ο΄τι θέλεις να δουλεψεις ΖΗΤΑ το από τον Εαυτο σου να σου δωθει ο τρόπος με ΑΛΗΘΕΙΑ !!! @};-

Ο΄τι είσαι ετοιμη να εμφανιστει , θα έρθει !!!
Εξάλλου, ο Εαυτο σου το θέλει, η ψυχή το χρειάζεται, το Συμπαν θα σε βοηθησει με τοσα μέσα, πόσο δύσκολο να΄ναι?? ;)
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

τόσον καιρό ΄΄εχω το ρέικι και τώρα μόλις αρχίζουν να ξεμπλέκουν τα πράγματα ,μ όνον από τότε που γνώρισα όλους εσάς!! Τώρα πραγματικά αρχίζω να ξετυλίγω σιγά-σιγά το κουβάρι μου και να ξεδιπλώνω αλήθειες!!!
Ο χρόνος είναι σχετικός για μένα, δεν υπάρχει νωρίς ή αργά.

Όταν έρθει η "ώρα" για τον καθένα ανοίγονται οι δρόμοι μπροστά του και τότε αρχίζουν τα πράγματα και μπαίνουν στη θέση τους. :x :x
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Πράγματι.....Εχτές άρχισα να ξαναδιαβάζω την Ουράνια Προφητεία!!! Καμιά σχέση αυτό που κατάλαβα πριν κάτι χρόνια με αυτό που καταλαβαίνω τώρα!! Μου άνοιξε πραγματικές πύλες!!! Εχει πολλές αλήθειες αυτό το βιβλίο που είναι πολύ κόντά στο ρέικι και την προσωπική πνευματική ανάπτυξη!!
ΧΡΥΣΑ

Δημοσίευση από ΧΡΥΣΑ »

:* :* :* >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

γιατί πονάει Μαράκι η απόρριψη από την μητέρα, στην τρυφερή μας ηλικία...Φυσικά και δημιουργεί βαριά συναισθήματα μίσους, αφού είναι πληγές που δεν μπορείς να θεραπεύσεις, χωρίς να αγγίξεις το βάθος! Το παρελθόν γίνεται φόβος για το μέλλον...
Το ξερω βασω μου, αν και η αγαπη της μανας μου ηταν παντα κοντα μου ,οποτε δε μπορω απολυτα να νιωσω τον πονο της Ναταλης .Αλλο ενοουσα..!!
Ναταλί πρόσεξε όμως γιατί το συναίσθημα αυτό, είναι και η εξάρτησή σου από τον πόνο στην ζωή.

Η κρίση μας για τους γονείς μας γίνεται υποκειμενικά με ότι βιώσαμε και αν τα βιώματα τα αφήσουμε να κατευθύνουν τα συναισθήματά μας για όλη μας την ζωή, αυτή θα γίνει φόβος, του οποίου τον "ήχο" δεν θα θέλουμε να ακούσουμε...
Αυτο ακριβως σκεφτηκα αλλα δεν εκφραστηκε .!!
Οχι αλλο μισος Ναταλη μου,μη καλλιεργεις αλλο πια αυτο το χωραφακι που δε θα σου δωσει ποτε καρπους.......Βαλε το σωστο λιπασμα και κανε ενα μικρο δωρο στα ματια της ψυχης σου σαν αντικρυσουν τα ανθη ..

Μια μεγαλη
>:d< στο Ναταλακι και μια συμβοθλη στην Ναταλη μας ....Βγαλε τα γαντια του μποξ και πεταξετα :* :*
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Nαταλία-Νεφέλη

;) :* :x @};-
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

εδω εισαι κουκλα μου ??? :* :* :x

Ζεστηηη θα σκασουμε σημερααα ουφφφ
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Nαταλία-Νεφέλη

ksan8oula έγραψε:
γιατί πονάει Μαράκι η απόρριψη από την μητέρα, στην τρυφερή μας ηλικία...Φυσικά και δημιουργεί βαριά συναισθήματα μίσους, αφού είναι πληγές που δεν μπορείς να θεραπεύσεις, χωρίς να αγγίξεις το βάθος! Το παρελθόν γίνεται φόβος για το μέλλον...
Το ξερω βασω μου, αν και η αγαπη της μανας μου ηταν παντα κοντα μου ,οποτε δε μπορω απολυτα να νιωσω τον πονο της Ναταλης .Αλλο ενοουσα..!!
Ναταλί πρόσεξε όμως γιατί το συναίσθημα αυτό, είναι και η εξάρτησή σου από τον πόνο στην ζωή.

Η κρίση μας για τους γονείς μας γίνεται υποκειμενικά με ότι βιώσαμε και αν τα βιώματα τα αφήσουμε να κατευθύνουν τα συναισθήματά μας για όλη μας την ζωή, αυτή θα γίνει φόβος, του οποίου τον "ήχο" δεν θα θέλουμε να ακούσουμε...
Αυτο ακριβως σκεφτηκα αλλα δεν εκφραστηκε .!!
Οχι αλλο μισος Ναταλη μου,μη καλλιεργεις αλλο πια αυτο το χωραφακι που δε θα σου δωσει ποτε καρπους.......Βαλε το σωστο λιπασμα και κανε ενα μικρο δωρο στα ματια της ψυχης σου σαν αντικρυσουν τα ανθη ..

Μια μεγαλη
>:d< στο Ναταλακι και μια συμβοθλη στην Ναταλη μας ....Βγαλε τα γαντια του μποξ και πεταξετα :* :*
Προσπαθώ να τα βγάλω και να τα πετάξω αγάπη μου αλλά πολύ φοβάμαι ότι έχουνε σφηνώσει με τα χρόνια!!! Τώρα σιγά-σιγά ελπίζω με το ρέικι την ομοιοπαθητική και το αύρα σώμα να λαδώσει λίγο και να ξεσφινώσουνε!!! Ασε που με την καθημερινή ένταση και την συνεχή απόριψη όπως και με το μίσος που δείχνει καθημερινά για το παραμικρό δεν μου είναι και τόσο εύκολο!! Η άμυνα έχει γίνει πια δεύτερη φύση μου!!
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Επειδη αυτες τις ημερες επεξεργαζομαι το θεμα 'γονεις'..σημερα το πρωι ηρθε σαν επιβεβαιωση αυτων που αισθανθηκα το παρακατω αποσπασμα απο το www.in.gr..και μας ενδιαφερει ολους

" «Συνειδητοί και ασυνείδητοι παράγοντες στην επιλογή συντρόφου στο γάμο. Είδη γάμου και τα προβλήματά τους» είναι το θέμα της διάλεξης που θα δώσει τη Δευτέρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ο γνωστός ψυχίατρος και ψυχαναλυτής Ματθαίος Γιωσαφάτ.

«Πέρα από τους συνειδητούς παράγοντες που οδηγούν στην επιλογή συντρόφου -κοινωνικούς και προσωπικούς- τον πλέον καθοριστικό ρόλο παίζει η αρχετυπική σχέση με τη μητέρα, από τον πρώτο κιόλας χρόνο της γέννησής μας. Αυτή ακριβώς αναβιώνουμε μέσα στο γάμο» εξηγεί ο Δρ Γιωσαφάτ, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας.

«Μια καλή σχέση, σταθερή και τρυφερή που όμως σου μαθαίνει την αυτονομία και την ύπαρξη ενός μίνιμουμ εξάρτησης, να αποδέχεσαι και να συγχωρείς τα ελαττώματα του άλλου, οδηγεί στους ευτυχισμένους γάμους στο μικρό ποσοστό του 10-20%».

»Οι περισσότεροι όμως μεγαλώνουμε με μαμάδες ανεπαρκείς που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες των πρώτων μη λεκτικών φόβων και συναισθημάτων ενός μωρού. Μια προβληματική σχέση με τη μητέρα οδηγεί σε προβληματικούς έρωτες όπου περιμένεις όχι μόνο να βρεις μια κανονική γυναίκα ή έναν κανονικό άντρα, αλλά έναν σύντροφο που θα την αντικαταστήσει σε καλύτερη έκδοση… ».

«Το σίγουρο είναι ότι η σωστή επιλογή συντρόφου μαζί με εκείνη του επαγγέλματος καθορίζουν στο μεγαλύτερο βαθμό την ευτυχία μας. Από ψυχιατρικής πλευράς, μια εσφαλμένη ερωτική επιλογή που μάλιστα επισημοποιείται με το γάμο αποτελεί πολύ συχνά την αιτία πολλών σωματικών και ψυχικών ασθενειών» επισημαίνει.
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η μεγαλύτερη εφαρμογή της επιστήμης, της ζωής Γιώργο μου, είναι η διερεύνηση της ψυχής μας και οι συνειδητοποιήσεις μας! Από κεί παίρνεις το "ντοκτορά" σου... :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από AMALIA »

:thumbsup:
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

Αυτο ακριβως Βασω μου!..διερευνω την ψυχη μου και συνειδητοποιω πραγματα μεσω ανεπεξεργαστων δικων μου εμπειριων και αλλων εμπειριων που θα ερθουν..
και παντα με τη δικη σου αμεριστη βοηθεια και σ ευχαριστω πολυ >:d< @};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Από ψυχιατρικής πλευράς, μια εσφαλμένη ερωτική επιλογή που μάλιστα επισημοποιείται με το γάμο αποτελεί πολύ συχνά την αιτία πολλών σωματικών και ψυχικών ασθενειών» επισημαίνει.
..............................................Ω! Ναι! :?
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ellaki

Δημοσίευση από Ellaki »

»Οι περισσότεροι όμως μεγαλώνουμε με μαμάδες ανεπαρκείς που δεν καταλαβαίνουν τις ανάγκες των πρώτων μη λεκτικών φόβων και συναισθημάτων ενός μωρού. Μια προβληματική σχέση με τη μητέρα οδηγεί σε προβληματικούς έρωτες όπου περιμένεις όχι μόνο να βρεις μια κανονική γυναίκα ή έναν κανονικό άντρα, αλλά έναν σύντροφο που θα την αντικαταστήσει σε καλύτερη έκδοση… ».
Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές εάν υπάρχουν μαμάδες <επαρκείς>. Αναφέρομαι στους καθημερινούς ανθρώπους που είναι δίπλα μας και στον εαυτό μου, όπως ήταν πριν λίγα χρόνια. Όταν έγινα μητέρα ακολούθησα το πρότυπο της δικής μου, με λίγη παραπάνω προσοχή στις ανάγκες ενός μωρού, όσο μπορούσα να καταλάβω. Στη συνέχεια, μαθαίνοντας να παρατηρώ τα πράγματα με άλλη οπτική, κατάφερα να συνειδητοποιήσω το θέατρο της μάνας, το ρόλο που ενδύεται και καλείται να ακολουθήσει. Ακόμα και σήμερα δε νιώθω επαρκής.

Αναγνωρίζω όμως τη δυσκολία του ρόλου για την μητέρα μου και για όλες τις μητέρες. Η υπερβολική της αγάπη, σε σημείο χειρισμού και τα πρότυπα που ακολούθησε, ώθησαν εμένα και τον αδελφό μου σε εντελώς διαφορετικούς δρόμους. Η αρχή της ήταν εγώ σαν μεγάλη αδελφή να προσέχω τον μικρό μου αδελφό και αυτός να απαλλάσσεται της φροντίδας και των ευθυνών σχεδόν πάντα. Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί μια σχέση άκρως ανταγωνιστική η οποία κατέληξε στην απουσία επαφής και επικοινωνίας με τον αδελφό μου.

Αναρωτήθηκα πολλές φορές πως θα μπορούσα να βοηθήσω τη σχέση μας και κατέληξα στο να την αφήνω να εξελίσσεται, αποδεχόμενη το γεγονός ότι ίσως ο αδελφός μου να μην καταφέρει ποτέ να αναγνωρίσει την αγάπη μας, όχι την αγάπη που μας δίδαξαν, αλλά την αγάπη δυο ανθρώπων, που μοιράστηκαν και αγαπήθηκαν βαθιά και τους χώρισαν οι ρόλοι που τους επέβαλαν.

Ακόμα και σήμερα υπάρχει μια μικρή θλίψη που χωρίσαμε, τον αγαπώ βαθύτατα και θα ήθελα πάρα πολύ να τον βοηθήσω να αλλάξει πορεία………..όμως δεν πρόκειται να το κάνω και στέκομαι με σεβασμό μπροστά στις αποφάσεις του. Είμαι σίγουρη ότι η ψυχή του πονάει και κρατάω τη δική μου ανοικτή εάν ποτέ αποφασίσει να την ξεπαγώσει.

Σκέψεις και συναισθήματα που ένιωσα την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας. @};-
Ας ξεκινήσουμε να αγαπάμε, κι ας μην ξέρουμε ακόμα καλά τον τρόπο... :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελλάκι! @};-

Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους σ' αυτήν την ζωή!

΄Οσο εσύ λυπάσαι για τον δρόμο των άλλων, εντεινεις την καρμική σχέση...

Αδέρφια είμαστε όλοι... :x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”