Ο "ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ" ΕΝΟΣ ΜΕΛΟΥΣ
Συντονιστής: Vasoula
Αγαπητή Βάσω μπορείς να λες ότι θέλεις όπως και οι υπόλοιποι.
Εγώ έχω ένα δρόμο να βαδίσω και δεν πρόκειται να πέσω σ΄αυτό το επίπεδο.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δάσκαλο που του αξίζει και δεν πρόκειται να πετάξω στα σκουπίδια την ώρα που διέθεσαν για να μου ανοίξουν τα μάτια επειδή εσείς συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφέρεστε. Δούλεψα για να φτάσω εδώ και θα σταθώ εδώ ακόμα και αν γυρίσετε την γη ανάποδα.
Εγώ έχω ένα δρόμο να βαδίσω και δεν πρόκειται να πέσω σ΄αυτό το επίπεδο.
Ο κάθε άνθρωπος έχει τον δάσκαλο που του αξίζει και δεν πρόκειται να πετάξω στα σκουπίδια την ώρα που διέθεσαν για να μου ανοίξουν τα μάτια επειδή εσείς συμπεριφέρεστε όπως συμπεριφέρεστε. Δούλεψα για να φτάσω εδώ και θα σταθώ εδώ ακόμα και αν γυρίσετε την γη ανάποδα.
Καμία διάθεσή δεν έχω να σου ανατρέψω τον κόσμο σου αγαπητή...
η ομορφιά της ζωή σου ειναι δική σου υπόθεση...
εσύ ομως γιατί μπαίνεις εδώ μέσα? δεν είμαι σαφώς εγώ, μα ουτε και κανένας μας εδώ μέσα, ο δάσκαλος που σου ταιριάζει...
Γιατί εμείς εδώ την ομορφιά δεν την κρατάμε σφιχτά να μην μας ΄φύγει...
Την απλώνουμε στην ψυχή μας...
Να μεινεις στον κόσμο σου. Στην γη που εσύ οραματίστηκες να περάσεις την ζωη σου...
Ούτε που με ενδιαφέρει να σου αλλάξω την πορεία σου...
Εσύ γιατί βρίσκεσαι εδώ μέσα δεν μας λες...
Θέλεις να αισθάνεσαι αυτήν την ανωτερότητα?
Σου λείπει από την ζωή σου την μοναχική ε?
Δύσκολα θα βρεις ανώτερους άνθρώπους από εσένα...
Και εδώ μέσα, ειδικά, δεν πρόκειται...
στο επανειδείν στην επόμενη διαμάχη μας, στο ξαναλέω...
η ομορφιά της ζωή σου ειναι δική σου υπόθεση...
εσύ ομως γιατί μπαίνεις εδώ μέσα? δεν είμαι σαφώς εγώ, μα ουτε και κανένας μας εδώ μέσα, ο δάσκαλος που σου ταιριάζει...
Γιατί εμείς εδώ την ομορφιά δεν την κρατάμε σφιχτά να μην μας ΄φύγει...
Την απλώνουμε στην ψυχή μας...
Να μεινεις στον κόσμο σου. Στην γη που εσύ οραματίστηκες να περάσεις την ζωη σου...
Ούτε που με ενδιαφέρει να σου αλλάξω την πορεία σου...
Εσύ γιατί βρίσκεσαι εδώ μέσα δεν μας λες...
Θέλεις να αισθάνεσαι αυτήν την ανωτερότητα?
Σου λείπει από την ζωή σου την μοναχική ε?
Δύσκολα θα βρεις ανώτερους άνθρώπους από εσένα...
Και εδώ μέσα, ειδικά, δεν πρόκειται...
στο επανειδείν στην επόμενη διαμάχη μας, στο ξαναλέω...
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Αφου βρε γλυκεια μου fab εισαι στον ωραιο σου το δρομο , με τους καλούς σου τους δασκάλους των οποίων τη διδασκαλία εφαρμοζεις φαντάζομαι και στην προσωπική σου ζωή και κάθε φορά που συνδιαλέγεσαι ή συγχρωτιζεσαι με κάποιους, εδω μεσα αλήθεια, τι γυρευεις? Και εν τιμή, σε ρωταω με πολύ καλή διάθεση, γιατι και μεις μπορει να υπερβάλλουμε καμια φορά με τις αντιδράσεις μας , γιατι πεφτεις στο δικο μας επίπεδο και εμπλεκεσαι πολλώ μάλλον όταν εδώ μεσα "συμπεριφέρονται οπως συμπεριφέρονται"?
Ειναι κάτι σαν άσκηση? Μπαίνεις δηλαδή στα δυσκολα για να κρατιέσαι εσυ εκει που η διδασκαλία που ακολουθεις σε έχει φτάσει?Θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι οτι η εδώ ομαδα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη και με προσωπικούς δεσμούς, οχι μονο μεσα από το φορουμ...
Οσο για να το να γυρισουμε τη γη αναποδα...θα το κάνουμε, γιατι αυτος ειναι ο στοχος μας....οχι ομως για την παρτη σου....για μας και μονο....Για να ζησουμε εμεις σ΄ένα καινούργιο κοσμο...τον κοσμο της καρδιάς μας...
Με αγαπη
Ειναι κάτι σαν άσκηση? Μπαίνεις δηλαδή στα δυσκολα για να κρατιέσαι εσυ εκει που η διδασκαλία που ακολουθεις σε έχει φτάσει?Θα έχεις καταλάβει φαντάζομαι οτι η εδώ ομαδα ειναι αρρηκτα συνδεδεμενη και με προσωπικούς δεσμούς, οχι μονο μεσα από το φορουμ...
Οσο για να το να γυρισουμε τη γη αναποδα...θα το κάνουμε, γιατι αυτος ειναι ο στοχος μας....οχι ομως για την παρτη σου....για μας και μονο....Για να ζησουμε εμεις σ΄ένα καινούργιο κοσμο...τον κοσμο της καρδιάς μας...
Με αγαπη
δεν σε ενοχλει κανενας μωρο μου... ηρθαμε εμεις στο σπιτι σου να σου κανουμε υποδειξεις? εσυ μπαινεις με το ετσι θελω στο δικο μας!Δούλεψα για να φτάσω εδώ και θα σταθώ εδώ ακόμα και αν γυρίσετε την γη ανάποδα
αφιερωμενο...
Στο Βούθουλα τριγύριζα μαντάμ Σουσού
τη ρεζεντά σου μύρισα μαντάμ Σουσού
τη ρεζεντά προδότρα σου μαντάμ Σουσού
που μ έφερε στην πόρτα σου μαντάμ Σουσού.
Να ήμουνα σκυλάκι σου και αρχοντοτσιράκι σου
φτερό στο καπελάκι σου μαντάμ Σουσού
Όταν ρεμβάζω αλέ γιατί εκνευριάζω
όταν ρεμβάζω περικαλώ σιλάνς και σους
όταν ρεμβάζω αυτόν τον κόσμο τον αλλάζω
τον προβιβάζω σε κόσμο της μαντάμ Σουσούς.
Όταν ρεμβάζει αλέ γιατί εκνευριάζει
όταν ρεμβάζει περικαλεί σιλάνς και σους
όταν ρεμβάζει αυτόν τον κόσμο τον αλλάζει
τον προβιβάζει σε κόσμο της μαντάμ Σουσούς..

βρε απιστευτο πλάσμα, που πας και τα βρίσκεις?
να ένας δάσκαλος fab για σένα...ετοιμόλογος, ετοιμοπόλεμος και αθώος, όπως είπες...
Μα ποιόν πας να χειριστείς βρε καρδούλα μου?
Τον εαυτό σου μόνο ξεφτιλίζεις εδώ μέσα, δεν το καταλαβαίνεις?
Χαλάρωσε και αν θέλεις να επικοινωνήσουμε, έλα σαν παιδί...
΄Ετσι που έρχεσαι σαν κριτής, μου θυμίζεις τον "μετανοείται" και με πιάνουν τα γέλια...
Κάτι σε "Λουκά" μου βγαίνει...
και κοίτα...δεν σε ειρωνεύομαι...σου μιλάω "σοβαρά" ε?

Γιάννη με επιβεβαίωσες ,....προσωπικά μου αρέσεις πιο πολύ ολόκληρος παρά μόνο αγγελικός ....παραείναι βαρετό...σκέτο...
Δεν με χαλάς , απλώς με γαργαλάς και μου αρέσει ...[και δεν στα ρίχνω ..σε νιώθω σαν αδερφό μου]
Ρούλα, ώρες ώρες μου θυμίζεις τον Ντεβα ....που την έβρισκε να μπαινοβγαίνει σαν μοσκίτος στα φόρουμ και να τα ανακατεύει..
Ας πούμε λοιπόν δύο λόγια ....
Δεν έρχεσαι εδώ για τους λόγους που αναφέρεις .....και αν η εκπαίδευση σου ήταν σωστή , ούτε καν θα πλησίαζες το enter.
Αναλύω μια και μόνο ετσι θα κατανοήσεις...
Σε κάθε πόστ σου , δεν παραλείπεις να πεις << ο καθένας διαλέγει τον δρόμο του .....όλα γίνονται για το καλύτερο κλπ >>
Αν αυτό το πίστευες πραγματικά , δεν θα ξαναεμφανιζόσουν στην ζωή και στο φόρουμ, κανενός αφου γνωρίζεις οτι ο καθένας αντιλαμβάνεται στο βαθμό κατανόησης που εχει και τίποτα παραπάνω.
Επομένως τσάμπα κόπος .....τα αποφθέγματα...
Η εκπαίδευση που λες και ξαναλές είναι ακριβως η ίδια που λαμβάνουν οι κατάσκοποι και οι αξιωματικοί του πεντάγωνου...τωρα αν αυτό εσυ το λες εσωτερισμό τι να πω....
Χρησιμοποιούν και εκεί τους ίδιους ψυχολογικούς μηχανισμούς που εχεις υποστεί.
Φόβο , ενοχή, εξάσκηση , αφοσίωση και επιβραβευση. Πως νομίζεις οτι εχουν εκπαιδευτεί οι ασασίνοι του Ισλαμισμου? Πως φαντάζεσαι εκπαιδέυτηκαν όι ιπποτες των ταγματων που εδιναν την ζωή τους για ενα ''αρχηγό'' ....Πως πιστεύεις οτι μαρτυρησαν ολα αυτα τα θύματα του Χριστιανισμού και άλλων θρησκειών.....όλοι όσοι κάηκαν στην ιερά εξέταση κλπ......πως ένας άνθρωπος καταφέρνει να σκοτώσει για το ''καθήκον''.......?
Ξέρεις ποίους διαλέγουν για αυτές τις δουλειές ? Τους έξυπνους ..κανένα άλλον.....
Αυτούς που μπορούν να τους κατασκευάσουν ένα ισχυρό νοητικό..
Γιατί το νοητικό υπερβαίνει το συναισθηματικό πεδίο και μόνο έτσι μπορεί να σε ελέγξει κάποιος αν είσαι εφυής και σκεπτόμενος...
Πρέπει να σου δώσει απαντήσεις που να ησυχάζουν την λογική σου , πρέπει να σου δώσει ασκήσεις που να φιμώσουν την φωνή της ψυχής σου αλλά για να τις κάνεις επιβάλλεται να σε γοητεύσει η ιδέα του ξεχωριστού.....η ιδέα της δύναμης [ ότι κατάφερες κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν] η ιδέα της ανωτερότητας και του εκλεκτού.....
Δες πως πέφτεις μόνη σου στην παγίδα που θέλεις να αποφύγεις..
Ενδυναμώνεις την προσωπικότητα την ώρα που ξέρεις την πλάνη της και έχεις την αυταπάτη ότι ενδυναμώνεις το είναι σου....
Αυτό γίνεται στις περισσότερες σχολές .....δυστυχώς.....
Νομίζεις ότι αν κάποιος ακολουθήσει κανόνες και νόμους τότε θα είναι ευτυχισμένος...όμως η ευτυχία δεν κατασκευάζεται ....η ευτυχία έρχεται μόνη της ..ρέει ...είναι η ίδια η Θεότητα...
Σκέψου ότι αν πρέπει να είμαστε αρμονικοί [ που όντως είναι αναγκαίο] δεν θα προκαλούμε δυσαρμονία εμείς ...η δεν πρέπει να προκαλούμε..
Ομως εσύ εδώ προκαλείς και αυτό όχι τόσο με αυτά που γράφεις ....αλλά με ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ , ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ με τον οποίο τα γράφεις....
Πιστεύεις ότι αυτά δεν γίνονται αντιληπτά αφού δεν ''εμφανίζονται'' λογικά και μαθηματικά στις προτάσεις σου...
όμως δεν είναι έτσι....
Αυτό που νιώθεις και δεν το αντιλαμβάνεσαι ούτε εσύ, φαίνεται στα μάτια μερικών που ''βλέπουν'' [ ποτέ δεν το δέχθηκες αυτό επειδή και εσύ βλέπεις και τρομοκρατείσαι με αυτό.....]
Και οι χειρισμοί είναι εμφανέστατοι...όλα αυτά τα τυχαία ....λόγια ....που σκοπό έχουν να σπείρουν την αμφιβολία και την λύπη....έλα όμως που οποίος τα ''πιάσει '' τα αναφέρει και στους άλλους.....
Όταν τα κέντρα μας έχουν δυσανάλογη ανάπτυξη έχουμε διαταραχή και διάσπαση του ψυχισμού μας .
Εδώ είσαι επειδή ψάχνεις να βρεις που είναι το αυτο το κομμάτι που λείπει και δεν στερεοποιείται εκείνο το μίγμα .....
Ξεφωνίζει η φωνή σου και δεν θέλεις να την ακούσεις ...
ΟΤΑΝ όμως καταφέρει και ακουστεί τότε θα δακρύσεις και ο πόνος που φοβάσαι , θα εμφανιστεί ...ο δράκος της ατραπού θα φανεί....
Τότε αν θελήσεις να ξέρεις ότι εδώ θα είναι πάντα κάποιος που θα μπορεί να σου στείλει ενέργεια ...και αγάπη....ότι ώρα και να το ζητήσεις ...οποία ημέρα...
Σε χαιρετώ
Eγραφα στις καλημέρες χωρίς να έχω δει τι γίνεται εδώ πέρα .από μια παρόρμηση το ίδιο και χθες .
Γιάννη με επιβεβαίωσες ,....προσωπικά μου αρέσεις πιο πολύ ολόκληρος παρά μόνο αγγελικός ....παραείναι βαρετό...σκέτο...
Δεν με χαλάς , απλώς με γαργαλάς και μου αρέσει ...[και δεν στα ρίχνω ..σε νιώθω σαν αδερφό μου]
Ρούλα, ώρες ώρες μου θυμίζεις τον Ντεβα ....που την έβρισκε να μπαινοβγαίνει σαν μοσκίτος στα φόρουμ και να τα ανακατεύει..
Ας πούμε λοιπόν δύο λόγια ....
Δεν έρχεσαι εδώ για τους λόγους που αναφέρεις .....και αν η εκπαίδευση σου ήταν σωστή , ούτε καν θα πλησίαζες το enter.
Αναλύω μια και μόνο ετσι θα κατανοήσεις...
Σε κάθε πόστ σου , δεν παραλείπεις να πεις << ο καθένας διαλέγει τον δρόμο του .....όλα γίνονται για το καλύτερο κλπ >>
Αν αυτό το πίστευες πραγματικά , δεν θα ξαναεμφανιζόσουν στην ζωή και στο φόρουμ, κανενός αφου γνωρίζεις οτι ο καθένας αντιλαμβάνεται στο βαθμό κατανόησης που εχει και τίποτα παραπάνω.
Επομένως τσάμπα κόπος .....τα αποφθέγματα...
Η εκπαίδευση που λες και ξαναλές είναι ακριβως η ίδια που λαμβάνουν οι κατάσκοποι και οι αξιωματικοί του πεντάγωνου...τωρα αν αυτό εσυ το λες εσωτερισμό τι να πω....
Χρησιμοποιούν και εκεί τους ίδιους ψυχολογικούς μηχανισμούς που εχεις υποστεί.
Φόβο , ενοχή, εξάσκηση , αφοσίωση και επιβραβευση. Πως νομίζεις οτι εχουν εκπαιδευτεί οι ασασίνοι του Ισλαμισμου? Πως φαντάζεσαι εκπαιδέυτηκαν όι ιπποτες των ταγματων που εδιναν την ζωή τους για ενα ''αρχηγό'' ....Πως πιστεύεις οτι μαρτυρησαν ολα αυτα τα θύματα του Χριστιανισμού και άλλων θρησκειών.....όλοι όσοι κάηκαν στην ιερά εξέταση κλπ......πως ένας άνθρωπος καταφέρνει να σκοτώσει για το ''καθήκον''.......?
Ξέρεις ποίους διαλέγουν για αυτές τις δουλειές ? Τους έξυπνους ..κανένα άλλον.....
Αυτούς που μπορούν να τους κατασκευάσουν ένα ισχυρό νοητικό..
Γιατί το νοητικό υπερβαίνει το συναισθηματικό πεδίο και μόνο έτσι μπορεί να σε ελέγξει κάποιος αν είσαι εφυής και σκεπτόμενος...
Πρέπει να σου δώσει απαντήσεις που να ησυχάζουν την λογική σου , πρέπει να σου δώσει ασκήσεις που να φιμώσουν την φωνή της ψυχής σου αλλά για να τις κάνεις επιβάλλεται να σε γοητεύσει η ιδέα του ξεχωριστού.....η ιδέα της δύναμης [ ότι κατάφερες κάτι που οι άλλοι δεν μπορούν] η ιδέα της ανωτερότητας και του εκλεκτού.....
Δες πως πέφτεις μόνη σου στην παγίδα που θέλεις να αποφύγεις..
Ενδυναμώνεις την προσωπικότητα την ώρα που ξέρεις την πλάνη της και έχεις την αυταπάτη ότι ενδυναμώνεις το είναι σου....
Αυτό γίνεται στις περισσότερες σχολές .....δυστυχώς.....
Νομίζεις ότι αν κάποιος ακολουθήσει κανόνες και νόμους τότε θα είναι ευτυχισμένος...όμως η ευτυχία δεν κατασκευάζεται ....η ευτυχία έρχεται μόνη της ..ρέει ...είναι η ίδια η Θεότητα...
Σκέψου ότι αν πρέπει να είμαστε αρμονικοί [ που όντως είναι αναγκαίο] δεν θα προκαλούμε δυσαρμονία εμείς ...η δεν πρέπει να προκαλούμε..
Ομως εσύ εδώ προκαλείς και αυτό όχι τόσο με αυτά που γράφεις ....αλλά με ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ , ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ με τον οποίο τα γράφεις....
Πιστεύεις ότι αυτά δεν γίνονται αντιληπτά αφού δεν ''εμφανίζονται'' λογικά και μαθηματικά στις προτάσεις σου...
όμως δεν είναι έτσι....
Αυτό που νιώθεις και δεν το αντιλαμβάνεσαι ούτε εσύ, φαίνεται στα μάτια μερικών που ''βλέπουν'' [ ποτέ δεν το δέχθηκες αυτό επειδή και εσύ βλέπεις και τρομοκρατείσαι με αυτό.....]
Και οι χειρισμοί είναι εμφανέστατοι...όλα αυτά τα τυχαία ....λόγια ....που σκοπό έχουν να σπείρουν την αμφιβολία και την λύπη....έλα όμως που οποίος τα ''πιάσει '' τα αναφέρει και στους άλλους.....
Όταν τα κέντρα μας έχουν δυσανάλογη ανάπτυξη έχουμε διαταραχή και διάσπαση του ψυχισμού μας .
Εδώ είσαι επειδή ψάχνεις να βρεις που είναι το αυτο το κομμάτι που λείπει και δεν στερεοποιείται εκείνο το μίγμα .....
Ξεφωνίζει η φωνή σου και δεν θέλεις να την ακούσεις ...
ΟΤΑΝ όμως καταφέρει και ακουστεί τότε θα δακρύσεις και ο πόνος που φοβάσαι , θα εμφανιστεί ...ο δράκος της ατραπού θα φανεί....
Τότε αν θελήσεις να ξέρεις ότι εδώ θα είναι πάντα κάποιος που θα μπορεί να σου στείλει ενέργεια ...και αγάπη....ότι ώρα και να το ζητήσεις ...οποία ημέρα...
Σε χαιρετώ
Μέσα σε όλα αυτά που είπες Ελενάκι, που συμφωνώ απόλυτα, γατί την Ρούλα την γνωρίζω και σαν Pyramid στο εσωτερικα, θα συμπληρώσω επίσης, μήπως και το νιώσει αυτήν την φορά...
η θηλυκότητα δεν έχει να κάνει με τον χειρισμό...αυτό είναι πρότυπο...Με το να την αρνεισαι, fab, απλά αρνείσαι την φύση σου και τον θεό...
΄Οσο και να την καλύπτεις, δεν μπορείς να την αποφύγεις, ακόμα και αν δουλεύεις σαν άνδρας!
Η μητρική ενέργεια δεν έχει να κάνει με την τεκνοποίηση επίσης...
έχει να κάνει με την φροντίδα του εαυτού σου και την αγάπη σου προς αυτόν!
Για ψάξε αυτό το κομμάτι της ζωής σου που σου λείπει...
Είμαστε όλοι εδώ για σένα, όταν βρεις κι εσύ τι ειναι αυτό που σε κάνει να βρίσκεσαι μαζί μας, σε θέση επίθεσης...
Εμείς δεν βρισκόμαστε σε θέση άμυνας, στο λέω μήπως επειδή δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να νιώσει, σου διαφεύγει...
΄Οταν λέμε δεν σε θέλουμε εδώ μέσα, εννοουμε ότι την επίθεση που κάνεις, άθελά σου? ηθελημένα? την αναγνωρίζουμε μόνό σαν αυτολύπηση και αυτό το συναίσθημα δεν έχει χώρο στην παρέα μας!!!
με όλη μου την αγάπη, ακόμα κι αν δεν μπορείς να λάβεις...
η θηλυκότητα δεν έχει να κάνει με τον χειρισμό...αυτό είναι πρότυπο...Με το να την αρνεισαι, fab, απλά αρνείσαι την φύση σου και τον θεό...
΄Οσο και να την καλύπτεις, δεν μπορείς να την αποφύγεις, ακόμα και αν δουλεύεις σαν άνδρας!
Η μητρική ενέργεια δεν έχει να κάνει με την τεκνοποίηση επίσης...
έχει να κάνει με την φροντίδα του εαυτού σου και την αγάπη σου προς αυτόν!
Για ψάξε αυτό το κομμάτι της ζωής σου που σου λείπει...
Είμαστε όλοι εδώ για σένα, όταν βρεις κι εσύ τι ειναι αυτό που σε κάνει να βρίσκεσαι μαζί μας, σε θέση επίθεσης...
Εμείς δεν βρισκόμαστε σε θέση άμυνας, στο λέω μήπως επειδή δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να νιώσει, σου διαφεύγει...
΄Οταν λέμε δεν σε θέλουμε εδώ μέσα, εννοουμε ότι την επίθεση που κάνεις, άθελά σου? ηθελημένα? την αναγνωρίζουμε μόνό σαν αυτολύπηση και αυτό το συναίσθημα δεν έχει χώρο στην παρέα μας!!!
με όλη μου την αγάπη, ακόμα κι αν δεν μπορείς να λάβεις...

Επίσης μην νομίζεις ότι δεν είδα τους χλευασμούς σου για οδηγούς που κάνουν δωρεάν ομιλίες και τρεμάμενες φωνές.
Αλλά όπως ξέρεις πολύ καλά εγώ δεν θα κυλιστώ μαζί σου στο βούρκο και τον Παύλο να τον αφήσεις ήσυχο.
Τώρα είδα αυτό με τον δράκο της ατραπού. ’σε μας ρε Ελένη με τις μπούρδες.
Αγαπητή Ελένη μην νομίζεις ότι δεν βλέπω πόσο δίκιο έχεις, βουνό θα έλεγα.
Επίσης μην νομίζεις ότι δεν είδα τους χλευασμούς σου για οδηγούς που κάνουν δωρεάν ομιλίες και τρεμάμενες φωνές.
Αλλά όπως ξέρεις πολύ καλά εγώ δεν θα κυλιστώ μαζί σου στο βούρκο και τον Παύλο να τον αφήσεις ήσυχο.
Τώρα είδα αυτό με τον δράκο της ατραπού. ’σε μας ρε Ελένη με τις μπούρδες.
ενώ εσύ καταλαβαίνεις?
άραγε αναρωτιέμαι...μην μου απαντήσεις!!!
άραγε αναρωτιέμαι...μην μου απαντήσεις!!!

Εκδηλώνεται πρώτα για τον εαυτό μας...
αν σου αρέσει το φτύσιμο, τότε συνέχισε...
Κατάλαβες όταν σου μίλαγα για σεβασμό, fab?
Εκδηλώνεται πρώτα για τον εαυτό μας...
αν σου αρέσει το φτύσιμο, τότε συνέχισε...

κι εγω βαρεθηκα !
Παω να παρω τον Θεμη και θα παμε στην αδερφη μου οπου εχουν μαζευτει ολα τ αδερφια να φαμε παϊδακια !!!
καλα να περασετε ολοι !
θα τα πουμε το βραδακι

Εσπασε και την εχασε την ψυχραιμια της για αλλη μια φορα κι αυτο ειναι στοιχειο ενοχης...
κι εγω βαρεθηκα !
Παω να παρω τον Θεμη και θα παμε στην αδερφη μου οπου εχουν μαζευτει ολα τ αδερφια να φαμε παϊδακια !!!
καλα να περασετε ολοι !
θα τα πουμε το βραδακι

κατά βάθος σε εκτιμάει και σένα Ηλία μου...
άραγε που τελειώνει το βάθος?
:roll:
άραγε που τελειώνει το βάθος?
:roll: