Συλλογικη Συνειδητοτητα: Reiki Γαμος
και ο Χίτλερ Γιαννάκη ψυχή είχε...
κλάψε και γι' αυτόν!!! Παλλικάρι ήταν...όλοι τον έφτυναν και αυτός εκεί!!!
Το γνωρίζω εσωτερικά, πως λειτουργούν τα προσωπικά βιώματα, Γιαννάκη...
Εμείς εδώ δεν είμαστε φιλαράκια, όλοι εναντίον ενός...Δεν πειράζει που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα...
Δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας...αλλά εργαζόμαστε εσωτερικά!!!!
Και όταν εγώ ξεσηκώσω θύελλα εναντίον μου, θα κάτσω να σκεφτώ τι μου λένε όλοι και τουλάχιστον, ακόμη και αν δεν καταλάβω το γιατί, θα ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα παλλικαρίσιο στην εγωιστική εμμονή και την αναισθησία!!!
Δεν συμμερίζομαι την άποψή σου, κατανοώ όμως από που προέρχεται...
κλάψε και γι' αυτόν!!! Παλλικάρι ήταν...όλοι τον έφτυναν και αυτός εκεί!!!
Το γνωρίζω εσωτερικά, πως λειτουργούν τα προσωπικά βιώματα, Γιαννάκη...
Εμείς εδώ δεν είμαστε φιλαράκια, όλοι εναντίον ενός...Δεν πειράζει που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα...
Δεν γνωριζόμαστε όλοι μεταξύ μας...αλλά εργαζόμαστε εσωτερικά!!!!
Και όταν εγώ ξεσηκώσω θύελλα εναντίον μου, θα κάτσω να σκεφτώ τι μου λένε όλοι και τουλάχιστον, ακόμη και αν δεν καταλάβω το γιατί, θα ζητήσω ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα παλλικαρίσιο στην εγωιστική εμμονή και την αναισθησία!!!
Δεν συμμερίζομαι την άποψή σου, κατανοώ όμως από που προέρχεται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Vasoula την 20 Αύγ 2008 12:27 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Γιάννη μου ξαναδιαβασε ΄τι εγραψες και θα δείς ίσως το ποσο ταυτιστηκες.Κι αν δεν το δει ςτωρα θα το δεις καποια στιγμή.silver29 έγραψε:Σφαιρουλα αναλυω πιο πανω οτι δεν ταυτιζομαι.. διαφωνω ριζικα, τα βλεπω μπουρδες και αηδιες αλλα δεν πυροβολω αλλο τον ηδη σκοτωμενο ..
Αλλά ειναι μια καλη αρχή.

Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!
"Αφίεσθε Ημών"
"Αφίεσθε Ημών"
Ετσι περνάει το Φως από τον στόκο που το αφήνει απέξω !!!silver29 έγραψε:Εκεινο το βραδυ καταφερα και εκλαψα.

Μην ταυτίζεσαι με κάποιον που επιμένει από Εγωισμό και εμμονή !!
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Βασω μου εγω θα συμφωνησω οτι ειναι αναισθητος και εγωιστης και θα συμπληρωσω ξεροκεφαλος και οποσθοδρομικος..
δεν αξιζει ομως μια ευκαιρια?
Ισως αν το παρουμε με το καλο να σταματησει και να βγει απο το περιθωριο που τον εχουμε στριμωξει και να μας λεει την καλημερα του
βρε παιδια μην επιμενετε.. δεν ταυτιστηκα !!! απλα συμπονω
δεν αξιζει ομως μια ευκαιρια?
Ισως αν το παρουμε με το καλο να σταματησει και να βγει απο το περιθωριο που τον εχουμε στριμωξει και να μας λεει την καλημερα του
βρε παιδια μην επιμενετε.. δεν ταυτιστηκα !!! απλα συμπονω
Ο Σκαπανέας θέλει τον αντίλογο.silver29 έγραψε:Σφαιρουλα αναλυω πιο πανω οτι δεν ταυτιζομαι.. διαφωνω ριζικα, τα βλεπω μπουρδες και αηδιες αλλα δεν πυροβολω αλλο τον ηδη σκοτωμενο ..
Αλλιώς δεν θα προκαλούσε όλο αυτό !!!
Θα αρκούνταν στον εσωτερικό του γάμο και την ατέλειωτη ευτυχία, και θα το κρατούσε για τον Εαυτό του.
Ξέρει επίσης ότι εδώ δεν θα βρεί παθητική συγκατάβαση !
Ισως η ψυχή του, Γιάννη ,να μην τον έχει για σκοτωμένο ακόμα...
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Μία????
εγώ προσωπικά του έχω δώσει πολλές!
τις υπόλοιπες ας τις βρει μόνος του!!
Δεν θέλω καμία συμμετοχή στον ψυχισμό του...
Αν έχεις κουράγιο να διαβάσεις το ΄φόρουμ θα δεις τις ευκαιρίες που του έδωσαν όλοι εδώ μέσα!!!
Η ευκαιρία είναι να την αρπάζεις Γιαννάκη...
Αν κάτσεις να το σκεφτείς την έχασες...πέταξε...
Η αγάπη όταν γίνεται κανάκεμα, μετατρέπεται σε δέσμευση...
γι' αυτό ας λύσει τα δεσμά μόνος του!
και μια και είμαι στο τόπικ και μπαίνει και διαβάζει με αγωνία τι γράφουμε, ας του πω για το αστείο του
εγώ προσωπικά του έχω δώσει πολλές!
τις υπόλοιπες ας τις βρει μόνος του!!
Δεν θέλω καμία συμμετοχή στον ψυχισμό του...
Αν έχεις κουράγιο να διαβάσεις το ΄φόρουμ θα δεις τις ευκαιρίες που του έδωσαν όλοι εδώ μέσα!!!
Η ευκαιρία είναι να την αρπάζεις Γιαννάκη...
Αν κάτσεις να το σκεφτείς την έχασες...πέταξε...
Η αγάπη όταν γίνεται κανάκεμα, μετατρέπεται σε δέσμευση...
και μια και είμαι στο τόπικ και μπαίνει και διαβάζει με αγωνία τι γράφουμε, ας του πω για το αστείο του
καλά έκλαψα από τα γέλια!!!! Να είσαι καλά βρε Σκαπανέα δάσκαλε!!!!!!όταν θα πάρω το 3β

Θα αρκούνταν στον εσωτερικό του γάμο και την ατέλειωτη ευτυχία, και θα το κρατούσε για τον Εαυτό του.
Ηρεμήστε και αφήστε τον να γράψει και μην σχολιάζετε τίποτε.
Καλά έκανες βρε Γιάννη , είσαι πιό ουδέτερος, διότι δεν το έζησες το πράγμα πριν τον Ιούλιο!!! :lol:
Τέτοιο ξύλο δεν είν κακό ...
Το ξύλο είναι πιό υγειές , από την λύπηση !!!! :lol:
Τέτοιο ξύλο δεν είν κακό ...
Το ξύλο είναι πιό υγειές , από την λύπηση !!!! :lol:
Γιάννη, τόσο καιρό είναι ελάχιστες οι φορές που μπηκε να πει μια ζεστή Καλημέρα!να μοιραστεί και κάτι άλλο με ζεστασιά περα απο το τι λεει η εκκλησία και η κοινωνία!Λυπάμαι!!!!Ισως αν το παρουμε με το καλο να σταματησει και να βγει απο το περιθωριο που τον εχουμε στριμωξει και να μας λεει την καλημερα του

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Πολύ σοφή κουβέντα αυτη!και σας το λέω εγώ που είμαι στην ομάδα ανταλλαγής μαζί του και τον κανάκεψα άπειρες φορές όταν οι άλλοι τον έχεζαν(και καναν άριστα)!είναι πολύ μεγάλη παγίδα το μπέιμπι ΄σιτινγκ και το έχω κάνει πολλές φορές ακόμα και στον Αντρέα!αυτό το κόστος πληρώνω τώρα!!!!αυτό μαθαίνω απο όλα αυτα που έγιναν τόσο εδώ όσο και μεσα στην ομάδα!έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί κανακεύουμε και δεσμσυόμαστε????εγώ τα πορίσματα τα έβγαλα!ΕΓΩΙΣΜΟΣ!ΑΠΟΔΟΧΗ!ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ!ΣΩΤΗΡΑΣ!ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ!ΦΟΒΟΣ!Σας λένε τίποτα αυτές οι λέξεις εμένα πολλά και δεν το περίμενα!!!!Η αγάπη όταν γίνεται κανάκεμα, μετατρέπεται σε δέσμευση...

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Η αγάπη δεν είναι συναίσθημα Δωρούλα, αλλά ουσία!
όμως...βλέπετε γιατί ήθελα να κλειδωθεί το φόρουμ?
Δεν είναι κρίμα να χάνουμε τον χρόνο μας με το να σχολιάζουμε πως συμπεριφέρεται ο σκαπανέας?
Ας τον αφήσουμε λοιπόν να μονολογεί και να κάνει τις παραθέσεις που τον συμφέρουν...
γιατί απαντήσεις δίνει μόνο εκεί που μπορεί!
Εγώ βγαίνω ξανά από δω...Δεν μυρίζει όμορφα! :(
όμως...βλέπετε γιατί ήθελα να κλειδωθεί το φόρουμ?
Δεν είναι κρίμα να χάνουμε τον χρόνο μας με το να σχολιάζουμε πως συμπεριφέρεται ο σκαπανέας?
Ας τον αφήσουμε λοιπόν να μονολογεί και να κάνει τις παραθέσεις που τον συμφέρουν...
γιατί απαντήσεις δίνει μόνο εκεί που μπορεί!
Εγώ βγαίνω ξανά από δω...Δεν μυρίζει όμορφα! :(